Annesi hayatımızı mahvetti..

bulutgec

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
65
0
16
İstanbul
O kadar üzgünüm ki,kahroluyorum.. Kaç gündür ağlamaktan helak oldum,içimi kime dökeceğimi bilmiyorum.. sevdiğim insanın annesi,ne zaman istemeye gidiyoruz derken bir anda fikrini değiştirdi, ya o ya bene getirdi,4 seneyi bi çırpıda silmemiz için yapmadığını bırakmadı hiç günahım yokken günahımıza girdi. Sevdiğim insanı evlatlıktan reddetmekle tehdit etti, bitirme kararı aldım ama dayanamıyorum..

Nasıl yani ?
Geçerli olmasa da, kendine göre bir sebebi vardır elbet bu kadının ?
Neymiş sebebi ?
Sevgilin seni bırakmıyor , her şeyi göze almışsa, bir korkak gibi sen onu bırakamazsın ...
Hemen pes mi edeceksin?

Erkek arkadaşınız gerçekten seviyorsa sevgisin arkasında durur..

Ve onun kararlılığı annesini vazgeçirir..

Üzülmeyin ' babasını vurmadınız ya ' ..

Ailelerimiz aykırıymış bütün sebep bu, ikimizde varlıklı aileler değiliz, ikimizde uçlarda değiliz.
ben oğlunu paylaşmak istemediğini düşünüyorum diğer gelinlerini sevmiyor, anlaşamıyor, arkalarından konuşuyor ama onlar yuvalarını bi şekilde kurdular şimdi son kalan oğlunu kimseye kaptırmak istemiyor, aklım almıyor.
Sevdiğim de mafoldu ama annesine bitti demek zorunda kaldı, çünkü şimdiye kadar bir gün yüz göz olmadığım kadın defalarca telefonla aradı beni. Sevdiğim sakın açma dediği için açmadım, ona küfretmiş bana da edecekmiş. Beddualar etmiş. Ben bütün aileme daha yeni anlatmıştım artık ciddiyiz diye, onlar da artık istenmediğimi biliyorlar. On dakika bi karşılaşma konuşma oldu kadın belli etti suratıyla.Mücadele etti annesiyle kendince ama onu terketmekle tehdit edip, fenalıklar geçirince bitti demek zorunda kalmış.Ben de artık dayanamadım hakkımda ve aişlem hakkında söylenenlere, kadın ailemi arayabilir onlara da sövebilir, hiç çekinmez..

aslında sen kurtulmussun diyesim geldi boyle anneler ogullarını paylasamaz ve gelinlerine iskence yaparlar tabiri caizse kafalarından ne geciyor anlamak mumkun degil ya sevgiliniz annesini silecek aslında boyle devam ederse kadın mecbur bırakır nereye kdr evlenmiycek adam cekilirmi boyle anne

Bu arada ben aileme ondan henüz sözetmediğim zamanlarda 1 sene kadar önce yine bi çirkeflik yapmıştı, istemem diye tutturmuştu, yine sebep ailemdi. ki ailem hiç laf söylenebilecek bi aile değil,biraz yaşları var, başımıza kalırlarmış,oğlu mutlu olmazmış.Sonra ikna olmuştu istemekten de söz edince acele de edince ben aileme açılmıştım artık.Yani bunun mücadelesini bir sene verdik herşey düzelmişti güya, daha beter bi tablo çıktı. şaşkınım, çok mutsuzum..

Hayatımda ilk kez aşık olduğum insan.. çok sevdim, 4 senenin yarıya yakını uzak mesafeyle geçse de, sık görüşemesek de her anımızı paylaştık. Bitebileceğini aklım almazdı, hala almıyor..
Kurtuldum diyemiyorum çok seviyorum ama çok incindim. Hazmedemiyorum ailem hakkında söylenenleri ama unutabileceğimi de sanmıyorum.. Biz teslim olduk annesine, oğlunu tercih yapmak zorunda bıraktı, aradan çekildim, Ama çekilmeseydim de sonuçta annesini yok sayamayacaktı..

Birbirini seven iki kişinin ne olursa olsun mücadele edebileceğine inananlardanım.
Bence edebilirsiniz. Annesini hayatınıza almak zorunda değilsiniz.
Ve bence sevgiliniz annesine zorla, istediği hayatı dayatabilir. Bunu her insan yapabilir.

Erkek arkadaşınız gerçekten seviyorsa sevgisin arkasında durur..

Ve onun kararlılığı annesini vazgeçirir..

Üzülmeyin ' babasını vurmadınız ya ' ..

Sevgisinin arkasında duruyor ama kadın ölümle tehdit ediyor, reddetmekle tehdit ediyor, otuz yaşlında insana el kaldırmaya kalkıyor.. sözde onun mutluluğu için bakar mısın

sevgilin ne diyo bu duruma peki...
o kadar saçma bişey ki bu tercih sunulması...
sen içini ferah tut canım...

Kadın kendine zarar verirse ya da sevdiğime zarar verirse ya da ailemi incitirse ne yapacağım..
Ben o kadınla bir kez bile yüz göz olmadım, zaten düne kadar sorunun ben olmadığımı söylüyodu. Dün neler neler söylemiş..

O kadından uzakta yaşayın. Telefonlarına çıkmayın. Sevdiğinizde çıkmasın.
Böyle anne olmaz olsun . Aileni nasıl incitebilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…