İnsanlar nişanlılık döneminde bir kaç huzursuzluktan nasıl yakınırken
Bunca süre bu kadar sıkıntıya rağmen ilişkinizin zedelenmemiş olması sevginizin göstergesi
Böyle durumların iki ucu da sıkıntıdır
Vazgeçerseniz ömür boyu pişmanlık
Devam ederse huzursuzluk.. gün gelir o benim annem der mi ??
Belkide ilerde herşey düzelir seni sever sorun olmaz ??
Hayatın ne getirip götüreceği belli olmaz risk almak gerekir bazen
Bu kadar problemli bi ilişki bu kadarlık yazıyla eminimki çok yüzeyseldir yorum yapamadım.
Yaşayan olarak sen daha iyi hissedersin neler yaşayabileceğini
Sadece duygularını bir kenara atarak düşünmeyi dene
Aşk bu kadar yoğun kalmadığında kişilikler başbaşa kaldığında yaşayabileceklerini ...
Çok doğru varsayımlar ve sorular koymuşsun ortaya canım, bunları enine boyuna düşünmeliyim evet ama o kadar bulanık ki zihnim.. Kilitlendim..
Bu kadın evlendikten sonra sana dünyayı dar ederdi.. Bir yerde kurtulmuşsun ama gönül bu işte :26:
bir kayınvalide vakası dahaaa. kimseyi sallama ya mecbur razı olacak sabret
Sevdiğim adam olacak bu iş diye annesine daha fazla diretemedi ki.. Bitti demek zorunda kaldı annesine, bu da ağırıma gidiyor..
nereye kadar gizli sürdürebilirsin ki.. sonuçta evlenmek yuva kurmak isteyeceksiniz.. bence sevgilinin annesi sadece gözünüzü korkutmak için bunları söylüyor yapabileceğini sanmıyorum o tehditleri..
rest çekip gidip evlenirseniz çaresiz kabul edecek , madem bu kadar kendini yırtacak kadar seviyo oğlunu elbette ki affeder aranız düzelir. kıskanç kadın oğlu elinden gitmesin diye böyle yapıyor...
biz evlenmeden önce benim ailemde karşı çıkmış hatta düğününe gelmeyiz demişlerdi. ama şuan eşimi çok seviyorlar baş üstünde taşıyorlar. o yüzden sen herzaman saygını koru, onun seviyesine düşüp onun gibi davranma sakın.. böyle bir sınavda sevgilinin sana olan sevgi ve vefasınıda ölçüyo olarak düşün... gelişmelerden haberdar et..
hiç bu kadar sıkma canını..zamanla oğlunun mutsuzluğunu görüp ikna olur belki.önemli olan sevginizi yitirmemeniz.
inş bi gün evlenirseniz de sen bayramda seyranda gitmezsin el öpmeye, oğlu yalnız gider olur-biter...illa çok sevdiğin bi kaynanan olmasına gerek yok değil mi
siz birbirinize-aşkınıza sahip çıkın yeter canım ...
4sene yaaa az mı. o belki biraz ortalık durulsun diye annesine öyle demiştir. ama zamanla seni kabullenecektir. ee bi gün oğlu evlenecek yani sonuçta. boşver bittiğini sansın
aman yaşlı ya, herşeyi çok iyi bildiğini sanıyor boşverBir kaç ayda unutursun gibi konuşuyormuş canım, ne de güzel kararlar alıyo oğlu hakkında hayret ediyorum..
annesiyle daha önceden hiç yüz yüze konuştunuz mu tanışmışlık var mı yani ? ayrıca sadece annen baban yaşlı diye çıkamaz bu kadar büyük tartışma başka şeyler de olmalı gibi geldi bana, yoksa neden bu kadar büyük tepki versin ki neticede 4 yıl yani dile kolay ayrıca erkek arkadaşınızın sizden sakladığı başka şeyler de olabilir acaba oğluna münasip bir kısmet falan mı buldu aklıyla neticede ayrı şehirlerdesiniz aklında başkası olabilir seninle ciddiye binince de iş yan çizdi heralde ,ya da sinir hastası falan mı acaba bilemedim ya ne diyeceğimi
hastalıkla ölümle tehdit ediyo ya kadın yaşı 45 filan canım, hayatı boyunca kimseyi sevmemiş bi kadın, bi tek çocukları var onun için o da nasıl sevgiyse artık? ne gelinleri ne kardeşleriyle konuşmuyo eşinden ayrı.. yalnız kalmaktan korkuyo sanırım.aman yaşlı ya, herşeyi çok iyi bildiğini sanıyor boşver
önemli olan sevgilinin seni hala çok sevmesi ve bu cümleyi ondan duymamış olman
Bizim göremediklerimizi büyükler rahatlıkla görebilir biliyorsunuz değil mi.
Ne desem anlaşılmayacak .Anne başka bir şeye benzemez farklı durumlar da evet ama bu konu da gerçek sevginin annesini silip senin yanına gelmesi yarın başka bir kadına aşık olduğun da seni bırakıp gidebileceği anlamına da gelir umarım ne demek istediğimi anlamışsındır canım.
Ne olursa olsun insan annesine babasına asla sırt dönmemeli bir yolunu bulun ikna edin ama ters düşmeyin.Ve arkadaşım asla laf dalaşına gireyim falan deme sakın .Öyle zaman gelir ki söyledikleriniz için pişman olursunuz.
hastalıkla ölümle tehdit ediyo ya kadın yaşı 45 filan canım, hayatı boyunca kimseyi sevmemiş bi kadın, bi tek çocukları var onun için o da nasıl sevgiyse artık? ne gelinleri ne kardeşleriyle konuşmuyo eşinden ayrı.. yalnız kalmaktan korkuyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?