annesi ve tepki::((

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
bir kaç ay önce işe girdim çalışıyorum sonra iş yerinde bir çocuk gördüm sonra baktım davranışları hareketleri hoşuma gidiyor neyse sonra bu çocuga ilgi duydum hoşlanıyorum derken kapıldım iyice sonra bir gün bi şekilde çocuk benim numaramı almış konuşuyoruz işte hoşlanıyo gibi bana iltifat dolu sözler kullanıyo sonra senin bilmedigin şeyler var biyerde oturup konuşalım dedi peki dedim seni ailem tanıyo begeniyo görüştük gerçekten benim için rüya gibiydi o kadar mutlu oldum ki onla sonunda düzgün biri dedim sonra benle buluşmak için annesine yalan söylüyodu söylücem dedi anneme senle görüştügümü buluştugumuz günün akşamı söyledi annesine annesi olmaz ayrılcaksınız hemen nasıl yaptın böyle bi ş...zlgi falan demiş sonra mesaj attı bana böyle böyle ayrılıyoruz kusura bakma özür dilerim bitti melegim diye ben onu hala düşünüyorum hoşlanıyorum görünce iyice üzüldüm gerçekten mutlu olabilirdik sizce annesi verdigi tepkide haklımı ben ne yapmalıyım gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var:((:43::43:

Son düzenleme:
cok garip olmus ya... cocuk madem hoslaniyomus da niye annesine ben hoslaniyorum o kizdan dayimla evlenmesi icin hicbisey yapamam cikarin kafanizdan fln deseymis ilk basta bu hale gelmezmis bence. Ayrilicaz diyosa da yapacak bisey yok gibi. madem seviyo savasicakti ama cocugun oyle bi niyeti yok gibi...

anasının lafına bakıp ayrılalım diyorsa, başlarım onun meleğine. şuan sinirlendim çok. o kadının lafıyla hareket edicekse hep, bence ayrıldıgın için göbek at. ağlama. bu kadar. net.

cok garip olmus ya... cocuk madem hoslaniyomus da niye annesine ben hoslaniyorum o kizdan dayimla evlenmesi icin hicbisey yapamam cikarin kafanizdan fln deseymis ilk basta bu hale gelmezmis bence. Ayrilicaz diyosa da yapacak bisey yok gibi. madem seviyo savasicakti ama cocugun oyle bi niyeti yok gibi...

öyle diyemezdi çünkü başta benim ondan hoşlanıp hatta sevdigimi bilmiyodu nasıl diyecekti savaşmıcak biliyorum zamanında çok üzdüm ailemi bidaha yapmıcam dedi :43::43:

şuan çok kararsızım işe devam mı etmeliyim parayada ihtiyacım var yoksa bırakıyım mı onu görmek istemiyorum babasıda gelir tepkili konuşur diye korkuyorumda sizce napıyım kızlar:((

bir kaç ay önce işe girdim çalışıyorum sonra iş yerinde bir çocuk gördüm sonra baktım davranışları hareketleri hoşuma gidiyor neyse sonra bu çocuk benimle aynı iş yerinde olan bi abi var onun ogluymuş bu çocuga ilgi duydum hoşlanıyorum derken kapıldım iyice sonra bir gün bi şekilde çocuk benim numaramı almış konuşuyoruz işte hoşlanıyo gibi bana iltifat dolu sözler kullanıyo sonra senin bilmedigin şeyler var biyerde oturup konuşalım dedi peki dedim seni ailem tanıyo begeniyo hatta bekar dayım var ona bahsettiler seni görecek begenirse isteyecekelr dedi şok oldum tek dedigim şey ben senden hoşlanıyorum dedim oda bende senden hoşlanıyorum dedi konuştuk sonra tamam devam ediyoruz dedi konuşalım sevgili olalım dedi başladık bir iki kere görüştük gerçekten benim için rüya gibiydi o kadar mutlu oldum ki onla sonunda düzgün biri dedim sonra benle buluşmak için annesine yalan söylüyodu söylücem dedi anneme senle görüştügümü buluştugumuz günün akşamı söyledi annesine annesi olmaz ayrılcaksınız hemen nasıl yaptın böyle bi ş...zlgi falan demiş sonra mesaj attı bana böyle böyle ayrılıyoruz kusura bakma özür dilerim bitti melegim diye ben onu hala düşünüyorum hoşlanıyorum görünce iyice üzüldüm gerçekten mutlu olabilirdik sizce annesi verdigi tepkide haklımı ben ne yapmalıyım gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var:((:43::43:

napıcaksın ki zaten böyle ana kuzusu bir insanı. bu arada yaşlar kaç??

