- Konu Sahibi berivannnn26
-
Bu şekilde de beddua duyup evli ve mutlu olan varmı arkadaşlar aranızda
valla bu şekilde değil ama bende çok beddua aldım..anne baba oldular diye hep haklı oldukları anlamına gelmez...sadece neden sana beddua okuyor onu anlamadım?? Gerçi benim annemde hep kızkardeşimi tutardı...şimdi hiç anlaşamazlar..bunu benim sormam saçma oldu ama neyse...allah hiç kimseyi boş yere cezalandırmaz..hz ibrahimin babası azer misal oda onun babasıydı ama allah ibrahime kızmadı babasına karşı geldiği için.sonuç olarak allah zulm etmez seninde vicdanın rahatsa no problem derim
[ı]annenin bedduasi tutmaz diye bisey yok, elbette tutar ama cok yurekten yapilan beddualari tutar..
Sanirim annenizin ki dil aliskanligi olmus gibi, kapiyi hizli kapatsan beddua eden birisi gibi geldi bana (ornek veriyorum).
Sonucta siz onun icini yakacak onu cok uzecek bisey yapmadiginiz halde beddua ediyosa aliskanliktir o bana gore.
Bir yakinim genc kizken anne babasina cok karsi gelir dik kafalinin biriydi, gitme dedikleri yere gider yapma dediklerini yapardi ozgurum size ne gibisine ve bu durumda ailesi cok uzulurdu cocuklarinin kendilerine karsi geldiklerini gordukleri icin, o an ki sinirle aileside beddua ederdi, su an o yakinim cok mutsuz bi hayat yasiyo kendiside farkinda anne babami uzdugum icin diye.
Yani diyecegim o ki anne babanizin icini yakacak uzecek sey yapipta beddua aliyosaniz vay halinize...
Off bile dememek lazim derler ki karsi gelmek ne demek.. [/ı]
haklısın kesinlikle ama insanız sonuçda oluyo dediğin gibi bu verdiğin örnek bile oluyo bazen kesinlikle bana karşı ağız alışkanlığı bana deseki ne yaparsan onu yaşa evladın da sana aynısını yapsın yeminle gocunmam haklısın yaptığımı çektirsinler derim ama daha ağır geliyo sarfettiği sözler
[ı]
yani canim uzulme, hepimiz insaniz bi an boslugumuz olur uzeriz kirariz vs ama bekarmissin bak evlen cocugun olsun anne olsun daha farkli dusunursun.
Bende yeni anne sayilirim 1,5 yasinda kizim var bazen yaramazlik yapinca sesimi yukseltiyorum elimde olmadan ama o gece uyku tutmuyor cok uzuluyorum kizdigim icin.ben kizdigim icin uzulurken annen beddua ederde uzulmez mi.. Annende oyle beddua ediyodur simdi ama inan oda uzulup tovbe ediyodur.
Annene soyle sende ne yaparsan onu yasa diye beddua etsin o kadar etmek istiyosa
Seninde icin rahat olur ozaman cunku annene deger verdigin konu actiginda yazdigin mesajdan belli, vurdum duymaz bi evlat olmus olsan birak kendisini bedduasini bile umursamazdin[/ı]
aynı durumu bende yaşıyorum ama benim annem bu kadar çok ağır beddualar söylemez bana allah seni kahretsin bile dese oturup ağlıyorum o kadar çok inandırmışım ki kendimi ya herşey onun bedduasıyla darmadağın olursa diye düşünün artık..
Bende durumu anneme anlattım sakın ola bana bidaha ne kadar kızarsan kız beddua etme dedim annem de ben beddua eder ama içimden tövbe derim ben sana kötülük gelsin asla istemem bil ki kalpten söylemiyorum ve de tutmaz o yüzden içim rahatlar..belki senin de öyledir canım ya..
diyorum bunu nasıl söyledin bana diye yok diyo ben öyle demedim diyo sonrada ama diyo söyleyince de çevirmeye çalışıyo canım artık annen diyo mu peki merak ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?