Anneniz size boyle dese?

Sanki siz ısrarla kocam kocam demişsiniz de aileniz sırf siz o adamdan kurtulun diye boşanmanıza ön ayak oldukları için ailenizin burnundan getiriyormuşsunuz gibi bir his var içimde
Babamın niyeti beni boşatmak.neden bu adamla evlenirsem adam mirasçı olacak.malina konacak.benim malım buna kalmasin.ama pamuğa ne olursa olsun.onu da istemiyorum. Boşatırım.sokaga atarim.cocugunu da kendi çocuğun gibi yetiştiririm.bu çocuklar istediğim gibi olmadi. E çalışıyor.cocukla kim ilgilenecek.tabi ki ben.boyle bir plan kurmuş babalık ama çocuğum onu sevmiyor.amacina ulasamadi

İnsanları sen bıktırmışsın. Belki de '' Keşke ölse, 3 gün ağlarım, böyle her gün ağlıyorum. '' diyorlardır senin için. Allah evlatla imtihan etmesin, çok zor çok.
Allah başına aynı şeyi versin bu acımasız yorum için.sonrasinda anlarsın.

Babanızın böyle bir niyeti olmasa yani hiç karışmasalardı boşanmaz mıydınız sizi döven çocuk benden değil diyen canavardan hallice olan bu adamdan

Sokak ortasında dendi.bebim en mahrem sırrım.anlaman için yaşanan gerek.insallah yasa.

Kocan ne kadar iyi davranıyormuş sana.
Hak verdim baban böyle mükemmel bir yuvayı bozduğu için dayak yemeyi haketmiş. Bıraksaydı sen kocandan dayak yeseydin, hiç olmazsa yaşlı başlı adam sokakta meydan dayağı yemezdi.

Siz kırk yasındaymıssınız (profilinizde 38 yazıyor ama bir konunuzda 40 yaşındayım demişsiniz) anne babanız da 60-70 yaş aralığındadır herhalde korona döneminin başları o yaş grubu için (başlarda çok da bilinmiyordu) çok korkunçtu belki ondan çok korkmuslardır. Bir de 6 yaşlarında bir oğlum var, memurum annem bakıyor demişsiniz anlamadığım sizi oğlunuzla mı yollamak istediler o eve? Bazı insanlar yaşlandıkça daha da huysuzlaşabiliyorlar. Ayrıca ben birilerinin kimseyi mutlu olduğu bir yuvadan zorla ayıracağına (boşattırılma mevzusuna) inanmıyorum, cesaret edememişsinizdir cesaretlendirmişlerdir. 40 yaşın aile ile yasamak için de çok olgun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım boşanma durumu olsa (zora Bile girsem) ailem ile kalamam. Zira dünyanın en iyi ailesi olsa dahi herkesin bir düzeni var. Memur ayakları üzerinde duran, çocuğu olan bir kadınsınız hiç birine muhtaç değilsiniz Allah da kimseyi muhtaç etmesin. Düşünmeyin boşverin bence sinirlisiniz. Ailenizin anlattığımız gibi olduğunu düşünmüyorum zira burda bazı üyelere karşı kullandığınız üsluptan biraz saldırgan bir psikolojide olduğunuz belli muhtemelen onlara karşı da öyleydiniz.

Durum çözüldü bence geç ergenlik ben her şeyi yapayım ama ailem beni düşünsün herkes düşünsün beni
Ben kendimi düşünmeyeyim sırtımı başkalarını yaslayayım

ya da kocama yaslayayım durumu var kocam ne olursa olsun yeterki düşünüleyim

ama ben her şeyi yapayım

Ya hiç sevgi görmediniz ya da kendi hayatınızın sorumlulujlarını alacak kadar olgun değilsiniz

38 yaşındaki insan da bir zahmet kendisi idame ettirsin hayatını

Sokak ortasında dendi.bebim en mahrem sırrım.anlaman için yaşanan gerek.insallah yasa.
E tamam senin en mahrem sırrını kocan zaten sana söylemiş, sende gidip babana söylemişsin. Madem en mahrem sırrın niye gidip babana söylüyorsun? Eminim adam bağırarak söylememiştir bile. Ayrıca babanı başka bir nedenden dövdü diye hatırlıyorum ben.
Beddualı dilin yüzünden bu haldesin. Burada anlattığın gibi değilsin. Hiç saf olduğunu düşünmüyorum. O yüzden kocanla yaşadıklarına da üzülmüyorum, bazı insanlar kendi yaşadıklarını hakediyor. Merak etme ben yaşamam ama sen bu kafayla daha çok şey yaşarsın.

Saf değil, sadece eski kocası daha usta.

Benim bi teyzemin kızı var birini buldu evlenme diye yalvardılar çocuğun işi yok serseri kv ile oturacak evlendi. Adam bunla evliyken başka kadına ev açtı benim kuzen naptı adam eve bağlanır diye hamile kaldı. Bir aylık bebeyle boşandı. Teyzeme çocuğu bıraktı antalyaya çalışmaya gitti. Antalya bizim memlekete 7 saat falan uzaklıkta. Bir seneden fazla gelmedi. Sonra bi çıktı geldi hooop kucağında bir çocuk. Teyzem bakmam dedi. Sen misin bakmam diyen kıyameti koparttı ailesini sildi küstü. Teyzemle eniştemden kötüsü yok şimdi. E şimdi kim burda suçlu. Gerçekten allah evladın da hayırlısını versin

Babanızı döven adama dönüp “kızlarrr koca başka bişi” derken hiç mi utanmadınız?

Ailenizle ilgili anlattıklarınıza inanmıyorum, çok çelişkili ifadeleriniz var.

Şayet anlattığınız gibi olsaydı nankörlüklerinize rağmen size kucak açmazlardı.

Boşanmanızın sorumlusu aileniz değil, kabullenin artık.

H
O da iyi değil.ama o evliliği sürdürmem su anki durumdan daha iyi olurdu.o kadar kötü ki yalnızlık kimsesizlik.kimsesiz birakildim
He dayak hakaret falan kocadan gelince olsun aile koronadır belki hastaneye git deyince yaratık oldular. Oldu o zaman size ve bu garip kafanıza mıutluluklar diliyorum

Annem babam beni hic düşünmüyor demissin de, sen cocugunu cok mu düşünüyorsun? Tum bu olaylar yasanirken o cocuk ne haldedir acaba? Psikopat bir baba, kendine acimaktan baska bir sey yapmayan bir anne... ah yavrum ya

E kim bakıyo çocuklara şimdi?

H
He dayak hakaret falan kocadan gelince olsun aile koronadır belki hastaneye git deyince yaratık oldular. Oldu o zaman size ve bu garip kafanıza mıutluluklar diliyorum
Koca yapınca el oğludur yapar, ama ana baba yapamaz. (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…