ya ben anasına uyuz oldum sanki tapulu malı da nasıl böyle bir şerefsizlik yapmışmış.
sen dayısıyla eli misin, nişanlı mısın, konuştun mu?
hayır
sanki annesi karar verecek.
hem bu durum da sizin dayıyla aranızda birşey olsa nasıl yeğen senin yüzüne bakacak?
insanlarda bazen iyice saçmalıyor:47:

şuan çok kararsızım işe devam mı etmeliyim parayada ihtiyacım var yoksa bırakıyım mı onu görmek istemiyorum babasıda gelir tepkili konuşur diye korkuyorumda sizce napıyım kızlar:((

ne işi bırakması?
sen eğer rahatsız olmayacaksan saygı çerçevesinde muhattap olma ya da gerektiği kadar.
birkaç kişi için parandan olma.

sevgilisine bile anası karar veriyorsa bu çocuktan bişey olmaz canım
üzülme unut gitsin

anasının lafına bakıp ayrılalım diyorsa, başlarım onun meleğine. şuan sinirlendim çok. o kadının lafıyla hareket edicekse hep, bence ayrıldıgın için göbek at. ağlama. bu kadar. net.

bugun bi kaç kişide öyle söyledi baştan böyle olması hayırlıdır belkide
ilerlese gizli kalsa ilerde daha çok tepki olacaktı belkide bilinmez ki..

Son düzenleme:
Bence bırak gitsin aklından çıkar düşünme bile. Ana kuzusu hadi diyelim ilişki oldu evlendiniz başta bile annesinin böle saçma tepkisine hemen ayrıldık kusura bakma diyorsa evlenince nasıl olur sen düşün. Zamanında çok üzdüm falan bunlarda bahane :) başka ne diyecek herkesin arkasına sgndıgı bi yalan

Bence bırak gitsin aklından çıkar düşünme bile. Ana kuzusu hadi diyelim ilişki oldu evlendiniz başta bile annesinin böle saçma tepkisine hemen ayrıldık kusura bakma diyorsa evlenince nasıl olur sen düşün. Zamanında çok üzdüm falan bunlarda bahane :) başka ne diyecek herkesin arkasına sgndıgı bi yalan
bilmiyorm ki işte gerçekten annesi öyle mi dedi kendi mi ayrılmak istedi ayrıldıgımız gün çok güzeldi herşey 2 saat içinde bitti
yalansada çıkar ortaya gerçeksede

Eğer gerçekten sevseydi sevgisine sahip çıkardı annesine durumu açıklardı hemen ayrılıp gitmezdi bence.

O çocuktan uzak dur canım :50: işi falan bırakma sakın. mesafe koy

bir kaç ay önce işe girdim çalışıyorum sonra iş yerinde bir çocuk gördüm sonra baktım davranışları hareketleri hoşuma gidiyor neyse sonra bu çocuk benimle aynı iş yerinde olan bi abi var onun ogluymuş bu çocuga ilgi duydum hoşlanıyorum derken kapıldım iyice sonra bir gün bi şekilde çocuk benim numaramı almış konuşuyoruz işte hoşlanıyo gibi bana iltifat dolu sözler kullanıyo sonra senin bilmedigin şeyler var biyerde oturup konuşalım dedi peki dedim seni ailem tanıyo begeniyo hatta bekar dayım var ona bahsettiler seni görecek begenirse isteyecekelr dedi şok oldum tek dedigim şey ben senden hoşlanıyorum dedim oda bende senden hoşlanıyorum dedi konuştuk sonra tamam devam ediyoruz dedi konuşalım sevgili olalım dedi başladık bir iki kere görüştük gerçekten benim için rüya gibiydi o kadar mutlu oldum ki onla sonunda düzgün biri dedim sonra benle buluşmak için annesine yalan söylüyodu söylücem dedi anneme senle görüştügümü buluştugumuz günün akşamı söyledi annesine annesi olmaz ayrılcaksınız hemen nasıl yaptın böyle bi ş...zlgi falan demiş sonra mesaj attı bana böyle böyle ayrılıyoruz kusura bakma özür dilerim bitti melegim diye ben onu hala düşünüyorum hoşlanıyorum görünce iyice üzüldüm gerçekten mutlu olabilirdik sizce annesi verdigi tepkide haklımı ben ne yapmalıyım gerçekten tavsiyelere ihtiyacım var:((:43::43:

