- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.637
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ya velev ki babası boşan desin, haksız değil adam. Kocasına çok güvense boşan diyen babayı kale almaz. Çok harika kocası varmış da hep babasından ötürü boşanmış gibi anlatıyor.Yahu hayır o yüzden boşanmadı.
Defalarca babasının evine gitti geldi.
Babası öyle söylememişti, net hatırlıyorum.
Bir kavga oluyor - sarı manoyla babasına dönüyor - koca yalandan af diliyor - sarı manolya koşarak kocişkosuna gidiyor.
Sıralama hep buydu, sürekli gidip gelmesinden rahatsız olmuşlardı. E haksızlar mı? Üzerine bir de ailesini suçluyordu. Ben biliyorum hemen hemen bütün konularını.
Adam buna sen hastasın, insanlar seni garip görüyor diyip duruyordu. Başıma kaldın diyordu. Hamileyken dayak yediğini kocasının karnının üzerinde zıpladığını söylemişti.. Muhtemelen çocuk düşsün diye.
Sonra ailesi şehir değiştirip manolyanın yanına geldiler, manolya yine zırt pırt kocasına dönünce ailesi de haklı olarak sinirlendi. Burada boş yere mağduru oynamasın.
Ne ara olmadı ki o sorun?O ara sorun vardi
Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?Ben alınmazdım açıkçası bunun sevgi ile alakası yok. En sevdiğim insan corona ise yine yaklaşmam ayrı yerde izalasyon olsun isterim ben de. Bulaşıcı hastalıkların sevgi ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ha veba ha corona insanların uzak durması gayet normal. Siz astım olduğunuzdan eminmişsiniz ama onlar emin olamayıp korkmuş , hepsi bu. Sokağa atmaları, kira istemeleri ya da amelıyat olduğunuzda yanınızda olmamaları evet çok kırıcı o konuda hemfikirim sizinle aynı şeyleri hissederdim sizinle şüphesiz ki.
Hayır mirasçı olamıyor kocanız.Babamın niyeti beni boşatmak.neden bu adamla evlenirsem adam mirasçı olacak.malina konacak.benim malım buna kalmasin.ama pamuğa ne olursa olsun.onu da istemiyorum. Boşatırım.sokaga atarim.cocugunu da kendi çocuğun gibi yetiştiririm.bu çocuklar istediğim gibi olmadi. E çalışıyor.cocukla kim ilgilenecek.tabi ki ben.boyle bir plan kurmuş babalık ama çocuğum onu sevmiyor.amacina ulasamadi
Hamileyken uzerinde tepinen kocasi icin problemimiz yoktu diyor.Eşinizle devam mi ederdiniz yani ameliyatliyken sizi dövüp yolda in arabamdan diyen adam değil mi
Hastanede ameliyattan çıkınca anesteziden uyanırken falan bırakıp gitmişti yalnız başınıza
Adam haklı. Korona demek yalnızlık demek, yapacak bi şey yok. Çek battaniyeni yat. Babana bişey olursa çocuğuna kim bakacak diye düşünme, tatlı canının derdine düş. Ama kendin babandan düşünce bekle. Eski kocanla yarışıyorsun resmen bencillikte.Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?
Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.Hayır mirasçı olamıyor kocanız.
Babanız bu kadar şark kurnazıysa herşeyi araştırmıştır.
Eşler miras paylarından para alamıyor. Bunda da yalan söylüyorsunuz.
Az önce çocuğunuza çok iyi davranıyordu hani, şimdi çocuğum onu sevmiyor diyorsunuz?
Çocuk bu, max 7 8 yaşında, sevmediği birinin yanında nasıl dursun, hadi o durdu diyelim sizin nasıl gönlünüz rahat ediyor. Kendi çocuğuna acımayan biri olarak ailenizden merhamet beklemeniz saçma. Madem sevmiyor bırakmayın çocuğunuzu sevmediği yerde.
Öyle bişey yok. Çocuğun mirasçı. Çocuk da yoksa kimsenin hakkı yok babanın malında.Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.
Hayır çocuğun mirasçı oluyor.Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.
Yahu hayır o yüzden boşanmadı.
Defalarca babasının evine gitti geldi.
Babası öyle söylememişti, net hatırlıyorum.
Bir kavga oluyor - sarı manoyla babasına dönüyor - koca yalandan af diliyor - sarı manolya koşarak kocişkosuna gidiyor.
Sıralama hep buydu, sürekli gidip gelmesinden rahatsız olmuşlardı. E haksızlar mı? Üzerine bir de ailesini suçluyordu. Ben biliyorum hemen hemen bütün konularını.
Adam buna sen hastasın, insanlar seni garip görüyor diyip duruyordu. Başıma kaldın diyordu. Hamileyken dayak yediğini kocasının karnının üzerinde zıpladığını söylemişti.. Muhtemelen çocuk düşsün diye. Çevrede kavga etmediği kimse yoktu, herkesle kreşle iş arkadaşlarıyla müdürüyle herkesle kavgalıydı.
Sonra ailesi şehir değiştirip manolyanın yanına geldiler, manolya yine zırt pırt kocasına dönünce ailesi de haklı olarak sinirlendi. Burada boş yere mağduru oynamasın.
Hanı derler ya doğurmakla anne,baba olunmuyor diye. Dogurulan da illa evlat olmuyor. Onlar size gül gibi bakardı gibi geliyor normalde de siz illallah ettirmissiniz ailenize bile. Bir şey soyacağım niye sorun yaşadığınız herkes haksız da hep siz haklisiniz düşündünüz mü hiç?Korona olan kızını ısıtması olmayan eşyası bile olmayan bir eve aralık ayında gönderirsin.aman bana bisi olmasın diye yemek dahi getirmezsin demek?
Kocaya karşı öyle değil ama. Bi ömür taşır sırtında. Sonra ana babadan iyilik bekler, ana baba mecbur (!) Koca el oğlu ama, ondan gelen kötülük koymaz, ana baba yapınca wowowowo.Ben en çok kreş servisinin şoförüyle ettiği kavgaya şaşırmıştım. Kendi çocuğunu 1 dk a kucağında taşıdığı için kıyameti kopartmıştı.
Geçimsizlik içine işlemiş.
Yeni hesap almış, kendine göre yazıyor da yazıyor, sanıyor ki kimse tanımaz. Ailesine sövdürüp haz alacaktı ama tanındı işte.Yanlış hatırlamıyorsam çok problemli bir evliliğiniz vardı ve birkaç yanıttan gördüğüm kadarıyla doğru hatırlıyormuşum. Yani yuvayı aileniz değil eski eşiniz bozmuş diyebiliriz. Ama ailenizin tavrı da çok normal değil bence, ha ben yerinizde olsam evimde kalmayı kendim teklif ederdim ama ailemin müsaade etmeyeceğine de eminim dediğiniz gibi ısıtması vssi olmayan eve. Aranızda geçen başka şeyler de olmalı ya da hep mi böylelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?