Annesi hayatımızı mahvetti..

Çok doğru varsayımlar ve sorular koymuşsun ortaya canım, bunları enine boyuna düşünmeliyim evet ama o kadar bulanık ki zihnim.. Kilitlendim..

Bu kadın evlendikten sonra sana dünyayı dar ederdi.. Bir yerde kurtulmuşsun ama gönül bu işte :26:

Çok doğru varsayımlar ve sorular koymuşsun ortaya canım, bunları enine boyuna düşünmeliyim evet ama o kadar bulanık ki zihnim.. Kilitlendim..

Bu arada biz bir kere bile ayrılmadık 4 sene içinde.. Ufak tefek kırgınlıklar olsa da gün içinde en fazla ertesi gün unuttuk.. Şimdi yaşananlarsa korkunç, inanamıyorum olanlara..

bir kayınvalide vakası dahaaa. kimseyi sallama ya mecbur razı olacak sabret

Sevdiğim adam olacak bu iş diye annesine daha fazla diretemedi ki.. Bitti demek zorunda kaldı annesine, bu da ağırıma gidiyor..

4sene yaaa az mı. o belki biraz ortalık durulsun diye annesine öyle demiştir. ama zamanla seni kabullenecektir. ee bi gün oğlu evlenecek yani sonuçta. boşver bittiğini sansın

Onun seviyesine asla düşmem diyorum.. Bence de yapamaz, sevgilime bunu söylediğimde annesiyle kavgası sırasında buna inanmadığını ifade edince annesi benim için bu akılları sana o karı veriyo di mi demiş.. nadsıl kabul eder bilmiyorum canım..

Bir kaç ayda unutursun gibi konuşuyormuş canım, ne de güzel kararlar alıyo oğlu hakkında hayret ediyorum..

kaos doğru söylüyor. nereye kadar engelleyebilir kii. enin de sonundakabul edecek

annesiyle daha önceden hiç yüz yüze konuştunuz mu tanışmışlık var mı yani ? ayrıca sadece annen baban yaşlı diye çıkamaz bu kadar büyük tartışma başka şeyler de olmalı gibi geldi bana, yoksa neden bu kadar büyük tepki versin ki neticede 4 yıl yani dile kolay ayrıca erkek arkadaşınızın sizden sakladığı başka şeyler de olabilir acaba oğluna münasip bir kısmet falan mı buldu aklıyla neticede ayrı şehirlerdesiniz aklında başkası olabilir seninle ciddiye binince de iş yan çizdi heralde ,ya da sinir hastası falan mı acaba bilemedim ya ne diyeceğimi

Bir kaç ayda unutursun gibi konuşuyormuş canım, ne de güzel kararlar alıyo oğlu hakkında hayret ediyorum..
aman yaşlı ya, herşeyi çok iyi bildiğini sanıyor boşver
önemli olan sevgilinin seni hala çok sevmesi ve bu cümleyi ondan duymamış olman

İlişkinin başından beri tanıyorum annesini canım, özel zamanlarda da ara ara da konuşuruz normalde ama hiç tartışma ortamı olmadı.zaten ben hep huyuna gittim zaten insanları incitebilen bi yapım yoktur.o da benim için kalbinin iyi olmasıyla yürümez bu işler de demiş benim için bu arada. aslında bu söylediğin de aklıma geldi birini kestirdi herhalde gözüne diye,sevgilim senden başkasıyla asla diyo bi başka olasılık da annesinin psikolojik sorunları olması bunu da konuştuk sevdiğimle canım

aman yaşlı ya, herşeyi çok iyi bildiğini sanıyor boşver
önemli olan sevgilinin seni hala çok sevmesi ve bu cümleyi ondan duymamış olman
hastalıkla ölümle tehdit ediyo ya kadın yaşı 45 filan canım, hayatı boyunca kimseyi sevmemiş bi kadın, bi tek çocukları var onun için o da nasıl sevgiyse artık? ne gelinleri ne kardeşleriyle konuşmuyo eşinden ayrı.. yalnız kalmaktan korkuyo sanırım.

kaynanan hasta bence normal bir ruh sağlığına sahip değil:26:yanlış anlama beni ama sen sevgilinle evlensen bile bu kadın size rahat vermez daha çok gençmiş yıllarca size işkence çektirir.iyi düşün canım evlilik sadece sevgiyle yürümüyor dış etkenlerde çok önemli herşeyi iyi düşünmek lazım ama sevgilin için çok üzüldüm bu anne sayesinde hiç evlenemez bence

Onun için ayrı üzülüyorum kendim için ayrı üzülüyorum canım. İşin bi başka acı tarafı ne biliyor musun kadın meleği oynuyodu ve ben o kadını çok sevip anne demiştim, nasıl hoşuna gitmişti. Sonra biz zaten ayrı şehirlerde olduğumuzdan pek görüşemedik arada telefonla falan sadece nasıl döndü aklım almıyo off ya..

Bizim göremediklerimizi büyükler rahatlıkla görebilir biliyorsunuz değil mi.
Ne desem anlaşılmayacak .Anne başka bir şeye benzemez farklı durumlar da evet ama bu konu da gerçek sevginin annesini silip senin yanına gelmesi yarın başka bir kadına aşık olduğun da seni bırakıp gidebileceği anlamına da gelir umarım ne demek istediğimi anlamışsındır canım.
Ne olursa olsun insan annesine babasına asla sırt dönmemeli bir yolunu bulun ikna edin ama ters düşmeyin.Ve arkadaşım asla laf dalaşına gireyim falan deme sakın .Öyle zaman gelir ki söyledikleriniz için pişman olursunuz.

Son düzenleme:

Laf dalaşına filan hiç girmem zaten yapı olarak müsait değilim.. Sanırım yokluğuna alışmam gerekecek. Bir tarafım seviyorsun sabret diyor, bir tarafım da kadının söylediklerini hazmedemiyorsun nasıl yüzyüze bakacaksın diyor, kaldı ki kadın ikna olacak gibi durmuyor..

45 mi ? Ben 22 yaşındayım benim annem 44. Senin sevgilin 30 yaşında değil miydi canım ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…