- 20 Ocak 2021
- 1.989
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Babamın niyeti beni boşatmak.neden bu adamla evlenirsem adam mirasçı olacak.malina konacak.benim malım buna kalmasin.ama pamuğa ne olursa olsun.onu da istemiyorum. Boşatırım.sokaga atarim.cocugunu da kendi çocuğun gibi yetiştiririm.bu çocuklar istediğim gibi olmadi. E çalışıyor.cocukla kim ilgilenecek.tabi ki ben.boyle bir plan kurmuş babalık ama çocuğum onu sevmiyor.amacina ulasamadiSanki siz ısrarla kocam kocam demişsiniz de aileniz sırf siz o adamdan kurtulun diye boşanmanıza ön ayak oldukları için ailenizin burnundan getiriyormuşsunuz gibi bir his var içimde
Allah başına aynı şeyi versin bu acımasız yorum için.sonrasinda anlarsın.İnsanları sen bıktırmışsın. Belki de '' Keşke ölse, 3 gün ağlarım, böyle her gün ağlıyorum. '' diyorlardır senin için. Allah evlatla imtihan etmesin, çok zor çok.
Kazara mutlu olsa huzursuz olur, öyle birisi.Hayata, diğer insanlara nefret dolu gibisiniz. Bir sakinleşmeniz lazım. Böyle mutlu bir hayat süremezsiniz.
Babanızın böyle bir niyeti olmasa yani hiç karışmasalardı boşanmaz mıydınız sizi döven çocuk benden değil diyen canavardan hallice olan bu adamdanBabamın niyeti beni boşatmak.neden bu adamla evlenirsem adam mirasçı olacak.malina konacak.benim malım buna kalmasin.ama pamuğa ne olursa olsun.onu da istemiyorum. Boşatırım.sokaga atarim.cocugunu da kendi çocuğun gibi yetiştiririm.bu çocuklar istediğim gibi olmadi. E çalışıyor.cocukla kim ilgilenecek.tabi ki ben.boyle bir plan kurmuş babalık ama çocuğum onu sevmiyor.amacina ulasamadi
Kocam babamı dövse eski kocam olur, babam haketti demem. beni kendinle karıştırma.Allah başına aynı şeyi versin bu acımasız yorum için.sonrasinda anlarsın.
Sokak ortasında dendi.bebim en mahrem sırrım.anlaman için yaşanan gerek.insallah yasa.Yav baban kocanın söylediğini söyleyince namusun 5 paralık oluyor ama kocan söyleyince olmuyor. Baban hiçte kışkırtmamış adamı, gayette söyleyebilir sen böyle birşey demişsin diye. Adam o zamanlar 70 yaşındaymış şuan 72 73 yaşında vardır, nasıl dayak yiyebilir 70 yaşındaki adam ya? Nasıl kışkırtabilir?
Kocan ne kadar iyi davranıyormuş sana.Evliliğimizin üçüncü ayında başlamıştı şiddet.uygun değildik ama evlenmiştik iki ayda hem de internetten.4,5 yıl oldu dün yine yılanlık yaptı.bu ilçefe herkes senin tuhaf olduğunu düşünüyor.allahım bu akıl hastası da başıma kaldı deyince ağladım.
Siz kırk yasındaymıssınız (profilinizde 38 yazıyor ama bir konunuzda 40 yaşındayım demişsiniz) anne babanız da 60-70 yaş aralığındadır herhalde korona döneminin başları o yaş grubu için (başlarda çok da bilinmiyordu) çok korkunçtu belki ondan çok korkmuslardır. Bir de 6 yaşlarında bir oğlum var, memurum annem bakıyor demişsiniz anlamadığım sizi oğlunuzla mı yollamak istediler o eve? Bazı insanlar yaşlandıkça daha da huysuzlaşabiliyorlar. Ayrıca ben birilerinin kimseyi mutlu olduğu bir yuvadan zorla ayıracağına (boşattırılma mevzusuna) inanmıyorum, cesaret edememişsinizdir cesaretlendirmişlerdir. 40 yaşın aile ile yasamak için de çok olgun bir yaş olduğunu düşünüyorum. Ben 29 yaşındayım boşanma durumu olsa (zora Bile girsem) ailem ile kalamam. Zira dünyanın en iyi ailesi olsa dahi herkesin bir düzeni var. Memur ayakları üzerinde duran, çocuğu olan bir kadınsınız hiç birine muhtaç değilsiniz Allah da kimseyi muhtaç etmesin. Düşünmeyin boşverin bence sinirlisiniz. Ailenizin anlattığımız gibi olduğunu düşünmüyorum zira burda bazı üyelere karşı kullandığınız üsluptan biraz saldırgan bir psikolojide olduğunuz belli muhtemelen onlara karşı da öyleydiniz.Annem benim için öldü.ne anneme ne babama ne de ablama hiçbişi hissetmiyorum.aralik ayında 2020 de deli gibi öksürüyorum.astim hastasiyim.aksam baba denen adam dedi ki benim burda 4 nüfusum var.korona olabilirsin.acile gidelim.beni vebaliymisim gibi doktora götürdü.o önde ben arkada yürüyoruz
Ben kimsenin umrunda değilim.onemli olan onlara bulaşmaması.astimim diyorum.sadece astim krizi.yok gideceğiz
Anne denen kadının baba denen herife şunu dediğini duydum 'koronaysa kendi evinde kalır.polis yemeğini getirir'kendi evimi yeni tuttum.kaloriferi yok.icerde sadece bir koltuk var sanırım.aralik ayı.sok oldum.
