Anneniz size boyle dese?

Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.

çocuğunu da dolduruyosundur sen sarımanolyam.
evladım olmadığına şukur sebeplerimdensin.
babası zorla doktora göturmuş de astımmış da.

E senin kocanda yemek çıkışı sana babanın söylediklerinden daha ağırını söylemiş kocan sokak ortasında sana kalt..k, o...pu diyince birşdy olmuyor da baban kocana böyle böyle demişsin diyince mi namusun 5 paralık oluyor? Bari yalan söyleme.

Ama o el oğlu işte, baba zinhar öyle şey diyemez ne olursa olsun. (!)

Ama o el oğlu işte, baba zinhar öyle şey diyemez ne olursa olsun. (!)

kocam iyi biri mi.ya da onunla ben olur mu yeniden
Cevaba baksana yahu, sarı manolya asla akıllanmaz. Kudra ne yazmıış, o ne yazmıış.

Konuyu okurken çok çekilmez bir insan olduğunuzu düşünmüştüm. Birkaç mesaj sonra sarımanolya olduğunuzu fark ettim ben de. Ve evet gerçekten çekilmez bir insansınız.
Çocuğunuza ailenizin bakması çocuğunuz için bir şans. İleride o da fark edecek bunu.
Keşke artık bir yardım alsanız da aileniz, çocuğunuz, iş arkadaşlarınız, çocuğunuzun öğretmeni, ev sahibi, mahallenin muhtarı vs komple huzura erseler.

Sebep ne olursa olsun eski esin bir büyügünü dövemez elini bile kaldirmamali ne kiskirtmasindan bahsediyorsun? adam senin yüzünden dayak yemis belliki .. cocugunuza bakan insanlar icin kötü diyemeyiz madem ev tuttunuz ozaman tasinin kendi cocugunuza kendiniz bakin lütfen. kinamak degil niyetim ama en azindan onlardan canavar diye bahsetmeyin ..
yaslilar daha dikkatli bakmalilar kendilerine.
Ben en ufak belirtide esimi sürekli doktora teste yolluyorum annem babam icin kendisini sonradan düsünüyorum.. mecburen düsüncekler .. onlara birsey olursa cocugunuza bakanda olmayacak .. asil ozaman kalirsiniz kalorifersiz evde.

Son düzenleme:
9 sayfanin tamamini okudum iyiki okuyup yorum yapmisim dedirtti bana
Sanirim esinden cok dayak yediginden kafa calismaz olmus ki bir kuzenim analigindan surekli dayak yerdi kiz evlendi ayni analigi hersey duzelmez de belli bir yas gecti cunku
Yada
aklinizda zorunuz mu var neden birilerine suc atiyorsunuz surekli bence bütün suc sizde
Akil veren hocalarinizi da dinlemeyin bir zahmet bana doldurusa geliyorsunuz gibi de geldi

Allah akil fikir versin boyle bir tanidigim vardi ailesinin ziddina giderdi iyi ki ornek almamisim
E calismaya gitmis iste cocuk yapmis fabrikasindaa 9 ayda
Hay Allah im
Hadi doğalgaz yok elektrikli soba al dicem ama gitmis
Ben ailemden önce ölsem kocam.mirasci.ailemden sonra ölsem.kocam yine mirasçı.arastirin.cocuguma iyi davranıyorlar.cocugum.bana yaptıklarını görüyor ve tavrını koyuyor.
Nerden okudunuz bilmiyorum ama kesinlikle esine miras dusmuyor
Iyi arastir kulaktan dolma bilgilerle olmaz bu
Ben en çok kreş servisinin şoförüyle ettiği kavgaya şaşırmıştım. Kendi çocuğunu 1 dk a kucağında taşıdığı için kıyameti kopartmıştı.
Geçimsizlik içine işlemiş.
Hangi konu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…