annesine dik konuşan bana da dik konusur mu?

DepresifFisilti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
273
4
0
Adana
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??

Son düzenleyen: Moderatör:

:44: Nasil yani sana tahammul edemiyor ? Annesine saygisi olmayanin kimseye saygisi olmaz canim bu bir gercektir..
inanki iyi sandigimiz insanlar ileride degisiyor cekilmez hal aliyor sen simdiden anlamissin kirisi ve cekilmez oldugunu iyi dusun tasin evlilik kolay birsey degil canim.
Evlendikten sonra erkeklerin degismesi birazda kadinin elinde diyorlar illaki bazi konularda oyle fakat ne kadar cabalasan da degismiyorlar.
Ben inatciliga ve kiriciliga tahammul edemezdim evlenince keske demektense simdiden iyi dusun

sence canım?kendisine 20 yıl bakan büyüten okutan besleyen emziren hastalandığında her an yanında olan bir kadına dik konuşuyorsa,sence sana da dik konuşur mu?
bence kesinlikle konuşur.hem de sen karşı çıksan da şunu der...
-sen biz nişanlıyken de biliyodun benim tarzım bu...
Allah yardımcın olsun.

Belli ki sorun annesi değil sadece, insanlarla iletişimde problem yaşıyor.
Sadece konuşma uslubuyla evliliğe karar vermek çok zor.

Kalbiniz, aklınız ne diyor bu işe bu önemli ?

mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana (( hala yüreğimde o sözlerii..

cok bilmişlik yapıyo annesi bişi dio biliyor kadın cahilde dğiil akıllı kadın ama kendisi daha zeki sivri akıllı illa kendi dediğini benimsetiyor inatlaşsan hıhı öyle tabi tabi doğrudur cok biliyon sen diyo annesine,bana da öle yapıyor uzakta o nişanlıyız. yanından geldim 3 gün once daha da gıcık oldum hareketlerine seni cok seviyorum dio ağlıyo sızlıo yeri gel,nce ama tartısma da dili pabuç gibi annesini cok uzdu kadının gözleri doldu yanımda bişi demek istedim diyemedim kaldım öyle ( ben nerdeym dedimmmm kendime

ben 11 yıldır evliyim 5 ylda flört etti 16 yıl eşim bana böle bi cümle kurmadı.sana şimdiden bunalınca bunu dien evlenince herşeyi yapar.nişanlandın die evlenme zorunda değilsin.sevgide bi yere kadar.valla ben o lafı duyduğum an atardım yüzüğü...

o lafı tekrar duyacaksın. bi kere söyleyen tekrar söylüyor.

Canım aklında böyle kuşkular varsa yol yakınken dön derim..SAkın acıma,sonra acınacak duruma sen düşersin..Annesini kıran üzen seni hayli hayli üzer,kırar...Nişanlıyken böyle olan düzelmez aksine daha da gerçek yüzünü gösterir..Çok iyi düşün canım..

canım konunu okuyunca aklıma ,tv de bır unlunun soyledıgı soz geldı soyle ıdı ;

"evlenecegınız adamın önce aıle albümüne bakın "dıyordu .

düşünce gercekten de cok mantıklı .bır erkegın veya kızın aıle ortamı nasılsa

aılesı ıle ıletısımlerı nasılsa ,evlenınce de aynı olacak demektır bu .

Canım sanırım sende soğumuşsun nişanlından ama nişanı atmaya mı cesaret edemiyosun bilemedim. Nişanlın bana evlendiğinde seni mutlu edebilecek sana yetebilecek biri gibi gelmedi ama yine de en doğru kararı sen verebilirsin. Bende nişanlıyım. Senin görüp yaşadıklarını yaşasaydım 1 dakika düşünmezdim. O insanla ömrün geçecek...

çok kuşkular var canım düzelir bana öyle olmaz diyorum kendimce ama bende cok nazlıyım isterim ki gelsin gönlümü yapsın felan. yok o huylar onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…