- Konu Sahibi DepresifFisilti
-
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??
mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana(( hala yüreğimde o sözlerii..
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??
geçmiş sayfaları okuyamadım ama annesine saygısı sevgisi olmayan bir adamın eşine de olmaz.benim için aile kavramı çok önemli.sizin yerinizde olsaydım evlenince değişeceğini ummak yerine ilişkimi bitirmeyi düşünürdüm.
şimdi yukarıda size ettiği lafı görüm de o adamın kendisine de saygısı yok.ayrılmak için daha ne kadar ağır söz işitmeyi bekliyorsunuz? kendinize yazık etmeyin.
anasına yapan afedersiniz ama danasına da yapar diye bir söz vardır,ayrıca bugün s...r git diyen yarın ewlenince iplerı iyice ele alıp dahada çirkinleşebilir.k.baban . K.validene yapıyorsa inan bana ogulları da sana yapacaktır ... Afedersiniz it ne yerse onu mıçarmış. Çok üzgünùn ama ögl
öyle canım sabah oldu bigün babası dedi ekmek alim dedi anneside dedi yok ben gidicem dedi. ben baska seyler alcam sipariş veremem ole dedi. adam da ısrarla ben gidicem dedi kaynanam da hayır ben dedi ole olunca en sonun da kayın baba da sinirlendi gibi DEFOL GİT OZAMAN SANA DA İYİLİK YARAMIYOR dedi ben şok oldum.. cunku kayınvalde giderse poça da alcak para gidicek ondan..pinti ya adam ama o lafı söyledi karısına aynısını Nişanlım bana da dedi s..r git de dedi DEfol da dedi görgüsüz dedi aileme de bana söledi tabi annemlerin yüzüne değil.
nilce, size bu cümleleri kullanan insanla bırakın hayat geçirmeyi bir saatinizi bile ziyan etmemelisiniz.
İyi düşünün demeyeceğim, hemen karar verin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
..
Bu arada rica ediyorum argo kelimeleri açık açık yazmayalım. Hiç yazmamak en iyisi ama en azından yazılıyorsa böyle yazılmamalıdır.
Öncelikle tebrikler; nişanlının annesine karşı soğuk oluşunu kendi hanene yazılmış artı olarak değil, endişelenmen gereken bir durum olarak algılaman akıllıca.
Zaten kendi sorunun cevabını vermişsin; evet annesine saygı duymayan adam sana da duymaz.
Madem nişanlılık evlenmeden evvel ölçüp biçip karar verme süreci, bunu iyi kullan; kimse bulunmaz hint kumaşı değil.
Canim nisanlilik evliligin yarisi. Yasiorsun goruyorsun ona gore tercihini yapiyorsun. Ya kabukkenip seversin yada tahammul edemeyip vaz gecersin. Onemli olan sen neyi istiyorsun durum ortada
Amin sağol canm,psikolojim cok bozuldu güler yüzü mutlu umutlu kız değilim artık ağlıcam yine(((
özür dilerim argo için düşünemedim hiç(
mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana(( hala yüreğimde o sözlerii..
Ah nilce, sizi bu kadar çok üzen bir insanı aynı çatı altına girerek ödüllendirmeyi mi düşünüyorsunuz ?
Biliyorum, uzaktan konuşmak çok kolay ama buradaki onlarca kişi uzaktan konuşmuyor..
Birebir yaşadıkları için kendileri kurtulamadığı için size kurtul diyorlar.
Babasından ne gördüyse aynısını uygulamaya çalışıyor.
Nişanlısına futursuzca bu cümleleri kuran,ilgisiz ve kaba adam evlenince sizi hangi şartlarda yaşatır o kadar aşikar ki..
Ağlamayın ne olur..Yaralı kalbinizle duan edin..
Birlikteliğiniz oldu mu bu adamla ? Yoksa görücü usulu mu ? Nişanlanmadan önce nasıldı ?
öyle canım sabah oldu bigün babası dedi ekmek alim dedi anneside dedi yok ben gidicem dedi. ben baska seyler alcam sipariş veremem ole dedi. adam da ısrarla ben gidicem dedi kaynanam da hayır ben dedi ole olunca en sonun da kayın baba da sinirlendi gibi DEFOL GİT OZAMAN SANA DA İYİLİK YARAMIYOR dedi ben şok oldum.. cunku kayınvalde giderse poça da alcak para gidicek ondan..pinti ya adam ama o lafı söyledi karısına aynısını Nişanlım bana da dedi s..r git de dedi DEfol da dedi görgüsüz dedi aileme de bana söledi tabi annemlerin yüzüne değil.
Aman Allahim bu adamla nasil bir gelecek dusunuyosun sen canim ? Evlenmeden bunlari soylerse evlenince neler yapar dusunmuyo musun hic ? Ustelik ailende ailesini sevememis eslerle birlikte ailelerde evleniyor diye bir soz var bu gercekten dogru..
Neden kendini sagilatiyosun saygi zaten yok sevgide varsa bile bu saygisizligin altinda ezilir gider. Sen mecburmsun cekmeye ?
Bastan kestir at burdaki cogu insanin soyleyecegi soz bu yolun basindasin yola cikmamis say kendini evlenince basini duvarlara vurmani hic kimse istemez..
konustum ben onlada bak sevmiyorum bu huylarını dedim insan ne kadar sınırlenirse sinirlensin böyle kelimeler kullanılmaz diyorum dedim söyledim ben böyleyim gördün işte dedi 2 ay var kararını ver o zaman zorlamicam bu kez dedi arkasından ağladı telefonda.. sinirlyken söylüyor acımıyor bana sakinkende seviyor üzülüyor ağlıyor bende değişiceni sanmıyorum ben onu hiç sinir etmemeliyim yoksa cekemiyor beni kızınca söylüyor ağır sözlernişalının hiçmi iyi tarafı yok ki bu kadar mı kötü?..sanırım sen içinde bitirmek istiyorsun ve etrafından destek arıyorsun..unutma bu yaşam senin yaşamın, hayat senin hayatın.bugün ayrıl diyende ayrılma diyende yarın senin yanında yakınında olmayacak.insanlar çok değişkendir huyları çok değişmesede hareket ve tavırları yaşam standartları değiştikçe değişir.senin her koşul için yapmann gereken iletişimi düzgün ve tam tutmak heleki evlemeden önce hoşlanmadıklarını dile getirmek olmalı..İçine atma kiminle ne sıkıntın derdin varsa saygı çerçevesinde konuşmalısın ki bu konuşmayı önce kendinle yap ve kendinle yüzleş.Kimin ne dediği değil senin ne hissedip düşündüğün önemli.bazı şeyleri şimdiden görmüş olman sana bir artı kazandırmış,bu doğrultuda istediklerini ve istemediklerini evlemeden önce dile getirip konuşmalısın ve ona görede kararını vermelisin...bir abla nasihatı kim olursa olsun sevdiklerin hakkında kötü konuşulmasına sessiz kalma yarın öbür gün daha ağırları gelmeye başlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?