Annesi hayatımızı mahvetti..

bu kadar zor olacağı aklımın ucundan geçmezdi.. Nasıl bir anne bilmiyorum.. Amin, teşekkür ederim arkadaşım..

Mutlaka bir yol olmalı. ALLAHIN izniyle bulursunuz inşallah canım. Sevdiğinle iletişimi bir süre koparmayın.

benim kaynanam sütümü helal etmem demıstı....sankı dunyanın en kotu ınsanıydım ne oldu evlendık....nişanlınla ıyıce konus o sızofren kadının kendı husnu kuruntuları vardır emınım...uzulme allah hakkında hayırlısını nasıp etsın..

LEONELA nın dediği gibi "sevgi neydi? sevgi emekti" :)

sevgilin seni gerçekten seviyorsa senin için savaşır.. bu sizin sınavınız...

ayrıca yazıklar olsun öyle çirkef anneye.......

Eğer ikinizde birbirinizi seviyorsanız asla ne olursa olsun vazgeçmeyin eminim bi şekilde sorunlar çözülür...

ben de öyle düşünüyorum canım ama kadının insafa gelir yanı yok.. Kadın daha önce ciddi bi rahatsızlık geçirdiği için sevdiğim de vicdan azabı çekmekten korkuyor birşey olursa diye. Kadın da bunu kullanıyo. Bu yüzden yeterince mücadele edemiyor, diretemedi daha fazla, arada kalıyo gizli sürdürelim diyor.. o kadın benim çok ahımı alıyor..

Gerçek bir sevgi varsa bu herşeyin üstesinden gelir ALLAHIN izniyle.
Sevginin üstesinden gelmekte en zorlandığı şey ölümdür. Sevdiğinin nefes almadığı bir dünyada yaşamak zordur.
Ama yine de cennette kavuşabilmek uğruna, kendini öldürmezsin ve yaşamaya devam edersin.
Belki çok mükemmelliyetçiyim ama sevgi de mükemmel bir şey zaten ...

Bu aşKtan size hayır gelmez artık bırak herkes yoluna gitsin.onunla herşeye ragmen evlensen gene mutsuz olmaya mahkumsun çünki ne yaparsan yap annesi olmaz boş ver zamanla unutursun.

Son düzenleme:
İnsanlar nişanlılık döneminde bir kaç huzursuzluktan nasıl yakınırken
Bunca süre bu kadar sıkıntıya rağmen ilişkinizin zedelenmemiş olması sevginizin göstergesi

Böyle durumların iki ucu da sıkıntıdır
Vazgeçerseniz ömür boyu pişmanlık
Devam ederse huzursuzluk.. gün gelir o benim annem der mi ??
Belkide ilerde herşey düzelir seni sever sorun olmaz ??
Hayatın ne getirip götüreceği belli olmaz risk almak gerekir bazen

Bu kadar problemli bi ilişki bu kadarlık yazıyla eminimki çok yüzeyseldir yorum yapamadım.
Yaşayan olarak sen daha iyi hissedersin neler yaşayabileceğini
Sadece duygularını bir kenara atarak düşünmeyi dene
Aşk bu kadar yoğun kalmadığında kişilikler başbaşa kaldığında yaşayabileceklerini ...

nereye kadar gizli sürdürebilirsin ki.. sonuçta evlenmek yuva kurmak isteyeceksiniz.. bence sevgilinin annesi sadece gözünüzü korkutmak için bunları söylüyor yapabileceğini sanmıyorum o tehditleri..
rest çekip gidip evlenirseniz çaresiz kabul edecek , madem bu kadar kendini yırtacak kadar seviyo oğlunu elbette ki affeder aranız düzelir. kıskanç kadın oğlu elinden gitmesin diye böyle yapıyor...

biz evlenmeden önce benim ailemde karşı çıkmış hatta düğününe gelmeyiz demişlerdi. ama şuan eşimi çok seviyorlar baş üstünde taşıyorlar. o yüzden sen herzaman saygını koru, onun seviyesine düşüp onun gibi davranma sakın.. böyle bir sınavda sevgilinin sana olan sevgi ve vefasınıda ölçüyo olarak düşün... gelişmelerden haberdar et..

Bu aşKtan size hayır gelmez artık bırak herkes yoluna gitsin.onunla herşeye ragmen evlensen gene mutsuz olmaya mahkumsun çünki ne yaparsan yap annesi olmaz boş ver zamanla unutursun.

Annesini ikna olacağına hiç inancım yok, çünkü beni istememe nedenleri çok saçma, elle tutulur bir neden yok.. ama onu ben nasıl unuturum..

Yine bir kaynana mağduru.. Ama sevgiline kızmak gerekir,,neden annesine resti çekip sevgisinin arkasında durmadı?

hiç bu kadar sıkma canını..zamanla oğlunun mutsuzluğunu görüp ikna olur belki.önemli olan sevginizi yitirmemeniz.
inş bi gün evlenirseniz de sen bayramda seyranda gitmezsin el öpmeye, oğlu yalnız gider olur-biter...illa çok sevdiğin bi kaynanan olmasına gerek yok değil mi
siz birbirinize-aşkınıza sahip çıkın yeter canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…