- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.856
- 798
- 35
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Konu hakkinda bir kac kelime deseniz bulurduk aslindaEski nickle açtığı konu. Ama hangi eski nicki diye sorarsan bilmiyom
Eski konularına bakarken ne buldum.cuma işe giderken sokak ortasında güpe gündüz çocuğun gideceği kreş hakkında o kreşe gidecek, bu kreşe gidecek tartışmasından dolayı eşim ve annem ile babam arasında tartışma çıktı.Eşim bulunduğu yerden babamın üzerine atlayarak yerde sağlı sollu babama yumruklar savurdu, annem ve ben ayırmaya kalktık bu sefer annemin üzerine çıktı.jandarma polis geldi ve kocamı iki kişi zor zaptediyordu
Yine babanı suçlamışsın. Adamcağız sizi değil torununu düşündüğü için böyle söylemiş.babam aslında çocuk bu kreşe gidecek diye diretmeseydi, iş yerimize kadar gelmeseydi hiçbiri olmıcaktı
Keşke gitse kocişine, adam kovsa da dönmese geri, paçalarına yapışsa '' Gocacım govma beni. '' diye, kapısında yatsa. İnsanların da bi başı dinlense artık.Yine babanı suçlamışsın. Adamcağız sizi değil torununu düşündüğü için böyle söylemiş.
Allah ıslah etsin ya, o adam boş yere dayak yediği halde bile adama burada iftira atıp namusumu 5 paralık etti dedin. Hala kocanı korumaya haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Sen iflah olmazsın.
Allah rızası için evlenin de şu ailenin çocuğun yakasından düşün.
Evlerden ıraksınız, karı koca gerçekten değişik insanlarsınız.
Valla şuan tek shipim sarı manolya ve kocası. Tammm tencere-kapak.Keşke gitse kocişine, adam kovsa da dönmese geri, paçalarına yapışsa '' Gocacım govma beni. '' diye, kapısında yatsa. İnsanların da bi başı dinlense artık.
Hadi ordan nankör.O da iyi değil.ama o evliliği sürdürmem su anki durumdan daha iyi olurdu.o kadar kötü ki yalnızlık kimsesizlik.kimsesiz birakildim
Çocuğuna baktırıyor ama nasıl görüsmeyebilir. Hatta ailesi onun atandığı yere taşındı çocuğuna bakmak için o kadar da kötü aile. Çocuk da konu sahibinin doldurması ile muhtelemen dedesini falan hiç sevmiyormuş güya ama yine de oraya bırakıp baktırıyor yersen...Valla 10 sayfayı okuyamadım. İlk mesajı okudum. "Ana denen yaratık, baba denen herif" Yuh yani. Anne babanızla anlaşamıyor olabilirsiniz. Görüşmezsiniz olur biter. Ama bu cümleler tam rezillik.
Ya çık git otele memursun o dönem ailenin yanında kalıyorsun, çocuğa bedava bakılıyor eve bir gram yardımın yok. Anan baban yaşlı, hasta astım Bile olsan şüphelenip senin uzağa gitmen gerek. Hastasın sen hasta, git tedavi ol. Anan baban ölmeden de af dile gönüllerini al. Bu hikayede tek suçlu sen ve eski kocan. Sonra aklın basına gelince kafanı taşlara vurursun. 40 yaşındasın ama 16 yaşındaki çocukla eş değer konuşmaların var.Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?
O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim
Gri görünüyor konu sahibi kendi mi kapattırdı acaba hesabını aradığı desteği bulamadı daSiz nasıl memur oldunuz allah aşkına?
Kolay mıydı bundan 20 yıl önce memur olmak bu kadar?
Hiç muhakeme yeteneğine filan bakmadan öyle dümdüz aldılar mı yeter ki sen gel diye
Beddua falan etti, banlandı sanırım.Gri görünüyor konu sahibi kendi mi kapattırdı acaba hesabını aradığı desteği bulamadı da
Sen o ana babaya kurban ol keşke senın annen baban burada arkasında durmayan kadınların ebeveyni olsaydı bu beddua değil lütuf! Koca koca diye ölecen bir şey diyicemde susuyorumAnne baba böyle olmaz.o el oğlu.size de böyle bir ana baba nasip etsin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?