Annenizin başkasıyla evlenmesini kabul eder misiniz?

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?
Az ve öz bir soru ama benim için önemli.

Anneniz babanızdan boşandıktan sonra başkasıyla evlenmek isterse nasıl karşılarsınız?

annem nasıl mutlu olacaksa öyle yaşasın isterim 50 yaşında olduğunu varsayarsak bir 50 yıl daha ömrü olmadığına göre...

Yok kabul etmem.
Anneler dünya kadar zorluk çekip, kahır çekip, sittin sene yalnız yaşayıp yalnız ölmeliler çünkü.
Birini sevip mutlu olmaya hakları yok.

Üstelik benim kabul etmeme bağlı. Annem kim ki. Onun kendi kararını verme hakkı yok.

Allah aşkına ayak bağı olmayın. Ergen gibi davranmayın. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap, yanındayım diyin.

bir üye vardı anne-babasının boşanmasıyla ilgili bir sürü konu açan onun 2.üyeliği olabilir misiniz?

konularınız çok benziyor

Yok kabul etmem.
Anneler dünya kadar zorluk çekip, kahır çekip, sittin sene yalnız yaşayıp yalnız ölmeliler çünkü.
Birini sevip mutlu olmaya hakları yok.

Üstelik benim kabul etmeme bağlı. Annem kim ki. Onun kendi kararını verme hakkı yok.

Allah aşkına ayak bağı olmayın. Ergen gibi davranmayın. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap, yanındayım diyin.
Niye ayak bağı olayım ki?daha 2 hafta önce boşandı babamdan,bunca yıl nasıl durdu?kabul edemiyorum gözümde bile canlandıramıyorum.annem de babam da hayatta ama annem başka adamla düşünmek beni etkiliyor.zaten boşanmalarını bile yeni kabul ediyorum

Niye ayak bağı olayım ki?daha 2 hafta önce boşandı babamdan,bunca yıl nasıl durdu?kabul edemiyorum gözümde bile canlandıramıyorum.annem de babam da hayatta ama annem başka adamla düşünmek beni etkiliyor.zaten boşanmalarını bile yeni kabul ediyorum
Kendi kararını kendisi verecek. Yargılamak size düşmez.

Mutlu olması için evlenmesi mi gerekir?evlenmeden de mutlu olamaz mı
Sen mutluluğu bulmak için evlenmedin mi? Lütfen bana bekar olduğunu ve dünyayı daha güzel yapmaya yönelik projeler yapan sivil toplum örgütlerinden birinde gönüllü olarak çalıştığını soyle.

Back
X