• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesine dik konuşan bana da dik konusur mu?

Canım sanırım sende soğumuşsun nişanlından ama nişanı atmaya mı cesaret edemiyosun bilemedim. Nişanlın bana evlendiğinde seni mutlu edebilecek sana yetebilecek biri gibi gelmedi ama yine de en doğru kararı sen verebilirsin. Bende nişanlıyım. Senin görüp yaşadıklarını yaşasaydım 1 dakika düşünmezdim. O insanla ömrün geçecek...

Öyle canım soğudum ama cesaret edemiyorum ya bundan daha kotüsüyle karsılasırsam diye korkuyorum. ya da abartıyom mu acaba diyom ama sizde bana yazıosunuz ki düzelmez diye ben anlıyorum ki düzelmezz. o sakinken iyi sinirlenince gözü görmüyo bazıları öyledir sinirlenince bile kötü kırıcı olmaz.. senin nişanlın da bunlr yok dimi ??

anasına yapan afedersiniz ama danasına da yapar diye bir söz vardır,ayrıca bugün s...r git diyen yarın ewlenince iplerı iyice ele alıp dahada çirkinleşebilir.k.baban . K.validene yapıyorsa inan bana ogulları da sana yapacaktır ... Afedersiniz it ne yerse onu mıçarmış. Çok üzgünùn ama ögle.

Canim nisanlilik evliligin yarisi. Yasiorsun goruyorsun ona gore tercihini yapiyorsun. Ya kabukkenip seversin yada tahammul edemeyip vaz gecersin. Onemli olan sen neyi istiyorsun durum ortada

Öncelikle tebrikler; nişanlının annesine karşı soğuk oluşunu kendi hanene yazılmış artı olarak değil, endişelenmen gereken bir durum olarak algılaman akıllıca.

Zaten kendi sorunun cevabını vermişsin; evet annesine saygı duymayan adam sana da duymaz.

Madem nişanlılık evlenmeden evvel ölçüp biçip karar verme süreci, bunu iyi kullan; kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

nilce, size bu cümleleri kullanan insanla bırakın hayat geçirmeyi bir saatinizi bile ziyan etmemelisiniz.

İyi düşünün demeyeceğim, hemen karar verin.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

..

Bu arada rica ediyorum argo kelimeleri açık açık yazmayalım. Hiç yazmamak en iyisi ama en azından yazılıyorsa böyle yazılmamalıdır.

Son düzenleme:
dokuz ay karnında taşıyan değerli bir kişi olması gereken anneye tavrı şahsen böyleyse bağırma çağırma bence sana da aynı tavrı sergileyebileceğini gösterir bu

Kuzum burada herkes annesinin ağzının icine bakan adamlardan şikayetçi, sen annesine dikleneni bulmussun beğenmiyorsun :47:

Saka bir yana, nişanlının tavırları hiç hoş değil, ayrıca her zaman derim; nisanliyken karşınizdakinden olumsuz ne davranış görüyorsanız, bunu 10 ile çarpın, evlilik budur... Zira nişanlılik donemi bir nevi reklamları oynuyor herkes, kötü taraflarını gizlemeye çalışıyor. Bu adamın reklamlar kısmı böyle ise, filmin tamamını düşünemiyorum bile :50:

Son düzenleme:
Öyle canım soğudum ama cesaret edemiyorum ya bundan daha kotüsüyle karsılasırsam diye korkuyorum. ya da abartıyom mu acaba diyom ama sizde bana yazıosunuz ki düzelmez diye ben anlıyorum ki düzelmezz. o sakinken iyi sinirlenince gözü görmüyo bazıları öyledir sinirlenince bile kötü kırıcı olmaz.. senin nişanlın da bunlr yok dimi ??

Benimde nişanlımın hoşuma gitmeyen yönleri var tabi mesela bazen çok düşüncesizce davranır. Benide ilgilendiren konularda kendi kafasına göre karar alır ve uygular. Ama çok şükür bana, aileme, ailesine karşı çok saygılıdır. Gerçi evlilik nişanlılık gibi değil, iki tarafta sevgililik ve nişanlılık döneminde kontrollü davranır bir çok meseleyi gözardı eder. Evlilikten sonra özüne dönmeye başlar. işte o zaman ne olur bende bilmiyorum :)

Annenin ayklarinin alti Cenetir diyorlar, annesini üzen kim bilir sana neler yapar, böyle erklerin basindan kendi gibi kadin basa cikabilir, kendine yazik, etme sen daha iylerini hakediyorsun

