annemmm

my immortal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
11
0
1
35
Sevgili kk nasil baslicam bilemiyorum benim derdim surekli ayni dert ve bu sorun yuznden cok sinirli biri oldum neyse direk konuya giriom annem ne bilim sanki uveymis gibiyiz davranio sadece en kucuk kardesimize hayir demio zaten bu durumu takmioz cunku cok cimri 5 kurusun hesabini bile yapio yemin ederm oyle mesela simdi gtti babam markete uyardi babami bak onlar 5kurs wermemezlk yapio iste.snra arkadsmz gelck otrmaya niye masraf yapionz hep toplasp biseyler yapionz daha yeni toplasmadnzmi hem o arkadasnz geliosa yaninda niye arkadasida gelio.dioz biz gittimzde kiz neler yapio aayip olur surekli soyleniyo.yada carsiya gezmeye gitcez sadece yol parasi werir lazm olur birz para ver dio kardesim sakin biyerde oturmayinyiyip icmeyn der.ben ewliyim bekar kadesime boyle yapinca cok kiziyorm iyiki ewlnmisim kurtlmusum dicem banada yapio zaten ben kendimi bildim bileli bileli boyle sadece daha cok abartti ben ewlenirkende neler yapti ceyiz dugun cok sorndu neyse esim sofor biyere gttimz zaman tanidiklarla gidn der servis saatini bekleyin der ewe dondumuzdede kalan parayi geri ister.daha neler neler var sunuda soyleyim maddi durumumuz cok cok ii bilmiom parami insani boyle yapio bildim tek sey boyle gorunce cocuguma boyle yapmicm insallah genetk deildir

bilmiyorum bende mı vardı sorun; annem ne derse desın takmazdım, alınmazdım, yanlıs anlamazdım..

Valla siz üvey anne görmemişsiniz. Tamam çok iyi anlaşılacak biri olmayabilir ama o kadar da abartılacak bişi yol bence

Canım sonucta kac yasında kadın bu yastan sonra huyunu ne biz ne sen değiştiremezsin.. tabi abartı durumlar var.. yemek yemeyin içmeyin para üstğnü geri istemesi falan.. ama dediğim gibi yapıcak bişey yok.. yapacagınız en iyi şey muhtac olmamak saygıda kusur etmemek.. yanlız arayada mesafe koymak..
Sevgiler.. ♥

Mesajı okurken durumunuzun olmadıgını duusnmustum.Sonunda yazmışsınız ıyı dıye çok şaşırdım.Bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum.Böyle kabul edin :)

Sizde sesli harfler konusunda anneniz kadar cimrisiniz sanırım.
Harfler parayla satılmıyor, bolca kullanabilirsiniz.
Sadece sesli harf degil konu sahibi guzel Turkcemizin butun kurallarinin kokune kibrit suyu dokmus adeta :) v yerine w falan kendince yeni bir dil olusturmus.

Konu sahibi; insanlarin konunuzu anlayip duzgun yorumlar yapabilmesi icin once siz derdinizi duzgun anlatin. Derdiniz ne kadar ciddi olsa da yazis sekliniz ciddiye almama engel oluyor. Sevgiler.

Ya o kadar da değil arkadaslar elbet anlasılıyor konunun ne oldugu ama tabii.. türkçemizi güzel kullanalım inşallah.
Bugün kandil birbirimizi kırmayalım. Hayırlı kandiller :)

Bebegim var elimden geldigi kadar hizli yaziyorm onunla ilgileniyorm

TE="Anneoldumben, post: 38650798, member: 516101"]Peki madem durumunuz iyi Babanız versin dışarı çıkarken para niye anneye mecbursunux ki. Valla burda öyle aileler duydum ki anneniz bana normal geldi bu haline bile şükredin[/QUOTE]
Babamda para durmuyo annem aliyo maasini babama lazm oldunda verio daha cok sey var aslinda

zaten evlenmişsiniz..kendi bütçeniz vardır mutlaka. bu kadar takmayın..bu yaştan sonra çok zor annenizin değişmesi.. kardeşinize de bazen siz destek çıkmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…