Bir ruya gordum bende annem hastalanmadan once deprem.oluyordu icimde bir sıkıntı sıkıntı atamiyorum bir turlu.Annemin vefatına yakın, hastalığından haberimiz yokken henüz bir rüya görmüştüm. Deprem olmuştu ve annemin de içinde olduğu evimiz yıkılmıştı.
Annemin vefatından sonra o ev ayakta kaldı ama ailemizdeki çoğu kişi için yıkıldı aslında. Baba evin direği diyorlar ama anne evin ta kendisi. Bu acıyı yaşadık, yaşıyoruz, çoğu insan da yaşayacak diyecek birşey yok, insanın annesi kaç yaşında ölürse ölsün genç ölmüş oluyor.
Bir ruya gordum bende annem hastalanmadan once deprem.oluyordu icimde bir sıkıntı sıkıntı atamiyorum bir turlu.
Aniden hastalandi biliyor musun hicbir.sey anlamadim ben ne oldu anlamadim..
Hala saskinim daha meme kanserini yendi simdk losemi diyorlar ve bir ay once tahlilleri tertemizdi aniden ve hizli ilerliyormus elimizden hicbir sey gelmiyor daha once almis oldugu kemoterapiler yapmis..
O kadar bittik ki...
O da şok geçirmiş olamaz mı?Bizim bir akrabamız vardı eşinin öldüğü gün temizlik yapmaya kalkıştı çünkü bir çeşit tepkiydi bu..Babam annem in öldüğü gün yemek bekledi benden nası sarılayım
Tesekkur ederim amin insaallahBasin sagolsun... Cennet olsun mekanlari insallah.
Ben kımsesınızım sımdı bir kızım var en buyuk korkum onun bensiz kalması Allah korusun ilerde bir cocugunuz oldugunda o Bosluk doluyor nispeten Allah yardımcınız olsunAnnesi ölen herkes yalnızmı kalır
Ne yazık ki öyle oluyor, anne ölünce ne baba ne kardeşler birbirine tutunamıyor. Hepsi ayrı bir yöne savruluyor, sorunlar başlıyor, kopmalar yaşanıyor. Annenin sıcaklığı, şefkati, sarıp sarmalaması hiç kimsede bulunamıyor. Yaşanan her anın bir yanı buruk oluyor, hiç bir mutluluk tam hissedilmiyor. Şimdi çocuklarım küçük kollarıyla bana sarılıyor, ben de bir zamanlar küçük kollarimla anneme sarılırdım. Artık hiç olmayacağını bilmek çok üzücü, hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek çok acı. Hep bir yanımız eksik kalacak.Annesi ölen herkes yalnızmı kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?