- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??
:44: Nasil yani sana tahammul edemiyor ? Annesine saygisi olmayanin kimseye saygisi olmaz canim bu bir gercektir..
inanki iyi sandigimiz insanlar ileride degisiyor cekilmez hal aliyor sen simdiden anlamissin kirisi ve cekilmez oldugunu iyi dusun tasin evlilik kolay birsey degil canim.
Evlendikten sonra erkeklerin degismesi birazda kadinin elinde diyorlar illaki bazi konularda oyle fakat ne kadar cabalasan da degismiyorlar.
Ben inatciliga ve kiriciliga tahammul edemezdim evlenince keske demektense simdiden iyi dusun
sence canım?kendisine 20 yıl bakan büyüten okutan besleyen emziren hastalandığında her an yanında olan bir kadına dik konuşuyorsa,sence sana da dik konuşur mu?
bence kesinlikle konuşur.hem de sen karşı çıksan da şunu der...
-sen biz nişanlıyken de biliyodun benim tarzım bu...
Allah yardımcın olsun.
mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana(( hala yüreğimde o sözlerii..
mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana(( hala yüreğimde o sözlerii..
ben 11 yıldır evliyim 5 ylda flört etti 16 yıl eşim bana böle bi cümle kurmadı.sana şimdiden bunalınca bunu dien evlenince herşeyi yapar.nişanlandın die evlenme zorunda değilsin.sevgide bi yere kadar.valla ben o lafı duyduğum an atardım yüzüğü...[/QUO
bunalıyor bazen gercekten tartısma olduğunda cözüme kavusturamıyoz da ben suan cok mutsuzum keske o zaman atsaydım diyorum nişanı 2 ay kaldı sıkıştırıp duruyor davetiye davetiye diye.. acıyorum da yüzüstü bırakmaya kendisi yengeç burcu.. ama ilerde ben cok üzülcem sanırımmmm acırsam ona..
o lafı tekrar duyacaksın. bi kere söyleyen tekrar söylüyor.
ben 11 yıldır evliyim 5 ylda flört etti 16 yıl eşim bana böle bi cümle kurmadı.sana şimdiden bunalınca bunu dien evlenince herşeyi yapar.nişanlandın die evlenme zorunda değilsin.sevgide bi yere kadar.valla ben o lafı duyduğum an atardım yüzüğü...[/QUO
acaba telde mi böyle diyorum ama.. yüzyüzede ters konusmaları oldu henuz cok bı arada olmadığımızdan yüzünün perdesi inmedi sanırım inince der o kelimeyi yine
Canım aklında böyle kuşkular varsa yol yakınken dön derim..SAkın acıma,sonra acınacak duruma sen düşersin..Annesini kıran üzen seni hayli hayli üzer,kırar...Nişanlıyken böyle olan düzelmez aksine daha da gerçek yüzünü gösterir..Çok iyi düşün canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?