Annen bile olsa insanlardan bisey beklemeyeceksin.bayanlar lütfen okuyun

Canım Sezeryandan korkma aynı gün ayaklanirsin 1 haftadada rahat rahat yolculukta yaparsın ama ucak yolculuğu yapacaksan çocuk için doktora sorman lazım annen bu hassas dönemde yanında olmalıydı ama olmamış sende bundan sonra ona göre tavrını alırsın çocuğunuda rahat rahat bakarsın hiç endiselenme

Doğum yapmadınız sanırım. Doğum yapmis olsaydınız asla o yolu gidemeyecegini bilirdiniz.

2 oğlum var Allah bağışlarsa.. ikiside sezeryan.. evet arabada dikişler acıyor ama ben o laflardan sonra hayatta o eve gitmezdim doğumdan sonra.. yavaş yavaş gidilir bir şekilde ama o laflar yutulmaz benim fikrim bu yönde..

Kardesınızın bı rahatsızlıgımı var Bebek ağlamasından rahatsız olucak Eve Bebek gelıyor bundan güzel bırsey var mı bı hafta katlanıversınler

Tatlım sanırım yanlış anladın, doğum için oraya onceden gitmesi lazım ki sancı geldiğinde hastaneye gidebilsin. Yani o nedenle evinde olamıyor, zaten evinde doğumu beklemesi demek bu durumda bebeğin hayatını riske atmak demek. Yani mecbur gidilecek ama işte hemen oradan direkt eve gelinebilir mi bilmiyorum. Benim kuzenim 1 saat yola dayanamamıştı acısından herkeste farklı oluyor ağrı sanırım

Ahh kiyamam .. keske bunlari yasamamis olsaydin...
Yenidogan doneminde bebekler cok uyur yolculukta sorun yasamazsin ama senin gebelik sonrasi 5 saat araliksiz oturmaman lazim..ozel arabayla gidiyorsan mola verip mutlaka yuruyus yapmaya dikkat et.. kayinvalidenle sansin daha iyi olur insallah..
Ne olursa olsun dogumunun keyfini cikar bebeginle ilk gunlerinde guzel anilar yasayabilecegin sana yardim edebilecek kendini rahat hissedecegin yerde ol..
Simdiden hayirli olsun.. muhtesem bi dogum gecirdigin ve herseyin yolunda gittigine dair mesajini dort gozle bekliyorum..

Yoo bence gerekli eski konularını da hatırlıyorum çünkü.
Bence cok sacma gereksiz bir yorum olmus.
Eski konulari katip konu sahibine gereksiz firca neden..
Hem simdi konumuz eski konular mi??
Konu sahibesi annesinin yaptigi igrenc otesi davranisa kirilmis aglamis..
Ne var bunda..
Aglayamaz mi?
Demekki sen duygusuzssun ki boyle yorum yapiyorsun..
Sana annen niye geldin dese sen hicbirsey demeyeceksin oyle mi??
Birde hamile ustelik..
birde su her konuda eski konun soyle boyle deyip gereksiz yorum yapanlara sinir oluyorum..
Eski konulardan kimene..
Ben eskiyi soracak olsam yeniden gunceller acarim kim sordu sana eski konulari..
Bazi insanlar sirf elestiri yapmak icin yorum yapiyorlar..
Hic yapmayin daha iyi..
En azindan moral bozmayin oturdugunuz yerden...

Yengem 40 gün geldi bizde kaldı.hemen kalkın kv ye gidin.dogum olduğunuzda söylemeyin.sessiz sedasız dönün anlaşın hatasini

Belki anneninde sana anlatamadıfı problemi vardır.bence pozitif düşün.insan evladına kıyamaz

Kesinlikle size katılıyorum sonuna kadar. Fakat kayınvalidesi varmış ondan dedim ben. Bana kalsa zeten ne kayunvalideme ne anneme gitmem dogum yapmaya. Gelen evime gelsin. Gelmeyen gelmesin.

yok onu anladım zaten şu an annesinde kalıyormuş.
ben doğumdan sonrası için dedim . şimdi hemen çıkarıyorlar hastaneden bir gün fazla kalıp hastanede dönebilir evine.
kv side varmış gerçi ..
evet biraz zahmetli oluyor bende de trafik vardı 2 saatte gelebildik ama ben biraz inatım sanırım o öfkeyle 4 saatte giderim yani..

Her bünye sizinki gibi değil malesef herkesin ameliyata verdiği tepki farklı
Konu sahibi her olasılığı düşünmek zorunda

Evimdin olduğu yerde hastane yok maalesef
Peki sağlık ocağı var mı?
Bebek doğuyor haftasına topuk kanı için aile sağlığı merkezine gidiliyor. Gene haftasında hastanede işitme testi de yapılıyor.

İlk ayda da aşı var onları nasıl yapacaksınız?
Birde her olasılığı düşünün benim kızım düşük tartılı doğdu 2 günde bir tartı kontrolüne gidiyorduk.

Evinizin yakınında sağlık kurumu olsa evinize gidin derdim ama şu durumda zor olabilir.
Annenizde de sıkıntı kv ile aranız iyi mi?

Ya birde şu her konuda çıkıp beklentiyi düşürün anneler şunu yapmak zorunda değil onu beklemeyin bunu beklemeyin diyenler var
Allah aşkına en zor günümüzde annemiz yardım etmese bir tas çorba vermesse kim verecek?

Aile bağlarımıza ne oldu?

Birde bir piremses modası çıktı her destek bekleyene her zorlanana bu etiket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…