• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneniz odanızı, eşyalarınızı karıştırır mı? ( bunaldım yardım)

Aşırı didik didik olmasa da şöyle üstün körü bakma karıştırma huyu var.
Hadi bekardım tamam.
Evlendim gene aynısı.
Ve kırılsa da uyardım artık.
Üzülmesinler tamam ama anne bile olsa herkesin bir sınırı haddi var.
Kimsenin de bunu aşmasını izin vermemek lazım.

Sonsuza kadar sen kaç yaşındasın? Ailenle aynı evde mi yaşıyorsun?

Arkadaşlar onların yanına gittiğmde kafamı ütülese sabredicem ama he böyle. Bir de tavsiye boyutunda da değil, çok yıkama az yıka tmm bu anlaşılır, ama nası ovuşturayım, önce sabun sonra kese mi yoksa tam tersi mi, nasıl yıkanıyorsun bana anlat, ay sen beceremiyorsun ben seni yıkayayım falan, banyoda da mı özelim olmasın?
ailemleyim
Benim annem sizin anlattığınız kadar değil
Mesela toz alırken toz bezinin boyutuna karışır büyük al küçükle güzel olmaz falan gibi şeyler
Yıkanma boyutunu hiç sormadı ama sorma potansiyeline sahip :))
Ben fazla duymuyorum söylediği şeyleri
Sende takma tamam anne yaparım de geç sonra kendi bildiğini yap

Düzenliyormuş. Sonra aradığım şeyi bulamıyorum, kendi de hatırlamıyor. Sorarsın yemin eder ben yapmadım der sonra onun koyduğu yerden çıkar.

Karşıma alıp konuşma olayını 1500 kere bu yaşıma gelene kadar yapmışımdır. Her zaman ben nasılım sen de öyle ol istiyorum, hiç beni dinlemiyorsun falan filan.

Evin parasını ödeyen benim, istediği gibi duş yapamayan, odasını dağıtamayan, evde söz sahibi olamayıp her gün başı yene gene benim.

Bazen odama çekiliyorum kırıcı bir şey söylemek istemiyorum, söylüyorum üzülüyor, ağlıyor. Abim evli, onların da odasını karıştırmış, düzenlemiş falan. Tabii karısı sonra kavga çıkardı. Ondan biraz uzaklaştı. Ben bekarım diye herhalde hala 15 yaşında çocuk sanıyor. Arkadaşlarıma soruyorum onlarda hiç böyle oda karıştırma yok. Cüzdanımda bana özel bir şey olamaz mı? Kondom mondom, hap map, hiçbirine sahip değilim ama sahip olsam bile saklayacak bir yer yok evimde.
Abin evli sanirim onun YATAK ODASINI KARISTIRMAK KARISI HAKLI Annende bu bir rahatsizlik ozaman bir takintimi diyelim psikatriye gitmesi lazim.

Benim annem de her seyimi didik didik ederdi. Her seyime de karisirdi. Nasil konudacagim dahil. Anahtarlik koleksiyonumu evdeki anahtarlara bolusturmustu, pecete koleksiyonumu gune gelen komsulara tabaklarda dagitmisti. O zamanlar en fazla 16 yaslarindaydim ama. Gerci yasin ne onemi var ki? Su an 34 yasindayim aklima geldi, hala anahtarlik koleksiyonumu dagittigi icin gecenin bu saatinde sinir oldum. Yarin konusunu acip hesap sorucam "neden" diye.

Benim annem de her seyimi didik didik ederdi. Her seyime de karisirdi. Nasil konudacagim dahil. Anahtarlik koleksiyonumu evdeki anahtarlara bolusturmustu, pecete koleksiyonumu gune gelen komsulara tabaklarda dagitmisti. O zamanlar en fazla 16 yaslarindaydim ama. Gerci yasin ne onemi var ki? Su an 34 yasindayim aklima geldi, hala anahtarlik koleksiyonumu dagittigi icin gecenin bu saatinde sinir oldum. Yarin konusunu acip hesap sorucam "neden" diye.
Haklisin bizim turk toplumunda cocuga saygi kavrami yok. Bu cok ozguven zedeleyici

Back
X