bu kadar zor olacağı aklımın ucundan geçmezdi.. Nasıl bir anne bilmiyorum.. Amin, teşekkür ederim arkadaşım..
Mutlaka bir yol olmalı. ALLAHIN izniyle bulursunuz inşallah canım. Sevdiğinle iletişimi bir süre koparmayın.
LEONELA nın dediği gibi "sevgi neydi? sevgi emekti" :)
sevgilin seni gerçekten seviyorsa senin için savaşır.. bu sizin sınavınız...
ayrıca yazıklar olsun öyle çirkef anneye.......
LEONELA nın dediği gibi "sevgi neydi? sevgi emekti" :)
sevgilin seni gerçekten seviyorsa senin için savaşır.. bu sizin sınavınız...
ayrıca yazıklar olsun öyle çirkef anneye.......
Eğer ikinizde birbirinizi seviyorsanız asla ne olursa olsun vazgeçmeyin eminim bi şekilde sorunlar çözülür...
Eğer ikinizde birbirinizi seviyorsanız asla ne olursa olsun vazgeçmeyin eminim bi şekilde sorunlar çözülür...
keşke bundan emin olabilsem.. Bitti diyorum ama bunu kabullenemiyorum,içim acıyor..
seviyorsan bitirme
Severken ayrı kalmak en zor şeylerden biri savaşın sevginiz için buda bi sınavdır belkide.
ben de öyle düşünüyorum canım ama kadının insafa gelir yanı yok.. Kadın daha önce ciddi bi rahatsızlık geçirdiği için sevdiğim de vicdan azabı çekmekten korkuyor birşey olursa diye. Kadın da bunu kullanıyo. Bu yüzden yeterince mücadele edemiyor, diretemedi daha fazla, arada kalıyo gizli sürdürelim diyor.. o kadın benim çok ahımı alıyor..
Bu aşKtan size hayır gelmez artık bırak herkes yoluna gitsin.onunla herşeye ragmen evlensen gene mutsuz olmaya mahkumsun çünki ne yaparsan yap annesi olmaz boş ver zamanla unutursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?