- 20 Mayıs 2014
- 44
- 53
- 18
Cuzdan olayina takılmadim ben diger arkadaslar gibi.. siz saç yıkamadan bahsedince annenizin rahatsizlıgi maalesef kendini eleverdi.ozur dilerim rahatsizlik diyorum cunkü durum tam anlamiyla boyle.boyle sorunlardan dolayi onlarca insan esinden ayriliyor.cunku artik hayati katlanilmaz hale getiriyorlar .cocuklar belli bir sure sonra ya ayri yasamayi veya evlenmeyi tercih edip evden ayriliyorlar.evde bir tek eşleri kaliyor ve o eşe hayati zindan ediyorlar.bu rahatsizlik kadin erkek farketmeksizin cogu insanda var maalesef.baskin kisiligin oldugu evde bir bardak su içmek buyuk sorun ve o bardagi nereye koyacagini bilememek baska bir sorun haline geliyor...yeni silinen yerlere basmak ,yeni duzenlenen yataga oturmak,banyoda sac teli birakmak,dolaptan sormadan kendinize kiyafet secmek buyuk krizlere sebep oluyor..bu durumu ancak bir psikolog duzeltebilir.geç kalinmiş bir vaka (annenizin yaşindan dolayı) ama çözümü hala var. siz çözemezsiniz.uzerine gitmeyin.(kullandigim rahatsizlik kelimesinden ötürü sizi uzduysem kırdıysam özür dilerim.sonucta bahsettigimiz kişi anneniz.)