Annesi sevgilimin yanında çıplak duruyor:(

Evet bunları söyledim, daha öncede bu konu yüzünden ayrılmak istemiştim konuşucam demişti konuşmuştu bidaha böyle durmaması hakkında kadın da tamam demişti. Ama ben aklımdan atamıyorum. Devam edemicem tabi ki tamam demedi , biraz sakin kalalım dedi.

hakkında hayırlısı olsun canım. annesi kaç yaşında genc mi yoksa yaslı m tatlım

Eşimin teyzesi de oğlunun yanında üstsüz gezdiğini onun annesi olduğunu normal olduğunu söylemişti 30 yaşında adamı kucağına oturtup seviyormuş yadırgamıştım bende duyduğumda kesinlikle normal bir şey değil. Bunu da çok güzelmiş gibi anlatır.

Evet bunları söyledim, daha öncede bu konu yüzünden ayrılmak istemiştim konuşucam demişti konuşmuştu bidaha böyle durmaması hakkında kadın da tamam demişti. Ama ben aklımdan atamıyorum. Devam edemicem tabi ki tamam demedi , biraz sakin kalalım dedi.
sana yok havlum düştü de bilmem nereme baktı annem diyen adam sapıktır yarın birgün çocuğuna hallenir böyle tipler

Oğluna krem sürdürmesi veya bi yeri kaşındığında oğlum kaşır mısın demesi çok çok normal. Ama tamamen cinsel organına kadar çıplak durması absürt. Baya absürt. Ya ailecek problemli ya da sevgilinin ensest fantezileri var ve bunu size anlatıyor. Her iki durumda da ayrılmalısınız.

Bana gore sevgiliniz fantezileriyle birlestirip size anlatiyor. Annesi sirtina krem surdurmus olabilir ama yanimda ciplak dolandi kismi fantezi. Havlubun dusmesi gercek anasinin cukune kitlenmesi fantezi. Bence bu adamdan uzak dur. Bugun anasiyla fantezi yapan Allah korusun yarin kendi cocuguna sulanir.

Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim, biraz önce konuştum ve bu ilişkiye devam edemiceğimi söyledim. Çünkü huzursuzum, bu olaylar olduğundan beri aklımdan atamıyorum.

Herkese teşekkürler tekrar, iyi günler.
Mantıklı kararınız için tebrik ederim...

Ben sevgilinizin size zarf atmış olabileceğini düşündüm. Sanki gerçeği değilde fantezilerini süsleyip anlatmış gibi. Bu fikrede havlum düştü annem baktı şeklindeki cümle sebebi ile vardım.
Annesi evde öyle dolaşıyorsa kalkıp odasına gider yada "anne ne yapıyorsun,böyle gezilir mi,üzerine birşeyler al"der,size anlatması saçma.
Bence böyle birşey yok,sevgiliniz kendi isteklerini,beklentilerini annesi üzerinden anlatıp sizin tepkinizi ölçüyor.

Kadının kendi eşi varken sırtını oğluna keseletmesi veya kremi oğluna sürdürmesi normal değil.
Peki bu durumdan kocası da mı rahatsız olmuyor!!!
Sevgiliniz bu özel durumları niye size anlatıyor????
Biz böyle bir aileyiz yarın öbür gün babam da dahil hepimiz senin yanında çıplak dolaşırsak şaşırma mı demeye getiriyor???
Bu nasıl bir sapıklık!!!!!
Biran önce kurtul bu aileden.

Merhaba kk hatunları
Aslında dert midir bilmiyorum ama çok huzursuz oluyorum şubat gibi sevgilimle nişanlanmayı planlıyoruz seneye yaz da evlenmeyi. Ama sanırım şu an en büyük sıkıntımız annesi. Oğluna sırtını keseletiyor, vücudum kaşınıyor diyip oğlunun yanında anadan üryan duruyor, vücuduna sürülcek kremleri oğluna sürdürüyor. Bu kadın yatalak değil, bu kadının kocası da sağ. Neden benim sevgilime yaptırıyor:KK43: kendi yatak odasında da durabilir eğer kaşınıyosa ve bişey giyemiyosa üzerine, neden sevgilimin yanında duruyor:KK43: kafam allak bullak kendi ailemde hiç böyle şeyler görmedim o yüzden mi yadırgıyorum sizce normal mi? Sevgilim duştan çıktığında belindeki havlu düşünce mahrem yerlerine falan bakmış. Kafayı yemek üzereyim ben nolur bi fikir verin bana:KK43:(
Huzursuz olmakta çooook haklısın o ne öyle ya tövbe Estağfurullah bence siz bu aileyi bi daha gözden geçirin hiç normal değil.İlerde daha fazla sorun olur mahremiyet ve edep kavramı yok sanırım bunlarda

Back
X