Annenin 3'üz Doğum Öncesi ve Sonrasi (resim)

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
68
683
çocuk doğurmak için kadınlar ne hale gelip,nelere katlanıyor arkadaşlar,ikiz ve üçüz taşımak daha zor olmalı

1fotomamiyr6ql9.jpg

w323.png

2fotomamifp9tl5.jpg

w590.png

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy çok fena olmuş kadıncağız allah yardımcısı olsun .... ancak estetikle düzelir o dimi... karın gerdime falan....ama yinede anne olmuş yavrularına kavuşmuş ne mutlu......

bu arada bebeklerı gördünüzmü ?sanki bişey anlatıyo karsıdakıde onu dınlıyo gibi canımmm yaa

böyle olanlar var,fazla doğum yapan,bebeğinin kilosu çok olan,üst üste aralık vermeden vücut kendini toplamadan yapılan doğumlarda ve en önemlisi birazda genetik,annede varsa kızda olabiliyor,birde etiniz çok sıkıysa ve kilo alıp vermelerde bu çatlaklar yaşanıyor,

normalde bir balonu bile 3-5 sefer şişirip indirin ne hale geliyor

ya Allah korusun çok kötü duruyo
ama çocukları sağlıklı
Allah'ım herşeyin hayırlısını ver Yarabbim

Ay çok fena olmuş kadıncağız.
Bendede çatlak görülemeyecek kadar az
Ama herkezin bünyesi farklı tabi
Hamilelik öncesi ve sonrası için hereket çok önemli.
Hem doğumun kolaylığı için hemde doğum sonrası çabuk forma girmek için.
Allahım bütün anna adaylarını korusun,sağlıklı bir şekilde bir avazda inşallah

bencede o şelikde bozulmasaymış iyimiş ama o minikler içinde değer diye düşünüyorum,göbeğindeki sorun bir estetikle gidiyor ama insanın çocuk sahibi olma isteği maddi-manevi hiçbirşey düşündürmüyor bu yolda canını bile vermeye hazır insanlar var çatlakta neymiş bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda çatlarsa çatlasın göbeğim

bence zayıf hamile kaldıgı içinmi böyle olmuş acaba ben 1 dogum yaptım birkaç yerde çatlak oluştu oda son aylarımda fazla hareket ve koşuşturmadan meydana geldi şimdi 2 hamileyim ve kilolu hamile kaldım bu şekilde sarkmada olmıyacak büyük ihtimalle

estetik yaptırır en azından görüntü düzelir biraz yawrularına kavuşmuş
karın catlakları biraz insanın moralini bozuyo
bendede var biraz ama alıştım napalım yawrumun sevgisi cok büyük

bence biraz abartılmış o çatlaklar yok artık yani o kadarda değil çok doğum yapan insan gördük. bu sanırım bizlerin bu kadar kafaya takmaması için ama ister kırışık ister buruşuk yeterki sağlık yeterki bebek!! olsunnnn:)))

3 üz hamile adayları için kötü olmuş bu resimler
moralleri bozulabilir

ayy cok tatlılar yaww
keske ikizim üçüzüm olsa
bütün sonuclarına razıyım :Saruboceq:

Back
X