“Annen baban evdeyken gelirim”

Tespitin on on on numara, ama İnanın ona yavru ceylan gibi davranmıyorum ya :‘(((
zaten beni dışardan gören normal erkek arkadaşlarım bile inanmaz öpüşmedim desem. biraz yırtık durduğumdan

22 yaşındayım üni mezunuyum ablacım.
Profilini güncelle o zaman canısı. Ayrıca 22 olsan bile fazla ciddiye almıssın daha o yaşlarda kimse kimsenin son durağı olmuyor açılan konulardan gördük :) çocuk doğru yolda daha ciddiyet kurmadan bir yola girmek istemiyor.

Ciddi bir şey istemiyor çok net değil mi?

Yanlış anlama lütfen ama senden hoşlanmamış olabilir mi?

Ona yanladığımı mı düşündünüb açıklaması nedir?İlk kez boyle bır cumle duydum.

Bu tweet vasıtasiyla Feride bar ile tanışmıştım, ama şimdi frida diye sacma bir yer oldu görünce bir hoş oldum,ey gidi anılar...
Yaa gerçekten mi? Ben yıllar önce İstanbuldan taşındım. Feride Bar anılarımda minnoş bir yer kaplar. Frida olmasına üzüldüm

ona yanladıgımı anladı duvar cekmeye calıstı derken ?
hangı dılden cevrılme bu ben hıc bırsey anlamadım son cumlenızden
yanı ne demek ıstedınız?

cocugun eve gelmemesıne ılla bırsey bulmussunuzda hanımlar
corap yırtıkdır ıclık vardır falan
belkı gazı vardır belkı kabızdır belkı tek yapmak ıstedıgı keyıflı yemek guzel sohbetden sonra gobegını kasıya kasıya uyumaktır
zaten aksam sohbet ede ede yemek yedıgı bırıyle hemen akabınde nıye tekrar eve gecsın kı derdı o olsa ev mı yok ayarlanmayacak evde bırseyler yerız eglenırız dıyebılecegı sankı

belkı tamamen kıbarlıgındandır ?
benım esımdeben babamlarla yasarken ve babamlar yokken eve gelmek ıstemezdı bızımkıler olsa gelırdı ama evde kımse yokken gelmezdı konu komsu babaya ters bırsey soyler dıye dusunmustur belkı

bende anlamadım
Yeni nesil Bu ne dediği anlaşılmıyor
yenı nesıl buysa hıc sevmedım 3 kere okudum anlamadım kıt bır algımda yok emınım yanı
ona yanlamak duvar cekmek
hıc anlamlandıramıyorum saga cevırdım olmadı sola cevırdım kufur mu acaba dedım ama o kadar manasız kı bundan kufur bıle cıkmaz ne demek acaba cok merak ettım

bekleyelim bakalım,anlayan birileri çıkacaktır herhalde

Konu sahibi direksiyonu adama kırmış. Adam da konu sahibi çarpmasın diye duvar örmüş. Konu sahibi de mecburen vites düşürmüş, frene basmış.

Konu sahibi direksiyonu adama kırmış. Adam da konu sahibi çarpmasın diye duvar örmüş. Konu sahibi de mecburen vites düşürmüş, frene basmış.
konu sahıbı
sen trafık canavarı degılsın kendıne gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…