ben bu başlıka annesi babası ayrılmış olan varsa aramızda onları davet ediyorum...çünkü ben boşandım ve çocugum babasız kaldı diye üzülüyorumşçok üzülüyorum...o babası bir çocuga sarıldıgında yüzünde bir acı beliriyor..henüz 5 yaşında..işe yaramaz bir babası var ama bunu anlamıyor.safça seviyor...
annesi babası ayrılmışlar varsa burda her yaş grubundan ne olur söyleyin kötü mü hissettiniz hep?kızdınız mı?annenize mi babanıza mı kızdınız?anneniz size yetebildi mi?ben mahvoluyorum kızımn önünde gene de yetemediğimi düşünüyorum bazen.çok mu acı çektiniz?ne zaman bitti acınız?babanızı görünce ne hissediyorsunuz?annenizin babanızın birlikte olmasını mı tercih ederdiniz?
ne yapayım ki kızım onun eksikliğini hissetmesin?
22 yaşındayım kızınızın yaşlarındayken sadece babamın bizimle yaşamadığını algılaya biliyordumben bu başlıka annesi babası ayrılmış olan varsa aramızda onları davet ediyorum...çünkü ben boşandım ve çocugum babasız kaldı diye üzülüyorumşçok üzülüyorum...o babası bir çocuga sarıldıgında yüzünde bir acı beliriyor..henüz 5 yaşında..işe yaramaz bir babası var ama bunu anlamıyor.safça seviyor...
annesi babası ayrılmışlar varsa burda her yaş grubundan ne olur söyleyin kötü mü hissettiniz hep?kızdınız mı?annenize mi babanıza mı kızdınız?anneniz size yetebildi mi?ben mahvoluyorum kızımn önünde gene de yetemediğimi düşünüyorum bazen.çok mu acı çektiniz?ne zaman bitti acınız?babanızı görünce ne hissediyorsunuz?annenizin babanızın birlikte olmasını mı tercih ederdiniz?
benimde anne babam ayrı küçükken bazen babamı özlerdim filan ama bydükçe herseyi öğrendim annem abna babamı hiç kötülemedi hp iy bi adam olarak anlattı babamlada grüştürdü ama bana hep bi terslik var gibi geliyodu annem babam için hep iy seyler anlatırken babam aksini ypıyordu ve annemi kötülüyordu büydüğümde 14-15 yşımda amcamın kızı ki amcasıyla küs ve annemi yngem die sevip sayan bi kişidir bana tüm gercekleri anlattı sok ile birlikde gözüm acıldı yapbozun eksik parcaları tamamlandı ve ben annemin beni koruyan bi melek oldğunu bi kez daha anladım işe yaramaz bi adamla rüzgar gibi ordan oraya savrlmaktansa annem ve sevdiklerimle mutlu bi hayat yasıyorz kızınız için cok iy oluyo emin olun byür büyümez anlşıycak bu sürecde zorlancaksınız ama işe yaraamaz bi adama ömür harcamakdan da iydir kmse keyif için boşanmaz sonucta Rabbim Kolaylık versin size dua etcem kızınızla mutlu olun :)ben bu başlıka annesi babası ayrılmış olan varsa aramızda onları davet ediyorum...çünkü ben boşandım ve çocugum babasız kaldı diye üzülüyorumşçok üzülüyorum...o babası bir çocuga sarıldıgında yüzünde bir acı beliriyor..henüz 5 yaşında..işe yaramaz bir babası var ama bunu anlamıyor.safça seviyor...
Benim annemle babam birbirlerine çok küçükken aşık olmuşlar. Annem daha 15 yaşındayken balkonda babamı askerden izine geldiğinde görüyor ve o ilk bakışmada herşey başlıyor. Annem ile babam komşu çocukları. Aslında aileler çok iyi anlaşırken ilişkileri ortaya çıkınca herkes küsmüş, kavga kıyamet başlamış. Babamı zorla başka bir kadınla evlendirmişler. Ama babam hala annemi istemeye devam etmiş. ( Bu arada 2 de çocukları oluyo babam ile o kadının ) Ananem ( Allah rahmet eylesin ) en sonunda annemi babama veriyor. ( Anneme her gün görücü gelirmiş ve aynı akşam nişan yapılırmış ama annem ille de babam diye diretirmiş ) Neyse.. Annemle babam dini nikahla evlenip ev açıyolar. Bu durumdan öbür kadında haberdar. O kadın babamın annemi sevdiğini bile bile geldi. ( O kadınada çok üzülüyorum ama o kadının ve çocuklarının bana ve anneme yaptığı çok büyük kötülükler var ) Ben 3 yaşıma geldiğinde bi gün babama neden bizimle kalmadığını sordum. Kem küm etti. Annem babam gidince kucağıma yattı ve ağlayarak durumu anlattı bana. Bense annemi teselli etmeye çalışıyodum.. Öyle böyle babam bizim yanımızda ben 12 yaşıma gelene kadar durdu. Sonra birgün aniden gitti.. Biz o evden taşındık ama hergün o eve gidiyodum babam gelirde bizi bulamaz diye.. Annem yine beni karşısına alıp babamın artık gelmeyeceğini söylediği an kafamda kocaman bi şimşek çaktı. Saatlerce ağladım. 4 saatin sonunda annemin yanına gittim kucağına oturdum ve onun hem kızı hem kocası hem babası herşeyi olduğumu söyledim ve aniden erkek rolüne büründüm. Lise hayatım bu yüzden mhavoldu. Bütün erkekler benden korkardı. Üzerimdeki etkisi anladın üzere çok çok kötü oldu. Babam daha sonra benimle görüşmeye çalıştı ama ona sen benim hiç bişeyimsin dedimÇok pişmanım.. Kızını babasıyla görüştür. Ayrıldınızı babasıyla beraber açıkla. Ama çok gvenli bi ortamda oyun sırasında açıkla. Ve babasını sürekli görsünki yoklunu hissetmesin ne kadar o adam sorumsuz olsada. Allah yardımcın olsun cnm...
ben de birgün yaptıklarına karşılık kızımın ona benim hiçbirşeyimsin demesini istiyorum..neden pişman oluyorsun ki ...baba olsaydı...bak seni nasıl incitmiş...herşeyin bir bedeli olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?