Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

En fazla bu olabilirmis gercekten :KK70:
Peki neden gorusmemisler hic?
Ay hic gorusmeden evlenelim diyen adama bobreklerimi cocuklarimi emanet edemem ben aborey.
Konu sahibinin turkiye ye donus izni yokmus suan, pandemi vs diye de gidemiyormus.
Adam da , konu sahibinin turkiye ye gelmesini bekliyor sabırla ilk gorusme icin.

Konularda da okuduguma gore, kv adayı boyle demis.. gorussem, begensem bu işin oluru var mi , bu lafın mantigi nedir, siz ne dusunurdunuz diye danisiyor konu sahibi.
Internette tanistik, 1 yıl olduk, daha hic gorusmedik. Ama anlasiyoruz,uyumluyuz gormeden birsey diyemem ama annesinin ilk etapta beni tanimadan boyle demesi beni cok incitti diye dert yanmış.

Konu aldı başını gitti.. tutabilene aşk olsun...

Ayrıl dememiş ki.
Yani sadece fikrini söylemiş, şey gibi düşünün. Arkadaşınız 1.50 boyunda biri ile olsa siz de benzer bir yorum yapabilirdiniz. Değiştirilemez şeyler ama yorum yapabiliyoruz. Çok insani. Zararlı bulmadım ben. Annesi sonuçta. Takacak bir şey yok.
Katılıyorum.
Annesinin yorumunu abes bulmadım.

Konu sahibinin turkiye ye donus izni yokmus suan, pandemi vs diye de gidemiyormus.
Adam da , konu sahibinin turkiye ye gelmesini bekliyor sabırla ilk gorusme icin.

Konularda da okuduguma gore, kv adayı boyle demis.. gorussem, begensem bu işin oluru var mi , bu lafın mantigi nedir, siz ne dusunurdunuz diye danisiyor konu sahibi.
Internette tanistik, 1 yıl olduk, daha hic gorusmedik. Ama anlasiyoruz,uyumluyuz gormeden birsey diyemem ama annesinin ilk etapta beni tanimadan boyle demesi beni cok incitti diye dert yanmış.

Konu aldı başını gitti.. tutabilene aşk olsun...

Aslında sana hak verdim böyle bakınca amaaa şu var; adamın sürekli duygusal takılması, yok arada gözler doluyormuş falan...Bir de annem seni istemio moduna girmesi...Hiç dokunmadığı ve yanyana gelmediği çocuklar için onları seviyorum demesi...1 yıldır cinsellik lafı etmemesi, etse de sen istemedikçe dokunmam palavraları...

Tüm bunlar adamın ne kadar problem içerdiğini gösteriyor...Bakın 2 kere nişan atmış demiyorum, olabilir şanssızlık olmuştur belki..2 nişan attıysa prıblemlidir diyenlere katılmıyorum...Ama türk erkeğinde duygusal modlara inanmıyorum kesinlikle

Aslında sana hak verdim böyle bakınca amaaa şu var; adamın sürekli duygusal takılması, yok arada gözler doluyormuş falan...Bir de annem seni istemio moduna girmesi...Hiç dokunmadığı ve yanyana gelmediği çocuklar için onları seviyorum demesi...1 yıldır cinsellik lafı etmemesi, etse de sen istemedikçe dokunmam palavraları...

Tüm bunlar adamın ne kadar problem içerdiğini gösteriyor...Bakın 2 kere nişan atmış demiyorum, olabilir şanssızlık olmuştur belki..2 nişan attıysa problemlidir diyenlere katılmıyorum...Ama türk erkeğinde duygusal modlara inanmıyorum kesinlikle
Diger taraftan ben de sizin gibi dusundum ama konu sahibi karsisindaki kisiyi sevdigini,anlastigini soyluyor. Dolayisiyla; kim olsa ister istemez sevdigini korur ona toz kondurmaz.
cunku o zihninde boyle canlandirmamisti muhtemelen ve konu da bambaska bir yere evrildi..

Buradaki bazi ablalar insan kurdu olmus artik, E akıl akıldan ustun.. Pasaport icin yanasmak isteyebilecegi benim aklima gelmemisti mesela. Olur mu olur, bir ihtimal.. biz temkinli olalim da..