Herkes anneyi suçlamış ama erkek kardeşine uygun gördüğü ve ailede bu gözle bakılan kızın oğluyla beraber olma ihtimalini hangi kadın kabullenir? Bu sadece kadının hissiyatı değil ki konuşulmuş bu mevzu, çocuk konu sahibinin müstakbel yengesi olarak düşünüldüğünü bile bile flört etmiş kızla, numarasını alıp iltifatlar etmiş, böyle davranmak yerine kızın duygularından emin olmasa bile ondan hoşlandığını söyleyebilirdi ailesine, bu konuyu açılır açılmaz kapatabilirdi...

Burada bütün suç eski erkek arkadaşınızda...

Aile içinde dayısının müstakbel eşi gözüyle bakılan kızın numarasını al, kıza ilgi göster, iltifatlar et sonra "Bilmediğin şeyler var... Dayım seni beğenirse isteyecekler seni" de, çok çirkin... Bunu sizin aklınıza girmeden, sizi etkilemek için iltifatlara boğmadan önce söyleseydi bir nebze kabullenilebilirdi yaptığı...

Çocuk anne kuzusu değil resmen kurt, çakal hatta...

Siz aile içinde dönen muhabbeti bilmeden çocuğa gönül vermişsiniz, etkilenmişsiniz bu çok doğal ama o bunu biliyormuş, sizden de olumlu cevap aldığında bari birkaç kez daha buluşmadan, ilişkiye başlamadan söyleseymiş ailesine diyeceğim ama bu bile yanlış, tamam dayısıyla bir geçmişiniz yok ama bu şekilde konuşulduktan sonra ailesinin, dayısının bundan rahatsız olacağını düşünmemiş olamaz yaptığı resmen dayısından rol çalmak olmuş, hiç iyi niyetli hareketler değil bunlar...

Annesinin haberi olduğunda tepki göreceğini bildiğinden annesine sizinle buluştuğunda yalan söylemiş, annesi öğrendiğinde biteceğini bilmiyor muydu sanki, bahanesi baştan hazırmış, iş meydana çıkana kadar sizinle görüştüğünü kar saymış, niyeti o kadar bariz ki...

Böyle biriyle mutlu olamazdınız, kendinizi boşuna üzmeyin, bu çocuğu da iyi niyetli, düzgün biri olarak değerlendirmekten vazgeçin, işe de paraya da ihtiyacınız var madem, onu tanımadan önce nasıl çalışıyorsanız aynı tempoda devam edin, olanları unutana kadar üzülmek hayat boyu bu karakterde biriyle uğraşmaktan iyidir...
:19:

Herkes anneyi suçlamış ama erkek kardeşine uygun gördüğü ve ailede bu gözle bakılan kızın oğluyla beraber olma ihtimalini hangi kadın kabullenir? Bu sadece kadının hissiyatı değil ki konuşulmuş bu mevzu, çocuk konu sahibinin müstakbel yengesi olarak düşünüldüğünü bile bile flört etmiş kızla, numarasını alıp iltifatlar etmiş, böyle davranmak yerine kızın duygularından emin olmasa bile ondan hoşlandığını söyleyebilirdi ailesine, bu konuyu açılır açılmaz kapatabilirdi...

Burada bütün suç eski erkek arkadaşınızda...

Aile içinde dayısının müstakbel eşi gözüyle bakılan kızın numarasını al, kıza ilgi göster, iltifatlar et sonra "Bilmediğin şeyler var... Dayım seni beğenirse isteyecekler seni" de, çok çirkin... Bunu sizin aklınıza girmeden, sizi etkilemek için iltifatlara boğmadan önce söyleseydi bir nebze kabullenilebilirdi yaptığı...

Çocuk anne kuzusu değil resmen kurt, çakal hatta...

