Anneniz size boyle dese?

Hem cocugunuza bakiyorlar hem de babaniz icin cocuk ne mal oldugunu anladi diyorsunuz o zaman alsaniza cocugunuzu yaniniza.. muhtemelen burada yazilanlara da dusman olacaksiniz ama kimse sizi tanimiyor burda, bence tavsiyelere uyup bi kendinize ceki duzen verin destek alin. Hem sorunlu hem bencil hem de kotu niyetli gibi gorunuyorsunuz. Elbette altinda baska nedenler vardir, hakli oldugunuz yerler vardir ama bu psikolojiyle hem kendinize hem ailenize hem de cocugunuza zarar veriyorsunuz olaylari degerlendirme kabiliyetiniz bozulmus. Sizi defalarca doven adam icin ailem aramizi bozdu diyorsunuz mantikli bi insan gibi gorunuyor musunuz kendinize uzaktan bakinca?

Eski konularına bakarken ne buldum.
Hani ex kocan babanı baban "çocuk benden değil demişsin" dediği için dövmüştü?
Burada bambaşka birşey söylemişsin. O yüzden dövmemiş kocan babanı, kreş meselesi yüzünden dövmüş.
Rahat bırak şu insanları artık be, çık git kendi hayatını kur muhatap olma onlarla. Yazık günah yetmedi mi senden çektikleri? Bir de burada saydıralım diye babana iftira atıyorsun, pes. Biraz acı o insanlara. Senin için şehir şehir gezdiler yine de yaranamadılar.
Gerçi senin çevrendeki herkes yaka silkmiş, sen hala kendini masum çevrendekileri kötü görmeye devam et. Kavga etmediğin kimse kalmadı, Allah çevrendekilere yardım etsin. Çok zor birisin .

Son düzenleyen: Moderatör:
babam aslında çocuk bu kreşe gidecek diye diretmeseydi, iş yerimize kadar gelmeseydi hiçbiri olmıcaktı
Yine babanı suçlamışsın. Adamcağız sizi değil torununu düşündüğü için böyle söylemiş.
Allah ıslah etsin ya, o adam boş yere dayak yediği halde bile adama burada iftira atıp namusumu 5 paralık etti dedin. Hala kocanı korumaya haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
Allah rızası için evlenin de şu ailenin çocuğun yakasından düşün.
Evlerden ıraksınız, karı koca gerçekten değişik insanlarsınız.

Keşke gitse kocişine, adam kovsa da dönmese geri, paçalarına yapışsa '' Gocacım govma beni. '' diye, kapısında yatsa. İnsanların da bi başı dinlense artık.

Valla 10 sayfayı okuyamadım. İlk mesajı okudum. "Ana denen yaratık, baba denen herif" Yuh yani. Anne babanızla anlaşamıyor olabilirsiniz. Görüşmezsiniz olur biter. Ama bu cümleler tam rezillik.

Keşke gitse kocişine, adam kovsa da dönmese geri, paçalarına yapışsa '' Gocacım govma beni. '' diye, kapısında yatsa. İnsanların da bi başı dinlense artık.
Valla şuan tek shipim sarı manolya ve kocası. Tammm tencere-kapak.
Bir gitse adamlar rahat etse.
Biz burada kendimizi yedik, adamlar bunları yaşamış, e tepkili olmaları normal yani.

O da iyi değil.ama o evliliği sürdürmem su anki durumdan daha iyi olurdu.o kadar kötü ki yalnızlık kimsesizlik.kimsesiz birakildim
Hadi ordan nankör.
Git barış o zaman psikopat dayakci kocanla, cocuga bakici tutsun, ikiniz calisin gecinin.
Madem aileden bu kadar nefret ediyosun, resti cek git baris, kocan cocuga da sana da baksin.
Daha cocuguna nafaka bile odemeyen adam da o g.t var mi bakalim?

Ay ne nalet evlatsin, Allah dusman basina bile vermesin.
Bi de babayı dinlesek neler cıkar eminim. Adam senin için ölse mezarini yerini biliriz en azından, biz torunumuzu bu iki hastadan daha saglikli ve duzgun yetistiririz, bari onun hayatina sebep olmasınlar diyordur belki.

Son düzenleme:
Valla 10 sayfayı okuyamadım. İlk mesajı okudum. "Ana denen yaratık, baba denen herif" Yuh yani. Anne babanızla anlaşamıyor olabilirsiniz. Görüşmezsiniz olur biter. Ama bu cümleler tam rezillik.
Çocuğuna baktırıyor ama nasıl görüsmeyebilir. Hatta ailesi onun atandığı yere taşındı çocuğuna bakmak için o kadar da kötü aile. Çocuk da konu sahibinin doldurması ile muhtelemen dedesini falan hiç sevmiyormuş güya ama yine de oraya bırakıp baktırıyor yersen...

Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?
Ya çık git otele memursun o dönem ailenin yanında kalıyorsun, çocuğa bedava bakılıyor eve bir gram yardımın yok. Anan baban yaşlı, hasta astım Bile olsan şüphelenip senin uzağa gitmen gerek. Hastasın sen hasta, git tedavi ol. Anan baban ölmeden de af dile gönüllerini al. Bu hikayede tek suçlu sen ve eski kocan. Sonra aklın basına gelince kafanı taşlara vurursun. 40 yaşındasın ama 16 yaşındaki çocukla eş değer konuşmaların var.

O günü ben gördüm diyorsun da babanın söylediklerini neden “demiş” şeklinde anlatıyorsun o zaman. İnsan gözleri ile gördüğü, kulakları ile işittiği şeyleri “demiş” şeklinde anlatır mı. Ay yazdıklarını okurken fenalıklar basıyor beni iki lafından biri tutarsız iyi değilsin sen bence. Asıl yaratık kocan

Bu nasıl bir terbiyesizlik..
Yaratık, ana denen kadın, yok babalık, cenazesine gitmem filan vs..
Onlar sizin anne babanız ya. Neler yaptınız Allah bilir insanları yıprattınız.
Aradaki yorumları ve geçmişinizi okumadım. Sırf ailenizin çocuğunuza baktığını öğrenmem yetti.
Ayıptır yahu. İnsanlar sizin çocuğunuza bakıyor, daha ne istiyorsunuz Allah aşkına. Bakmak zorunda mı !!???
Bu insanlara da kötü diyorsunuz ya..... Diyecek birşey bulamıyorum gerçekten. Allah size vicdan merhamet, akıl fikir versin...

O değil de sende covid şüphesi varken insanların kendileri için endiselenmelerinden doğal ne olabilir ki?? Patır patır insanlar ölüyor bu hastalıktan. Kaç yaşında insanlar, asıl senin hiç acıman yok mu? Kendin teklif etmen lazım kendi evime geçmeyi öyle bir durumda. Kaldı ki insanlar aynı evin içinde covidken çocuk bakıyorlar senin o rahatlığın da var. Eşinle olanları ve diğer konularını hiç bilmiyorum ama bu nokta çok dikkatimi çekti sadece buna bakarak bile bundan çok bencil durduğunu söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…