• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesi vefat edenler...

gecmeyen bir yara zamanla gecer derler ama gecmiyor her an aklimda cikaramiyorum...gun gectikce buuyuyen bir aci..kesinlikle yerini kimsenin dolduramayacagi bir bosluk..nur icinde uyusunlar:KK61::KK61:

Aynen öyle arkadasım.Güzel Allah'ım daha çok sevmiş annelerimizi.Çok dua ediyorum.Allahım yavrumu bize beni onlara bağışla diye.yavrumu ;kısmetse yavrularımı büyütüp ;okutup;yuvalarını kurup;torunlarımı görüp gözüm arkada olmadan göçmek diliyorum bu Dünya'dan.

gecmeyen bir yara zamanla gecer derler ama gecmiyor her an aklimda cikaramiyorum...gun gectikce buuyuyen bir aci..kesinlikle yerini kimsenin dolduramayacagi bir bosluk..nur icinde uyusunlar:KK61::KK61:
Amin canim benimde surekli aklimda annemim arkamda olmasi bana guven verirmi ama artik yok diyorum

Annemi kaybettim kanserden 1 ayi gecti cok ozluyorum onu bugun oglumu hastaneye goturdum arayacak birini aradim konusmak icin ama yok artik asla bizi goremiycek bir daha bizde onu bana akil veremiycek onunka dertlesemiycez daha daha bir cok sey hala onun oldugune inanamiyorum varmi benim gibi annesini kaybeden
Ah canım ben varım. 2007 temmuz o hastane odasında annemi son görüşüm. Aynı hastalıktan. 9 yıl dolmuş acım azaldı mı: ASLA. Ama o acıyla yaşamayı öğreniyorsun. Artık büyüyorsun, bir yanın hep eksik.

Çocuğun oluyor en çok o zaman canın yanıyor. 7 kat el yavrularını seviyor ama canının canını göremiyor annen. Hep eksik olacaksın, ama ondan ayrılmıyorsun. Ben mesela evlendim, gelinliğimi göstermeye gittim mezarına. Oğluma hamile kaldım, yine anneme koştum. Yavrum doğdu daha 20 günlük annemle tanıştırdım(ilk gün götüremedim şehir dışında mezarı). Kızımı da ilk ona söyledim.

Onu çok özlüyorum, bir yanım hep acıyor. En çok da keşke yavrularımı görseydi diyorum. Ben anneannelerini anlatıyorum, annemin de bizi gördüğüne inanmak istiyorum. Ama yapacak bir şey yok, yavrularıma tutunuyorum. Onlara iyi bir anne olmaya çalışıyorum, aynı annem gibi.

Bem de varım. Kimse anlamaz. Tok acın halinden ne anlar misali bunu yaşayanlar hisseder.
2 ay sonra tam bir yıl olacak annemsiz bu dünyayı yaşayalı. Halbuki 33 yıl boyunca hiç ayrılmamıştık bu kadar kesintisiz.
Ellerim soğuk olsa üşümüş ellerin derdi bu yaşımda.
Benzimi soluk görse hastasın sen herhalde doğru söyle saklama derdi.
Şimdi kimse için varlığımın bir önemi yok.
ah canım anam..
Ölmek kelimesini kullanamıyorum. Rahmetli kelimesini kullanamıyorum. Tuhaf geliyor zor geliyor.
bazen delirecek gibi oluyorum derinlemesine düşününce. Diyorum meselâ çooook çoook uzun yıllar yaşarsam ben çok ileri yaşlılığa kadar hep annesiz mi yaşayacam? Yani hiç annem olmayacak artık bu dünyada öyle mi? Bunu kabullenemiyorum...

Bu başlığa yazalım arada. Özlediğimizde aklımıza bi anısı geldiğinde.
Buraya yazan ya da bu sayfayı okuyanların aramızdan ayrılan annelerine anneme Allah bol bol rahmet etsin.

Maalesef bende varım .15 temmuz annemin ölüm yıldönümü.tam 7 yıl oldu .ne çok zor bir 7 yıl.hasret dolu 7 yıl.ama canim dua etmekten başka yapılacak bisey yok.cok iyi anliyorum seni...Allah bizlere sabırlar versin...

Back
X