Siz aile içinde dönen muhabbeti bilmeden çocuğa gönül vermişsiniz, etkilenmişsiniz bu çok doğal ama o bunu biliyormuş, sizden de olumlu cevap aldığında bari birkaç kez daha buluşmadan, ilişkiye başlamadan söyleseymiş ailesine diyeceğim ama bu bile yanlış, tamam dayısıyla bir geçmişiniz yok ama bu şekilde konuşulduktan sonra ailesinin, dayısının bundan rahatsız olacağını düşünmemiş olamaz yaptığı resmen dayısından rol çalmak olmuş, hiç iyi niyetli hareketler değil bunlar...

Annesinin haberi olduğunda tepki göreceğini bildiğinden annesine sizinle buluştuğunda yalan söylemiş, annesi öğrendiğinde biteceğini bilmiyor muydu sanki, bahanesi baştan hazırmış, iş meydana çıkana kadar sizinle görüştüğünü kar saymış, niyeti o kadar bariz ki...

Böyle biriyle mutlu olamazdınız, kendinizi boşuna üzmeyin, bu çocuğu da iyi niyetli, düzgün biri olarak değerlendirmekten vazgeçin, işe de paraya da ihtiyacınız var madem, onu tanımadan önce nasıl çalışıyorsanız aynı tempoda devam edin, olanları unutana kadar üzülmek hayat boyu bu karakterde biriyle uğraşmaktan iyidir...
ikimizde olayların böyle olacagını düşünemedik telefonda konuşurken ettigi iltifatlar arkadaşçaymış ben sevdigim için yanlış anlamışım heralde oda sadece hoşlanıyomuş ..

ikimizde olayların böyle olacagını düşünemedik telefonda konuşurken ettigi iltifatlar arkadaşçaymış ben sevdigim için yanlış anlamışım heralde oda sadece hoşlanıyomuş ..

"İkiniz de" mi?

Neden hala kendinizi onunla bir tutuyorsunuz, hala onun masumiyetine inanıp kendinizi kötü hissetmekte ısrarlısınız anlaşılan... Oysa olayların bu noktaya geleceğini düşünemeyen sizdizdiniz, o değil... Siz onu kararlı görüp ailesine karşı sağlam bir duruş sergileyeceğini düşündünüz o ise en başından biliyordu ailesine söylediğinde bu tepkiyle karşılaşacağını ve kararının arkasında duramayacağını, yanılıyor muyum, vazgeçmedi mi?

Onun niyeti, olanları ve olacakları nasıl hesapladığını yaptıklarına dayanarak yazdım yukarıda... Annesinin gerçeği öğrendiğinde görüşmenize izin vermeyceğini bildiği için sizinle buluşmak için yalan söylüyormuş annesine... Bunu bahane ederek sizden ayrılmayı en başta koymuş kafasına aksi halde çok önce bitirirdi sizin aile içinde konuşulan yengesi olma ihtimalinizi ya da her şey ortaya çıktığında sahip çıkardı duygularına tabi samimi olsaydı... Sadece bu bile onun yaşanması muhtemel ilişkinize sizin kadar temiz hislerle yaklaşmadığının ispatı...

Erkeklerin işi ne kolay, "Ben sana arkadaşça yaklaştım" diyerek sıyrılıveriyorlar işin içinden... Kız da biraz fazla iyi niyetliyse kabulleniyor durumu... Hangi dürüst erkek dayısı için gelin namzedi olarak düşünülen kızın telefon numarasını bulup "sadece arkadaşına" telefonda iltifatlar eder? "Sadece hoşlandığı" kız için ailesine karşı duracağını ima ederek bir ilişkiye başlama teklifinde bulunur? Lütfen bu tip insanların samimiyetsiz, planlı tavırlarından olumlu anlamlar çıkarıp kendinizi kötü hissetmekten vazgeçin artık...

bu cocuk çok art niyetli biriymiş bence boşver hiç üzülme
seni dayısı için düşündüklerini bile bile iltifatlar etmiş yakın davranmış,kendi ailesinin arkasından bile iş çeviren biri
zaten gerçekten hoşlansaydı senden durumu en başından ailesine açıklardı ve seni de bırakmazdı
önce hoşlanıyorum demiş sonra arkadaşçaydı demiş..

Back
X