Annemlerden bilezigimi nasil isterım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğrusunu bilmek ve bunu belirtmek güzel bir davranış ancak hassas nokta şu ki kırmadan hor görmeden belirtmek gerekir size katılıyorum. Ben genellikle doğru kullanımına kendi mesajımda yer vererek karşı tarafa belirtmeye çalışırım mesela
Yöresel bir kullanım olabilir. Yanlış biliyor olabilir. Neden bir çok kişi bunu bu kadar komik bulup üzerine gitti anlamadım açıkçası.

İşin trajikomik yanı ise engin bilgileriyle konusabini eleştiren, eğlenen kişilerin yazdıkları yorumlarda ciddi dilbilgisi yanlışları var. Konusabinin Türkçeyi doğru kullanıyorum iddiası yok üstelik.

Yöresel bir kullanım olabilir. Yanlış biliyor olabilir. Neden bir çok kişi bunu bu kadar komik bulup üzerine gitti anlamadım açıkçası.

İşin trajikomik yanı ise engin bilgileriyle konusabini eleştiren, eğlenen kişilerin yazdıkları yorumlarda ciddi dilbilgisi yanlışları var. Konusabinin Türkçeyi doğru kullanıyorum iddiası yok üstelik.
Yalniz olmadigima sevindim. Nedir bu goygoyun sebebi

Baydı sahi. Ama anlık yanlışlık değil maalesef başlık ve içerik aynı kullanılmış, bundan sonra doğru kullanır sanırım.
Önemli bir konu kesinlikle.
Müstakbel çocuklarının okul derslerinde başarısızlığa kadar yolu var.
Artık matematik/fen/Türkçe okuryazarlığı en öncelikli kazanım.

Doğrusunu bilmek ve bunu belirtmek güzel bir davranış ancak hassas nokta şu ki kırmadan hor görmeden belirtmek gerekir size katılıyorum. Ben genellikle doğru kullanımına kendi mesajımda yer vererek karşı tarafa belirtmeye çalışırım mesela
Ben konusahibinin bu yorumları okuduğunda çok üzüleceğini düşünüyorum. Bırakın hassas davranmayı, kasti bir şekilde hor görme aşağılama var yorumlarda. Bunun pskolojide bir adı var ama konuyu uzatmak gereksiz.

Ben konusahibinin bu yorumları okuduğunda çok üzüleceğini düşünüyorum. Bırakın hassas davranmayı, kasti bir şekilde hor görme aşağılama var yorumlarda. Bunun pskolojide bir adı var ama konuyu uzatmak gereksiz.
Hiç böyle düşünmemiştim.
Yorumlar bana (okuyan olarak) sevimli, komik ve eğlenceli gelmişti.
Ama haklısınız, konu sahibi olarak farklı algılanmaya müsait.
Umarım üzülmemiştir konu sahibi.
Nezaket sahibi bir insan olduğu belli, kötü bir üslupla geri dönmedi...

Bu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!
Bu mudur yani? Gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Pandemiden canımız sıkıldı, karşımızda hata yapan bir insan var hadi topluca pskolojik linç yapalım. Vay be!
Üzdü

İnsanlar evlilik programi, magazin programi izleyip gune gidecegine 2 kitap okusalardi kurdugu cumlelerle dalga konusu olmazlardi. (Sozum yalniz konu sahibine degil genel dusuncem)

yahu dırekt bılezıgım lazım oldu gelıp alıcam dersınız ? ıstedınızde vermedıler el mı koydular malınıza sankı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X