- 1 Ocak 2015
- 11
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi my immortal
-
Valla siz üvey anne görmemişsiniz. Tamam çok iyi anlaşılacak biri olmayabilir ama o kadar da abartılacak bişi yol benceSevgili kk nasil baslicam bilemiyorum benim derdim surekli ayni dert ve bu sorun yuznden cok sinirli biri oldum neyse direk konuya giriom annem ne bilim sanki uveymis gibiyiz davranio sadece en kucuk kardesimize hayir demio zaten bu durumu takmioz cunku cok cimri 5 kurusun hesabini bile yapio yemin ederm oyle mesela simdi gtti babam markete uyardi babami bak onlar 5kurs wermemezlk yapio iste.snra arkadsmz gelck otrmaya niye masraf yapionz hep toplasp biseyler yapionz daha yeni toplasmadnzmi hem o arkadasnz geliosa yaninda niye arkadasida gelio.dioz biz gittimzde kiz neler yapio aayip olur surekli soyleniyo.yada carsiya gezmeye gitcez sadece yol parasi werir lazm olur birz para ver dio kardesim sakin biyerde oturmayinyiyip icmeyn der.ben ewliyim bekar kadesime boyle yapinca cok kiziyorm iyiki ewlnmisim kurtlmusum dicem banada yapio zaten ben kendimi bildim bileli bileli boyle sadece daha cok abartti ben ewlenirkende neler yapti ceyiz dugun cok sorndu neyse esim sofor biyere gttimz zaman tanidiklarla gidn der servis saatini bekleyin der ewe dondumuzdede kalan parayi geri ister.daha neler neler var sunuda soyleyim maddi durumumuz cok cok ii bilmiom parami insani boyle yapio bildim tek sey boyle gorunce cocuguma boyle yapmicm insallah genetk deildir
Bunumu anlayabildin bitekTürkçeyi katletmeseymissiniz keske..
Iste oz annem ne bilim akrabamin annesi uwey sanki oz anne gibi dawraniyo onaValla siz üvey anne görmemişsiniz. Tamam çok iyi anlaşılacak biri olmayabilir ama o kadar da abartılacak bişi yol bence
Evet farkinda biraz ve babamada boylePeki babaniz durumun farkinda degil mi?
Sadece sesli harf degil konu sahibi guzel Turkcemizin butun kurallarinin kokune kibrit suyu dokmus adeta :) v yerine w falan kendince yeni bir dil olusturmus.Sizde sesli harfler konusunda anneniz kadar cimrisiniz sanırım.
Harfler parayla satılmıyor, bolca kullanabilirsiniz.
Yazarken bu kadar sorn yapilcagini dusunmedim bebegim var elimden geldigi kadr hizli yaziorumSizde sesli harfler konusunda anneniz kadar cimrisiniz sanırım.
Harfler parayla satılmıyor, bolca kullanabilirsiniz.
Bebegim var elimden geldigi kadar hizli yaziyorm onunla ilgileniyormSadece sesli harf degil konu sahibi guzel Turkcemizin butun kurallarinin kokune kibrit suyu dokmus adeta :) v yerine w falan kendince yeni bir dil olusturmus.
Konu sahibi; insanlarin konunuzu anlayip duzgun yorumlar yapabilmesi icin once siz derdinizi duzgun anlatin. Derdiniz ne kadar ciddi olsa da yazis sekliniz ciddiye almama engel oluyor. Sevgiler.
Peki madem durumunuz iyi Babanız versin dışarı çıkarken para niye anneye mecbursunux ki. Valla burda öyle aileler duydum ki anneniz bana normal geldi bu haline bile şükredinIste oz annem ne bilim akrabamin annesi uwey sanki oz anne gibi dawraniyo ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?