Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

kestane_sekeri

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
2.308
91
358
İstanbul
Merhaba kk hatunları
Aslında dert midir bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum şubat gibi sevgilimle nişanlanmayı planlıyoruz seneye yaz da evlenmeyi. Ama sanırım şu an en büyük sıkıntımız annesi. Oğluna sırtını keseletiyor, vücudum kaşınıyor diyip oğlunun yanında anadan üryan duruyor, vücuduna sürülcek kremleri oğluna sürdürüyor. Bu kadın yatalak değil, bu kadının kocası da sağ. Neden benim sevgilime yaptırıyor:( kendi yatak odasında da durabilir eğer kaşınıyosa ve bişey giyemiyosa üzerine, neden sevgilimin yanında duruyor:( kafam allak bullak kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim o yüzden mi yadırgıyorum sizce normal mi? Sevgilim duştan çıktığında belindeki havlu düşünce mahrem yerlerine falan bakmış. Kafayı yemek üzereyim ben nolur bi fikir verin bana:((

Sevgilinin yaşı kaç ?
Vücuduna krem sürdürüyor derken neresi ? Kolu mu poposu mu fark var.
Sevgilin sana niye anlatıyor bunları sen mi sordun?

Merhaba kk hatunları
Aslında dert midir bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum şubat gibi sevgilimle nişanlanmayı planlıyoruz seneye yaz da evlenmeyi. Ama sanırım şu an en büyük sıkıntımız annesi. Oğluna sırtını keseletiyor, vücudum kaşınıyor diyip oğlunun yanında anadan üryan duruyor, vücuduna sürülcek kremleri oğluna sürdürüyor. Bu kadın yatalak değil, bu kadının kocası da sağ. Neden benim sevgilime yaptırıyor:KK43: kendi yatak odasında da durabilir eğer kaşınıyosa ve bişey giyemiyosa üzerine, neden sevgilimin yanında duruyor:KK43: kafam allak bullak kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim o yüzden mi yadırgıyorum sizce normal mi? Sevgilim duştan çıktığında belindeki havlu düşünce mahrem yerlerine falan bakmış. Kafayı yemek üzereyim ben nolur bi fikir verin bana:KK43:(
Hiç normal değil. Ne nisanliniz ne annesi
Asla evlenmeyin

Yok artık, edepsizlik.
Küçücük kızımın yanında üstümü değişmem gerektiğinde ya kızım odadan çıkar yada arkasını dönüp gözlerini kapatır.
Ne çirkin bir ilişkileri var, anne rahat peki oğlu neden rahatsız olmuyor?

:oha:
kaç arkadaşım hem de arkana bakmadan kaç.
şimdi rahatsız oluyorum diye anlatan adam(öyle anlattığını düşündüm ben) evlenince anam benim o, ne olacakmış der.
ayy benim de bir oğlum var düşündüm de.. midem bulandı be o ne öyle...

Back
X