Anneniz size boyle dese?

Ya velev ki babası boşan desin, haksız değil adam. Kocasına çok güvense boşan diyen babayı kale almaz. Çok harika kocası varmış da hep babasından ötürü boşanmış gibi anlatıyor.

Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?

Hayır mirasçı olamıyor kocanız.
Babanız bu kadar şark kurnazıysa herşeyi araştırmıştır.
Eşler miras paylarından para alamıyor. Bunda da yalan söylüyorsunuz.
Az önce çocuğunuza çok iyi davranıyordu hani, şimdi çocuğum onu sevmiyor diyorsunuz?
Çocuk bu, max 7 8 yaşında, sevmediği birinin yanında nasıl dursun, hadi o durdu diyelim sizin nasıl gönlünüz rahat ediyor. Kendi çocuğuna acımayan biri olarak ailenizden merhamet beklemeniz saçma. Madem sevmiyor bırakmayın çocuğunuzu sevmediği yerde.

Eşinizle devam mi ederdiniz yani ameliyatliyken sizi dövüp yolda in arabamdan diyen adam değil mi
Hastanede ameliyattan çıkınca anesteziden uyanırken falan bırakıp gitmişti yalnız başınıza
Hamileyken uzerinde tepinen kocasi icin problemimiz yoktu diyor.

Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?
Adam haklı. Korona demek yalnızlık demek, yapacak bi şey yok. Çek battaniyeni yat. Babana bişey olursa çocuğuna kim bakacak diye düşünme, tatlı canının derdine düş. Ama kendin babandan düşünce bekle. Eski kocanla yarışıyorsun resmen bencillikte.

Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.

Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.
Öyle bişey yok. Çocuğun mirasçı. Çocuk da yoksa kimsenin hakkı yok babanın malında.

Hayır çocuğun mirasçı oluyor.

bu kadar nefretlik bir durum göremedim babanız haklı öksürüğünüz varsa pandemi durumunda tabi ki emin olmak isteyecek test isteyecek siz nasıl astımdan olduğuna emin olabilirsiniz sizin yüzünüzden tüm aile korona olsa ne olacak? Röntgen istemesi de doğal sizin o demeden düşünmeniz test vermeniz gerekirdi..

Eşinizle sorunlarınız olmasa ailen boşan demezdi sizde ailen dedi diye boşanmadınız ya eşiniz çok iyiydi de niye sizden boşandı herşeyde ailenizi suçluyorsunuz.yıkılmayacak yuvayı kimse yıkamaz ayrı eve de siz çıkmak istemeseniz niye ayrı eve çıkartsınlar kışın tuttuğunuz evde nasıl doğalgaz bağlantısı yok nasıl yaşayacaktınız?fazla abartmışsınız ailenizi kötülemek için yer arıyorsunuz

Ben en çok kreş servisinin şoförüyle ettiği kavgaya şaşırmıştım. Kendi çocuğunu 1 dk a kucağında taşıdığı için kıyameti kopartmıştı.
Geçimsizlik içine işlemiş.

Hanı derler ya doğurmakla anne,baba olunmuyor diye. Dogurulan da illa evlat olmuyor. Onlar size gül gibi bakardı gibi geliyor normalde de siz illallah ettirmissiniz ailenize bile. Bir şey soyacağım niye sorun yaşadığınız herkes haksız da hep siz haklisiniz düşündünüz mü hiç?

Babanız az bile yapmis. Ben olsam çağırır ekipleri evden aldırdım bu korona diye. Burda kustugunuz nefreti cocugunuza da kusuyorsunuzdur o yüzden sogumustur çocukcağız. Açıkçası evlat olsa sevilmez in sözlük karşılığısiniz. İnsanlar da bezdi sizden artık.. o ufak çocuk olmasa sizden kurtulmuslardi çoktan. Ben olsam öyle yapardım.

Ben en çok kreş servisinin şoförüyle ettiği kavgaya şaşırmıştım. Kendi çocuğunu 1 dk a kucağında taşıdığı için kıyameti kopartmıştı.
Geçimsizlik içine işlemiş.
Kocaya karşı öyle değil ama. Bi ömür taşır sırtında. Sonra ana babadan iyilik bekler, ana baba mecbur (!) Koca el oğlu ama, ondan gelen kötülük koymaz, ana baba yapınca wowowowo.

Yanlış hatırlamıyorsam çok problemli bir evliliğiniz vardı ve birkaç yanıttan gördüğüm kadarıyla doğru hatırlıyormuşum. Yani yuvayı aileniz değil eski eşiniz bozmuş diyebiliriz. Ama ailenizin tavrı da çok normal değil bence, ha ben yerinizde olsam evimde kalmayı kendim teklif ederdim ama ailemin müsaade etmeyeceğine de eminim dediğiniz gibi ısıtması vssi olmayan eve. Aranızda geçen başka şeyler de olmalı ya da hep mi böylelerdi?

Yeni hesap almış, kendine göre yazıyor da yazıyor, sanıyor ki kimse tanımaz. Ailesine sövdürüp haz alacaktı ama tanındı işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…