Umarim gönlune goresi olur konu sahibinin, durust insan bulmak, cikarsız sevip sevilmek cok zor bu devirde.. :KK51:

Büyük annemizin eşi 1. Dünya savaşına katılır, küçük oğlunu ve karısını anne babasına emanet eder. Yıllar geçer, ne yazık ki geri gelemez, cepheden dönenler “öldü” derler. Günler böyle geçerken evin önünde bir asker bayılır. Bizimkiler koşar eve getirir. Yaralarına pansuman yapılır, karnı doyurulur. Kendine gelince, kimsesiz olduğunu savaşa katıldığını, savaş bitince yürüyerek İstanbul’a kadar vardığını anlatır. Bir süre bu genç askeri misafir eder bizimkiler. Oğullarının savaşta öldüğünü gelinleri ve torunlarıyla yalnız kaldıklarını anlatırlar. Asker bir süre sonra iyileşir, ayaklanır. Bizimkilere der ki “bir oğul kaybetmişsiniz, bir oğul kazanın, gelininizle evlenmeme ve torununuza sahip çıkmama müsade edin!” Yaşlı anne baba ne diyeceğini bilemez, gelinlerine sorarlar; gelin hanım “kabul eder.” İşte o evin önünde bayılan asker bizim büyük babamızdır! 5 çocuk sahibi olmuşlar, ilk eşten olan çocuk da baba ölene kadar üvey olduğunu bile bilmemiş, çünkü hissettirmemişler. İnsanlar arasında denkliği sağlayan gönüldür. Naçizane aile yadigarı hikayeyi de not düşmüş olayım.
Tutimmm müthiş duygusal bir hikayeniz varmış. 😍 o insanlara da helal olsun 👏🏻👏🏻 Geçen bizim tanıdık evlenip boşanmış, bir çocuklu hanım tekrardan evlenme yoluna çıktı. Adamın annesi ne demiş beğenirsin. "Kendine kuyruklu kadını mı layık gördün?"
Gittikçe modernleseceğimize iyice gerisi ve kötü kalpli oluyoruz.

Tutimmm müthiş duygusal bir hikayeniz varmış. 😍 o insanlara da helal olsun 👏🏻👏🏻 Geçen bizim tanıdık evlenip boşanmış, bir çocuklu hanım tekrardan evlenme yoluna çıktı. Adamın annesi ne demiş beğenirsin. "Kendine kuyruklu kadını mı layık gördün?"

Oğlu kuyruksuz demek, turşuya kuyruk girmez tabi

Nihalim bunları duyunca çok üzülüyorum. En başta karşı çıkanlar da nedense yine kadınlar oluyor. Kayınvalidem de beni evlenip ayrıldım diye istemedi, eşime de galiz küfürler ettiler… Çok çok üzücü… Sadece bizim insanımıza özgü de değil (kayınvalidem İngiliz), ama çoğunluğu müslüman olan toplumlarda bu bakış açısı daha egemen, oysa Hz. Muhammet’in ilk eşi Hz Hatice’de dul ve çocuklu bir hanımdı… Yani nerden baksan aslında hiçbir medeniyette görülmemesi gereken bir riyakarlık durumu… İnan benim babam bile bazen genç kızları/kadınları uygun olmayan bir üslupla eleştiriyor! Hemen uyarıyorum, “emekli olduktan sonra mahalleliyle görüşe görüşe onlar gibi oldun, bir kahveye gitmen eksik” diyorum. “Size ne” demezsek gerçektende bu mahalle baskılarının içinde kaybolup gideceğiz…

Ayy konu sahibi hala yok gozum acik, yok acele etmiyorum vs diyor ya gülesin geliyor. 😁😁😁
43 yasinda hiç evlenmemiş ustune 2 nişan atmiş adam (gercekte) yuz yuze dahi gelmedigi birine "bugun evet dersen yarin evleniriz" diyor!?!?! Konu sahibi de adami buyuledim aramizdaki aşktan boyle diyor saniyor ya inatla...

Bisiy diyimicigggimmmmmmmm valla artik okurken bunaldim. 😁
Bence adamın niyetini bilemeyiz, diyelim iyi niyetli biri, yine de yurtdışı zor, evlenip gelen kadınlar bile bunalıyor, bu adam iş yok güç yok, evde çocuklar, adapte olması zor

KES SESİNİ EDEPSİZ!
O nasil üslup beni kendinle mi karıştırdın sen lafına dikkat et. Bana namuslu ayağı çekme. Ben bir erkek bulunca ne olduma dönenlerden olmadim olmam da! O sen olmayasın sakin utanmaz. Allah seni bildiği gibi yapsın dilerim
Yüreğimi incittin gözümden yaş geldi.
Ah ettim sana. Görürsün başına gelenlerden bekle

Utanmaz edepsiz kadin!
Bana namusuma laf edemezsin sen haddini bil !
Erkek görünce ne olduma dönmek de ne demektir bu nasil günah almadır. Dilerim senin de canını yaksin birileri hemde namusuna dil uzatarak. Aynı senin gibi
Ay yoook artik🤣🤣🤣🤣 insanlar sizi uyardikca 15 yasinda etekleri ucusan bir genc kiz gibi agresif savunmalara gecen sizsiniz neden bu kadar sinirlendiniz? Bu kadar bedduayi bu lafa ettiyseniz cok uzerler ama sizi🤣

Back
X