- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Öpemedin de tabii
Tespitin on on on numara, ama İnanın ona yavru ceylan gibi davranmıyorum ya :‘(((Eski konularınıza da baktım şimdi. Ben direk adamı eve atıp felekten bir gece çalmak istiyorsunuz zannetmiştim ama siz daha önce öpüşmemişsiniz bile. İster istemez bir tereddütlü havanız bir yavru ceylan duruşunuz olur bu kadar deneyimsizken, ondan gerginliğinizi hissedip siz emin olmadan birşeyler yaşamak istememiştir karşı taraf.
Profilini güncelle o zaman canısı. Ayrıca 22 olsan bile fazla ciddiye almıssın daha o yaşlarda kimse kimsenin son durağı olmuyor açılan konulardan gördük :) çocuk doğru yolda daha ciddiyet kurmadan bir yola girmek istemiyor.22 yaşındayım üni mezunuyum ablacım.
Ciddi bir şey istemiyor çok net değil mi?Sizinle ilgilenmiyorsa neden ailenizle tanışmak istesin?
Sizinle ilgileniyorsa neden yukarı gelmek istemesin?
Tek çıkardığım sonuç ya ciddi bir ilişki istiyor fazla hızlı gitmek istemedi (böyle erkek var mı?) ya da dalga geçti, takıldı kendince.
Bir de ''yanlamak'' mı?
Yok valla anlayamamıştım fazla iyi niyetliyim sanırımCiddi bir şey istemiyor çok net değil mi?
Benim gibisin. Ama zamanla kazık yiye yiye alışıyorsun art niyet aramayaYok valla anlayamamıştım fazla iyi niyetliyim sanırım
Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
Eve gel istersen kahve içelim dedim
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Bu arada muhafazakar bi tip değil yani düpedüz izmirli keyifci bi abimiz
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Ona yanladığımı mı düşündünüb açıklaması nedir?İlk kez boyle bır cumle duydum.Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
“Annen baban varken gelirim” dedi ne alaka dedim “tanışırız” diyip güldü ve gelmedi
Ben de dalgaya vurup korktun mu sana bi sey yapcam diyip gülmeye çalıştım ama aşırı bozuldum
Acaba ona yanladığımı anladı da rahatsız mı oldu, duvar çekmeye mi çalıştı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz
Yaa gerçekten mi? Ben yıllar önce İstanbuldan taşındım. Feride Bar anılarımda minnoş bir yer kaplar. Frida olmasına üzüldümBu tweet vasıtasiyla Feride bar ile tanışmıştım, ama şimdi frida diye sacma bir yer oldugörünce bir hoş oldum,ey gidi anılar...
ona yanladıgımı anladı duvar cekmeye calıstı derken ?Kızlar flörtleştiğimi düşündüğüm çocukla yemek yedik beni eve bıraktı
ona yanladıgımı anladı duvar cekmeye calıstı derken ?
hangı dılden cevrılme bu ben hıc bırsey anlamadım son cumlenızden
yanı ne demek ıstedınız?
yenı nesıl buysa hıc sevmedım 3 kere okudum anlamadım kıt bır algımda yok emınım yanıbende anlamadım
Yeni nesil Bu ne dediği anlaşılmıyor
yenı nesıl buysa hıc sevmedım 3 kere okudum anlamadım kıt bır algımda yok emınım yanı
ona yanlamak duvar cekmek
hıc anlamlandıramıyorum saga cevırdım olmadı sola cevırdım kufur mu acaba dedım ama o kadar manasız kı bundan kufur bıle cıkmaz ne demek acaba cok merak ettım
yenı nesıl buysa hıc sevmedım 3 kere okudum anlamadım kıt bır algımda yok emınım yanı
ona yanlamak duvar cekmek
hıc anlamlandıramıyorum saga cevırdım olmadı sola cevırdım kufur mu acaba dedım ama o kadar manasız kı bundan kufur bıle cıkmaz ne demek acaba cok merak ettım
konu sahıbıKonu sahibi direksiyonu adama kırmış. Adam da konu sahibi çarpmasın diye duvar örmüş. Konu sahibi de mecburen vites düşürmüş, frene basmış.
Aydinlandim bende şuanda galiba yaşlandım artıkKonu sahibi direksiyonu adama kırmış. Adam da konu sahibi çarpmasın diye duvar örmüş. Konu sahibi de mecburen vites düşürmüş, frene basmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?