- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ama kknin akıllı kadınlarını kandıramadıYeni hesap almış, kendine göre yazıyor da yazıyor, sanıyor ki kimse tanımaz. Ailesine sövdürüp haz alacaktı ama tanındı işte.
Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.
O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim
E senin kocanda yemek çıkışı sana babanın söylediklerinden daha ağırını söylemiş kocan sokak ortasında sana kalt..k, o...pu diyince birşdy olmuyor da baban kocana böyle böyle demişsin diyince mi namusun 5 paralık oluyor? Bari yalan söyleme.Masadaki kolayı devirdi ve herkes bize baktı.'hesabı ben ödicem dedim, kapıda bekledi ve onun yediği spanglenin bedelini de ben ödedim.şaka gibi!dışarı çıktık.o sırada bana dışarda 'kal...k,o....ocuğu,k...eü, adam gibi karı alamadım ben' diyo, arada sırada çantasıyla beni tartaklıyor,
Ama o el oğlu işte, baba zinhar öyle şey diyemez ne olursa olsun. (!)E senin kocanda yemek çıkışı sana babanın söylediklerinden daha ağırını söylemiş kocan sokak ortasında sana kalt..k, o...pu diyince birşdy olmuyor da baban kocana böyle böyle demişsin diyince mi namusun 5 paralık oluyor? Bari yalan söyleme.
Ama o el oğlu işte, baba zinhar öyle şey diyemez ne olursa olsun. (!)
Manolyacım sen sorunlusun. Kusura bakma açık açık yazıyorum ama kendine gelmenin başka yolu yok. Çevrendeki herkes senin için kötü, iş arkadaşların, sosyal arkadaşların, konşuların, baban, kocan, okul çalışanları... Herkes kötü bir sen bunların arasında nadide bir çiçek gibi iyi kalmış gibi hissediyorsun ama durum tam tersi. Burda bizi bile çileden çıkarıyorsun çoğu zaman, aileni/çevrendeki insanları düşünemiyorum. Kendinle ilgili bir aydınlanma yaşamalı, hayatın ya da insanların sana karşı olmadığını anlamalısın artık. Gerekiyorsa bunun için yardım al. Çünkü çocuğun elinde heba oluyor. O da senin gibi uyumsuz, geçimsiz, mutsuz bir insan olup çıkacak.
Cevaba baksana yahu, sarı manolya asla akıllanmaz. Kudra ne yazmıış, o ne yazmıış.kocam iyi biri mi.ya da onunla ben olur mu yeniden
Ay sinirim bozuldu ahahahahhaahhaha, ay bakamıcam artık.Cevaba baksana yahu, sarı manolya asla akıllanmaz. Kudra ne yazmıış, o ne yazmıış.
O konuda demiş ki, hep iyi şeyleri aklıma geliyor, bu adam neyi iyi yapmış olabilir düşün düşün bulamadım.Ay sinirim bozuldu ahahahahhaahhaha, ay bakamıcam artık.
Ama o el oğlu işte, baba zinhar öyle şey diyemez ne olursa olsun. (!)
Hamile de değil artık, bi zahmet taşısın. Sanırım hamile iken olmuştu o hadise.O değil de ben şimdi tek başına hazır yazda gelmişken karpuzu nasıl taşıdığını merak ediyorum en çok
Hamile de değil artık, bi zahmet taşısın. Sanırım hamile iken olmuştu o hadise.
Allah akil fikir versin boyle bir tanidigim vardi ailesinin ziddina giderdi iyi ki ornek almamisimBabamın niyeti beni boşatmak.neden bu adamla evlenirsem adam mirasçı olacak.malina konacak.benim malım buna kalmasin.ama pamuğa ne olursa olsun.onu da istemiyorum. Boşatırım.sokaga atarim.cocugunu da kendi çocuğun gibi yetiştiririm.bu çocuklar istediğim gibi olmadi. E çalışıyor.cocukla kim ilgilenecek.tabi ki ben.boyle bir plan kurmuş babalık ama çocuğum onu sevmiyor.amacina ulasamadi
E calismaya gitmis iste cocuk yapmis fabrikasindaa 9 aydaİlk çocuğa teyzemler bakıyor o beş yaşında falan. Küçük çocukla kuzenim güya antalyada ama başka yerde de olabilir arada geliyor görünüyor. O da konu sahibi gibi işte ailesinden kötüsü yok. Halbuki neler yaptı eniştem ilk o cehennem gibi evliliğinden kurtulsun diye. Neymiş savunması da şu. 1 aylık bebeyle geldiğinde teyzem bir müddet çocuğuna bak daha anneye muhtaç demiş ee insan nasıl kızının arkasında durmamış çalışması için destek olmazmış.
Hay Allah imAdam haklı. Korona demek yalnızlık demek, yapacak bi şey yok. Çek battaniyeni yat. Babana bişey olursa çocuğuna kim bakacak diye düşünme, tatlı canının derdine düş. Ama kendin babandan düşünce bekle. Eski kocanla yarışıyorsun resmen bencillikte.
Nerden okudunuz bilmiyorum ama kesinlikle esine miras dusmuyorBen ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.
Hangi konu acabaBen en çok kreş servisinin şoförüyle ettiği kavgaya şaşırmıştım. Kendi çocuğunu 1 dk a kucağında taşıdığı için kıyameti kopartmıştı.
Geçimsizlik içine işlemiş.
Güzelin miyim gerçektenCevaba baksana yahu, sarı manolya asla akıllanmaz. Kudra ne yazmıış, o ne yazmıış.
Yalnız başına becerebildiği bir iş var mı?Yok yeni boşandığında olmuştu.
Biri o mesajıda bulsa da eklese.
Hani kocaya dönmek için bahaneninde böylesi baabında çok aklımda kaldıydı karpuz meselesi
Hangi konu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?