tanıdğımız bir kızda aynen senin durumundaydı..yanlız kızın ailesi çocuğu istemiyordu.. kızda ailesine siz razı olana kadar beklicem demiş..aslada sevdiğimden vazgeçmem ama siz istemedende evlenmem demiş.. 6 yıl çıktılar.. ve geçen hafta düğünleri oldu.. birbirinden hiç vazgeçmediler... bence pes etmeyin..tamam istemiyorsan evlenmeyelim ama bana bidaha evlenmekten bahsetme kapatalım desin..bence en sonunda ikna olacak.. ayrılmak en son çare bile olmasın...
tanıdğımız bir kızda aynen senin durumundaydı..yanlız kızın ailesi çocuğu istemiyordu.. kızda ailesine siz razı olana kadar beklicem demiş..aslada sevdiğimden vazgeçmem ama siz istemedende evlenmem demiş.. 6 yıl çıktılar.. ve geçen hafta düğünleri oldu.. birbirinden hiç vazgeçmediler... bence pes etmeyin..tamam istemiyorsan evlenmeyelim ama bana bidaha evlenmekten bahsetme kapatalım desin..bence en sonunda ikna olacak.. ayrılmak en son çare bile olmasın...
Annesine söz geçiremediği için, fenalıklar geldi gibi davranmaya başladığı için ayrıldık, bitti demek zorunda kalmış.Başlangıçta arkadaşının yaptığı şekildeydi tavrı sonra böyle söylemesi beni çok üzdü,onunda kendince haklı sebepleri var belki ama çok kırgınım.Nasıl davranacağımı inan hiç bilmiyorum..
Öyle bunalıyorum ki, öyle mutsuzum ki, sevenleri ayırmak günah değil mi ya? Bu kadın kendince iyilik yaptığını düşünüyor, nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum, sevdiğim de diyo senin hiç suçun yok diye, niye böyle oldu?
Tatlım kıyamam sana ben üzme kendini
o kadın elbet ikna olacak böyle oğul düşkünü anneler hiç hoşuma gitmiyor
benimkinin annesi bi defasında ben önce allaha sonra oğluma tapıyorum demişti
şok oldum orada bana ne ima etmeye çalıştı bilmiyorum artık tuhaflar :26:
Ölmek istiyorum, yaşamak istemiyorum, planlar yapıyorum kafamda ama uygulayamıyorum. İnançlarım ve arkamda bırakmaya korktuğum benim yüzümden kahrolacak bi ailem var elim kolum bağlı kaldım..
Tatlım kıyamam sana ben üzme kendini
o kadın elbet ikna olacak böyle oğul düşkünü anneler hiç hoşuma gitmiyor
benimkinin annesi bi defasında ben önce allaha sonra oğluma tapıyorum demişti
şok oldum orada bana ne ima etmeye çalıştı bilmiyorum artık tuhaflar :26:
İnsan evladının mutlu olmasını istemez mi biraz saygı göstermez mi tercihlerine? Niye böyle yapıyorlar amaçları ne böyle insanların aklım almıyor, kahroldum.. İçim çok acıyor...
İnsan evladının mutlu olmasını istemez mi biraz saygı göstermez mi tercihlerine? Niye böyle yapıyorlar amaçları ne böyle insanların aklım almıyor, kahroldum.. İçim çok acıyor...
Onu tanıdığımdan beri hep öyle bakıyordum ben de, ta ki bu kadının tehditlerini duyana kadar. Ağza alınmayacak küfürler etmiş,hakaretler etmiş.. benim hakkımda söylenenleri söylenmemiş farzetmeye çalışabilirim ama ailemden ne istiyor.. Bağıra bağıra ağlamaya başlayıp fenalıklar geçirmiş. Karı ...'sı için ananı satarsın sen demiş, nasıl laf bunlar üstüne tehditler..
Bitirmeyi hiç istemiyorum canım ama daha fazla üzülmeye takatim yok, ikna olacağını bilsem güç bulacağım ama sevgilimin konuşmalarından ikna edemeyeceğini hissediyorum.. O da ne yapacağını bilmez durumda canım