• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Aysem2431

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
62
42
3
45
Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:

Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.

Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.

Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum.. 😔
Fikirleriniz değerli..Sağolun

Son düzenleme:
Bunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.

Ayrıl dememiş ki.
Yani sadece fikrini söylemiş, şey gibi düşünün. Arkadaşınız 1.50 boyunda biri ile olsa siz de benzer bir yorum yapabilirdiniz. Değiştirilemez şeyler ama yorum yapabiliyoruz. Çok insani. Zararlı bulmadım ben. Annesi sonuçta. Takacak bir şey yok.

Evet ayril dememiş fikrini söylemiş sadece. Yada tehdit etmemiş ya o ya biz dememiş ama yinede içim huzursuz oldu ..😔 cok cok iyi anlaşıyoruz onunla ruh ikizim gibi. O beni bende onu kaybetmek istemiyoruz.

Bunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.

Nasil yani? O mu sorun ediyor diyorsunuz çocuklarımın oluşunu yani ? Sahiden bunu mu hissettiniz hiç böyle bakmamıştım olaya ben ..
Ama çocuklarımı çok seviyor değer veriyor saygı duyuyor

+1
Kesinlikle doğru tespit. Bence de amaç bu.

Helal olsun , adam sizi seviyor belli ki.
Umarim sözunun eridir, lafinin arkasindadir..

Ben de bosandim. 34 yasindayim simdiki esim 42 yasinda. Ikizlerim var. Onun da 13 yasinda tek oglu var. Ikizlerim bizimle kaliyor haliyle.
Evlenmeden once cok konustuk bu konuyu, beni seven qdamı bulurum da cocuklarimi seveni zor bulurum demistim.
Cocuklarim senin icin ilerde sorun olqcaksa bu ise hic baslamayalim, cocuklari ikinci kez yıkmak istemem dedim.
Belki cocuksuz,cöpsuz uzum istersin bu senin tercihin saygi duyarim dedim. Pesin pesin konustum.
Esim de dedi ki, mezig yaş olmus 43. Kim gelirse cocuklu biri olacakti karsimdaki..ben kendimi buna hazirlamistim zaten senle tanismadan dedi..
E gidip 20 yasindakiyle de evlenemeyecegime gore... dedi
Senin cocuklarin benim cocuklarimdir bundan boyle dedi.
Sen beni aldatma, yalan soyleme,durust ol ben cocuklarina da babalari kadar yakın olurum ,emin ol dedi. Seviyor da cocuklarimi. Hasta olsalar qrar sorar, dogumgunlerini atlamaz, cocuklari hadi parka goturelim hazirlanin geliyorum derdi..
3ay olduk, iyiyiz simdilik sukur.

Esin bekar oldugu icin ailesi de cocuksuz birine heves etmistir dogal olarak.. saygi duyarim. Ama sevgilin son sozu ben soylerim ,geri boş dediyse.. ve sen de karakterine guveniyorsan...
Kim ne derse desin gerisi boş...

2 kere niye nişan atmiş, cok merak ettim dogrusu
Annesiyle ilgili oyle demesi de kafamda soru isareti olusturdu
Iyice tanidiginiza emin misiniz?

Benim de aklima, iki cocukla seni kabul ediyorum cevremdekiler karsi.. kiymetimi bil demek istemis bence. Kendi oyle dusunmese demezdi size bunu hic. Demek ki kendi de annesine bir nebze hak veriyor.

Son düzenleme:
Tipik türk erkeği annesi işte. Oğlu 90 yaşında olsa evlenmemiş kız ister. Hiç takmayın bence. Kafanın uyduğu insan bulmak zor gerçekten.
Evet kafanın uyduğu insani bulmak çok zor ..Bizim kafalarımız çok uyuyor birbirine önce çok iyi dost arkadaşız sonrada hisler girdi devreye. O da diyor ben bu kadar iyi anlaştığım kimseyi tanımadım şimdiye dek seni niye kaybedeyim? Annesine de demis bunu. Ben onunla mutluyum anlaşıyoruz demis ...

Bekar insanin coluklu cocuklu insanla evlenmesi sıkıntı olabiliyor ama adamin da yaşı çook genç degil belki ayak uydurmakta sorun yaşamaz.

Bilemedim ama annesi yani sonuçta elbet fikrini belirtecektir ben olsam ben de fikrimi soylerdim ama son karar sizin ve karsinizdaki kisinindir kac yasinda insanlarsiniz, adama guveniyorsaniz anneye cokta takilmayin.

Açıkçası ben de annesinin yerinde olsam çocuklu birindense evlenip boşanmış biri olsun isterdim. Amaç burada bekaret vurgusu değildir, çocuklarınızın olmasıdır. Garipsenecek bir durum değil. Annesi olarak endişelerinin olması doğaldır.

Aaaaaahhh ah....Ooffffffff...
Yaw demekki biz kadınlar 43 yaşına da gelsek hala bu erkekler kandırabiliyor bizi....Vay be..
Ya bak cidden bana kızma, iyiliğin için yazıyorum.
Herif sana oyun oynuyor, çakalın teki...Kanma böyle hemen gözünü seviim yaaa...İlk defaymışmış duygusu vs...Of yaaa...