Canım 10 aylık evliyim eşimin annesine daha öf dediğini duymadım ve Allah çok şükür tabiki arada kavgalarımız olsada asla hiç kimsenin yanında beni bozmaz hatta alttan alır
Geneldede saygılıdır,sadece kıskançlık yaptığında çileden çıkar bunun dışında bağırdığı bile çok zor olur ikimizken bile ,

gelgelelimki erkek kuzenlerim özellikle halamın biroğlu var annesini azarlar Bazen herkesin ortasındada yapardı, şimdi 4 senelik evli ve daha evleneli 7 8 ay olmuştu herkesin ortasında ''kafanı mangala sokarım senin'' dedi karısına tabi biz şok olduk çünkü kız iyi birkız ve o sırada ortda bir şey yoktu, evliilik yılları arttıkça milletin yanında çirkin küfürler bile ediyor karısına, inan ikinizin arasındaki o kadar koymaz ama erkekler bir süre sonra insanların yanındada yapabiliyor...
evlenmeden önce herşey toz pembe biliyorum çünkü eşimle 1 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldım, severekmi tanıştınız bilmiyorum ama hiç bir erkek evlendikten sonra daha iyi olmaz:):)
eşim yine iyi hakkını yiyemem ama evlenmeden önce bir dediğimi iki etmezdi ve sürekli el pençe divandı bana, evlendikten sonra nişanlılık dönemini özlediğin zamanlar olacak benden söylemesi...

Ama çok seviyorsan ve sen değişebileceğine inanıyorsanda kimseniinetkisi altında kalma derim...(uzun olmuş baya yazım:))

Anneye saygısı olmayanın hiç bir şeye saygısı olmaz.
46 yılın tecrübesi konuşuyor burada.
Bu güne kadar bu savı çürütecek tek bir olay bile yaşamadım.

arkdşlar ben eşimle b senedr evliyim ama toplamda beş senedr beraberiz.nişanlıyken nasılsa evlenince on katı dha kötüye gder dyenler var haklı olabilirsnz ama bzde tam tersi oldu.
nişanlanmadan önce mükemmel b ilşkmz vardı ama ne zmn nişanlandk o büyü bozuldu.sürekli kvga etmeye başladk yüzüğü takıp çıkarmaktan parmağm yalama olmuştu artık:) yahu diodum bu adam harika briyken dha b nişanda bu kdr aramz bozuldu evlensek kesn senesi dolmadan boşanırız...ben çok ayrıldm ama arkdşlrm ailesi fln b şeklde hep barştrdlr bizi.bu siz değlsnz evlenince herşy yne eskisine döneck dediler.benm hç umudum yoktu valla evlendm ama evlenene kdr hep soru işaretlerm kalmştı...
evlendkten sonra allaha şükürler olsun ki biz ilk zmnlarmza döndük.dha doğrusu özümüze döndük..nişan süreci bize hç yaramadı nye öle olduk hala ikmzde anlamş değilz ama tabi herks aynı olack dye b kural yok ...dedğnz gbi kmsi evlenince kötüye gder kmsi de bizim gbi tam umutsuz vakayken mutlulğu yakalr yeniden.şans ve kısmet işi galiba

evlenme bu adamla...
konusmayi bile beceremeyen adamla nasil bir evlilik yasayacaksin?
kucuk bir sorununuz olursa bile iletisim kurmakta cok zorlanirsiniz, sorunlariniz daha da buyur...
ya da o kisaca annesine yaptigi gibi sana da diklenir seni susturur uste cikar hep...

bunalıyor bazen gercekten tartısma olduğunda cözüme kavusturamıyoz da ben suan cok mutsuzum keske o zaman atsaydım diyorum nişanı 2 ay kaldı sıkıştırıp duruyor davetiye davetiye diye.. acıyorum da yüzüstü bırakmaya kendisi yengeç burcu.. ama ilerde ben cok üzülcem sanırımmmm acırsam ona..

bu acımak lafını bi arkadaşımdan da duymuştum..acıdı nişanlısına bırakmadı..evlendiler..1 sene ağladı..sonra da ayrıldı..:50:

Son düzenleme:
mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana :((( hala yüreğimde o sözlerii..

büyük konuşmayayım ama 11 senedir eşim bana o lafı demedi.derse de 5 dk durmam herhalde yanında.sen hiçbir zorunluluğun yokken o terbiyesizi çekiyorsun.kaç kurtul,önüne bak.aşk meşk bir süre sonra geçer.baki olan sevgi saygı.sizin ilişkinizde bence hiçbiri yok.lafa bak yaa:47:

canim kesinlikle kacip kurtulmalisin.
cunklu siz nisanlisiniz simdi boyle diyosa ,
evlenince neler neler der.

cekilmez boyleleri.
hem evlilik uzmanlari diyoki ;
nisanliyken yapilan en buyuk hata
EVLENINCE DUZELIR
diye bazi seylere tahammul etmekmis.

halbuki is boyle degilmis.

bide dmiesinki korkuyorum ya karsima daha kotu biri cikarsa diye.

cikmaz bundan kotusu merak etme.isanllah hakkinda hayirlisi olur

sevgiler...

Back
X