Annesi ölen herkes yalnızmı kalır düşünce herkes mi saldırır burası kötü bir dünyamı

Annem gitti evimiz yıkıldı sanki. Çok büyük bir acı. Rabbim babama sağlık sıhhat versin inşallah. Kardeşte evlenene kadar kardeş maalesef ki

Bir ruya gordum bende annem hastalanmadan once deprem.oluyordu icimde bir sıkıntı sıkıntı atamiyorum bir turlu.
Aniden hastalandi biliyor musun hicbir.sey anlamadim ben ne oldu anlamadim..
Hala saskinim daha meme kanserini yendi simdk losemi diyorlar ve bir ay once tahlilleri tertemizdi aniden ve hizli ilerliyormus elimizden hicbir sey gelmiyor daha once almis oldugu kemoterapiler yapmis..
O kadar bittik ki...

Annemin de çok ani oldu, akciğer kanseriymiş ve bütün vücudu sarmış. Çok geç öğrendik, çok hızlı ilerledi. Akciğer kanseri teşhisi tam konulamadı bile, biyopsi için hastaneye yattıktan 3 gün sonra kaybettik. İnsan neye uğradığını şaşırıyor. Siz bir de kemo süreci geçirmişsiniz, çok üzüldüm. Ne denir bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun

Babam annem in öldüğü gün yemek bekledi benden nası sarılayım
O da şok geçirmiş olamaz mı?Bizim bir akrabamız vardı eşinin öldüğü gün temizlik yapmaya kalkıştı çünkü bir çeşit tepkiydi bu..

Yok cnm ztn görücü usulü evkenmişler ve bizde erkek ler her şeyi kadınlar dan bekler annem öldüğünde bi tek ben ağlıyordum ve o halimle cenaze işkerini bile ben yaptım babam hiç bir şey den anlamaz özürlü amcam altına kaçırırdı onu bile değiştiremem i bekledi benden ve ben çalışıyordum evin bütün sorunu nu benden beklediler, Ben memurdum iyide kazanıyordum benim yerime başka biri olsaydı çeker giderdi, babam çalışmaz bütün gün evde yemek bile yapmak istemedi

Ah kızlar ağlattınız beni. Ben de yıllardır o kadar çok zorlukla boğuşuyorum ki. Bitek annem olsa hepsi çözülcek ama herkes var o yok. Düğünüme gün sayıyorum ama boğazım düğüm düğüm, nasıl olacak onsuz, hamilelikten bahsetmiş arkadaşlar şimdiden üzüyor beni de herkes doğumunda annesi başında olsun ister ona nazı geçer ama bizim yok. Allahım sabır versin hepimize hayatta şükrettiğim canım sevdiğim var o bana Rabbimin hediyesi gibi, Rabbim inşallah sizlere de yeni bir yuva, güzel eşler nasip etsin.
Hepimizin annesine Fatiha okuyacağım, konu sahibesinin annesi de dualarımda inşallah sağlığına kavuşur.

Peki bnm annem varken ben nden yalnızım
Konuyu okurken bile aklıma annem gelmedi biliyormusunz.
KıZlarım ve kendi anneliğim geldi sadece.
Ölürsem onlara ne olacak dedim düşüncesi bile kötüydü ürperdim.
Daha çok sarıldım kızlarıma.
Yarınları için güzel hayaller kurdum.
Benim de annem keşke beni böyle sevseydi.
Sizin vefat etmiş anneniz.
Peki bnm yaşayan bir annem olmasına rağmen neden boğazım düğüm düğüm oluyor.
Neden bir yerde anne-kız gördüğümde gözlerim doluyor.
Neden insanlar annemi sorduğun da geçiştirmeye çalıyorum.
Peki kızlarım bile “anne senin annem var mı?” Diye soruyor.
Bnm ne annem var ne babam ne de kardeşim.
Varken neden olmuyor ???
BNm annemin evi de yok mezarı da gidip ağlayabileceğim ufacık odası bile yok...

Anne olmadan annemi anlamazdim. Hic aramiz iyi degildi. Ölse yoklugunu hissedermiydim bilmiyorum ya da onsuzlugu
.. Anne oldum ve anladim. Şimdi ona bisey olsa yanliz kalirim , savunmasiz , tek kalirim gibi geliyor. Allah kimseyi annesiz birakmasin ve evlatsiz

Annem var ama seviyormuyum bilmiyorum,ona öfkeyle büyüdüm bazen acaba ölürse ağlar özler miyim diyorum Canım yandığında ona koşamıyorum ve canım en çok annem yüzünden yandı hayatımı zehir etti.Şuan hayatım belki yolunda ama hep annem varken annesizliği yaşadım bu daha acı

Annesi ölen herkes yalnızmı kalır
Ne yazık ki öyle oluyor, anne ölünce ne baba ne kardeşler birbirine tutunamıyor. Hepsi ayrı bir yöne savruluyor, sorunlar başlıyor, kopmalar yaşanıyor. Annenin sıcaklığı, şefkati, sarıp sarmalaması hiç kimsede bulunamıyor. Yaşanan her anın bir yanı buruk oluyor, hiç bir mutluluk tam hissedilmiyor. Şimdi çocuklarım küçük kollarıyla bana sarılıyor, ben de bir zamanlar küçük kollarimla anneme sarılırdım. Artık hiç olmayacağını bilmek çok üzücü, hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek çok acı. Hep bir yanımız eksik kalacak.

Öyle oluyor. Ben 10 yıldır alışamadım.
Bir yanim hep eksik- kalbimde hep ince bir sızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…