Ağzından çıkmadan biliyor lafı çünkü herif çok tecrübeli anlamıo musun? Kadınları ezberlemiş...Uyumdan falan değil...Anne bahanesini de öyle bi söylemiş ki sanki laf arasında. Vay çakal vaaay...Ya gerçekten kusura bakma , kızacaksın ama gözünü aç biraz nolur...Aynısından çok var...Tam bi sırtlan...Adamın amacı seni kırmadan sex, sen duygusal yaklaştın diye yani...Anne meselesini de söylüyor ki süreç uzasın, ikna ediyorum edicem derken hem mücadeleci görünecek hem seksini yaşayacak

Hertürlü iddiaya girerim çünkü adamın cümlelerini o kadar iyi okudum ki...

Bırak yaa 43 yaşındaki bi adam aşık olacak önünde dağ duramaz...Kendini kullandırtma, annen ikna olana dek görüşmeyelim de bak görürsün anyayı konyayı

Helal olsun , adam sizi seviyor belli ki.

Ben de bosandim. 34 yasindayim simdiki esim 42 yasinda. Ikizlerim var. Onun da 13 yasinda tek oglu var. Ikizlerim bizimle kaliyor haliyle.
Evlenmeden once cok konustuk bu konuyu, beni seven qdamı bulurum da cocuklarimi seveni zor bulurum demistim.
Cocuklarim senin icin ilerde sorun olqcaksa bu ise hic baslamayalim, cocuklari ikinci kez yıkmak istemem dedim.
Belki cocuksuz,cöpsuz uzum istersin bu senin tercihin saygi duyarim dedim. Pesin pesin konustum.
Esim de dedi ki, mezig yaş olmus 43. Kim gelirse cocuklu biri olacakti karsimdaki..ben kendimi buna hazirlamistim zaten senle tanismadan dedi..
E gidip 20 yasindakiyle de evlenemeyecegime gore... dedi
Senin cocuklarin benim cocuklarimdir bundan boyle dedi.
Sen beni aldatma, yalan soyle,durust ol ben cocuklarina da babalari kadar yakın olurum ,emin ol dedi
3ay olduk, iyiyiz simdilik sukur.

Esin bekar oldugu icin ailesi de cocuksuz birine heves etmistir dogal olarak.. saygi duyarim. Ama sevgilin son sozu ben soylerim ,geri boş dediyse.. ve sen de karakterine guveniyorsan...
Kim ne derse desin gerisi boş...
İnanmıyorum o da bunları söyledi..Hemde aynısını ben gelmişim kaç yaşıma beni bekar kiz napsin dedi. Gidip bende 20 yaşındaki kızla evlenmeyecegime göre dedi.

Ayni sözleri demis ikiside ..şaşırdım suan
Evet beni çok sevdiğini söylüyor ben inanıyorum sevdiğine zaten..Benim ne dediğim önemli diyor ben ne dersem o diyor
Sen bana güven diyor evet.
Kimin ne dediği önemsiz dedi o da ..

Nedense ben sizin gibi düşünüyorum👍 seni bu halinle benden başkası kabul etmez demeye getirmiş en azından iç sesi öyle

Belki de annesinin gönlü olmadığını bu şekilde çıtlatmaya çalışmıştır,hani haberin olsun babında
Belki de bak nasıl da erkeğim gör demeye getirmiştir bunu en iyi zaman gösterecektir,cok daha dikkatli gözlemle bazı şeyleri ve dedikleri ile yaptıklarının çeliştiğini anladığın yerde alttan alma

Son düzenleme:
Aaaaaahhh ah....Ooffffffff...
Yaw demekki biz kadınlar 43 yaşına da gelsek hala bu erkekler kandırabiliyor bizi....Vay be..
Ya bak cidden bana kızma, iyiliğin için yazıyorum.
Herif sana oyun oynuyor, çakalın teki...Kanma böyle hemen gözünü seviim yaaa...İlk defaymışmış duygusu vs...Of yaaa...

Ağzından çıkmadan biliyor lafı çünkü herif çok tecrübeli anlamıo musun? Kadınları ezberlemiş...Uyumdan falan değil...Anne bahanesini de öyle bi söylemiş ki sanki laf arasında. Vay çakal vaaay...Ya gerçekten kusura bakma , kızacaksın ama gözünü aç biraz nolur...Aynısından çok var...Tam bi sırtlan...Adamın amacı seni kırmadan sex, sen duygusal yaklaştın diye yani...Anne meselesini de söylüyor ki süreç uzasın, ikna ediyorum edicem derken hem mücadeleci görünecek hem seksini yaşayacak

Hertürlü iddiaya girerim çünkü adamın cümlelerini o kadar iyi okudum ki...
Ne saçmalıyorsun arkadaşım sen ne seksi!? Onun ağzından böyle bir ima bile çıkmadı 1 senedir. Son derece duygusal ve gururlu bir insan kendisi. Sen bir seks objesi değilsin ben sevdiğim kadını kimse ile paylaşmam yüreğimde taşırım diyen biri. Benimle bel altı şeyler bile konuşmuyor cunku konuşursam beni yanlış anlamandan korkarım seninle kavuşacagim güne kadar sabırla bekleyeceğim diyor. Ayrıca uzağız birbirimize henüz bir araya gelmedik bile. Ne seksi ne yatağı! Son derece saygılı birisi. Bu yorumunuza asla katılmıyorum

Back
X