Neyse hastaneye götürdü.doktor astim.krizii diyor.oradan kapı dinliyor baba denen herif.hocam bir film cekseniz diyor.ya bize bisi olursa.evde dört nüfuzsuz.
Ve o an bende ne anne kaldı ne baba ablamı da sevmiyorum.o da onların bir parcasi.bugun hatırladım ve kötü hissettim
Mecburen bu yaratıklarla görüşmek durumundayım.ve yaptıklarını hatırladıkca sadece onlara bağırıyorum.
Yuvamı bozdular.mukemmel değildi.ama şu an daha kötüyüm.bosan arkandayız dediler.sonra da sokağa attılar beni.ameliyat oldum.arayan olmadı.kavgaliydik ama hastanede yatıyordum.
El alemin anasına babasına bakıyorum da imreniyorum.cocugu ameliyat olacak teyze var 73 yaşında çocuğu için agliyor.bir de bunlara bak.ama onlar da ameliyat masasına yatacaklar bir gün benim gibi.ama ne ölülerine ne de dirilerine gidecegim.yalanla riyayla beni kocamdan boşattılar.arkamda kimsenin olmayacağını bilsem boşanma olayına girmezdim.
Ayrı eve çıkacaktım.sabah damacanalari oraya buraya fırlatıyor.su içiyorum ya.koydugum şampuan yerine bağırır.ayri eve çıkmayınca burada kalmak için 500 lira vereceksin dedi babalık.okuz değilim verirdim ama huzur bırakmıyordu.senin yüzünden.karimla aram.acik.yuvam yıkılacak dedi.oylece sokağa çıkma yasakları başlarken ben ev tuttum.zorlukla döşedim.oyle iste
O da iyi değil.ama o evliliği sürdürmem su anki durumdan daha iyi olurdu.o kadar kötü ki yalnızlık kimsesizlik.kimsesiz birakildimTamam dediğiniz gibi babanız kötü diyelim peki size bunca şey yapan koca iyi mi de hala beni boşattılar diyorsunuz
E tamam senin en mahrem sırrını kocan zaten sana söylemiş, sende gidip babana söylemişsin. Madem en mahrem sırrın niye gidip babana söylüyorsun? Eminim adam bağırarak söylememiştir bile. Ayrıca babanı başka bir nedenden dövdü diye hatırlıyorum ben.Sokak ortasında dendi.bebim en mahrem sırrım.anlaman için yaşanan gerek.insallah yasa.
Saf değil, sadece eski kocası daha usta.E tamam senin en mahrem sırrını kocan zaten sana söylemiş, sende gidip babana söylemişsin. Madem en mahrem sırrın niye gidip babana söylüyorsun? Eminim adam bağırarak söylememiştir bile. Ayrıca babanı başka bir nedenden dövdü diye hatırlıyorum ben.
Beddualı dilin yüzünden bu haldesin. Burada anlattığın gibi değilsin. Hiç saf olduğunu düşünmüyorum. O yüzden kocanla yaşadıklarına da üzülmüyorum, bazı insanlar kendi yaşadıklarını hakediyor. Merak etme ben yaşamam ama sen bu kafayla daha çok şey yaşarsın.
He dayak hakaret falan kocadan gelince olsun aile koronadır belki hastaneye git deyince yaratık oldular. Oldu o zaman size ve bu garip kafanıza mıutluluklar diliyorumO da iyi değil.ama o evliliği sürdürmem su anki durumdan daha iyi olurdu.o kadar kötü ki yalnızlık kimsesizlik.kimsesiz birakildim
E kim bakıyo çocuklara şimdi?Benim bi teyzemin kızı var birini buldu evlenme diye yalvardılar çocuğun işi yok serseri kv ile oturacak evlendi. Adam bunla evliyken başka kadına ev açtı benim kuzen naptı adam eve bağlanır diye hamile kaldı. Bir aylık bebeyle boşandı. Teyzeme çocuğu bıraktı antalyaya çalışmaya gitti. Antalya bizim memlekete 7 saat falan uzaklıkta. Bir seneden fazla gelmedi. Sonra bi çıktı geldi hooop kucağında bir çocuk. Teyzem bakmam dedi. Sen misin bakmam diyen kıyameti koparttı ailesini sildi küstü. Teyzemle eniştemden kötüsü yok şimdi. E şimdi kim burda suçlu. Gerçekten allah evladın da hayırlısını versin
Koca yapınca el oğludur yapar, ama ana baba yapamaz. (!)H
He dayak hakaret falan kocadan gelince olsun aile koronadır belki hastaneye git deyince yaratık oldular. Oldu o zaman size ve bu garip kafanıza mıutluluklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?