- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.591
- 498
- Konu Sahibi DepresifFisilti
önceeri annemlere misafirperverlikte sıfır olduklarından dolayı üzülür canımı sıkardım,artık onu da gectim sinirlenince ağzına geleni söylüyor işte aile ortamlarını beğenmiyorum hiç..ama seviyor beni diye düşünüp düzelir evlenince diyorum ona kalsa sinirendirdin söyledim dedi bida söylicenmi dediğimde sende sinirledirme beni diyor((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( mecbur değilim ama alışkanlıkk bi anda nasıl biticek diyorummm
(( millet 2 ay sonra düğün var biliyor
sevmeyenler sevinceekkk
((
FesuphanAllah sevinsinler be canim ya sonunda sen uzuleceksin kimene senin hayatindan ben anlayamiyorum.
Ne demek sinirlendirme herkesin nisanlisi var hepside kufur etseydi eger nolurdu halimiz..
Sen kendine hic deger vermiyomusun ?
Goremiyomusun ileriyi ?
Ailende sevmiyomus iste ne diye kendinide adamlarida perisan edeceksin evlenince. Sen mutsuz olunca onlar uzulecek kahrolacak bilmiyomusun bunlari. Simdi benim annem beni bi uzgun gorse kafayi takiyo yani en basitinden ornek veriyim aileler cok ortada kaliyo bu durumda.. Yarin evlenirsiniz yine sana o kufuru ederse ne yapacaksin keske evlenmeseydim demeyecekmisin? O adami duzeltene kadar gobegin catlar. Seven insan kirar mi be sevdigini :44: Bu nasi bir mantiga sigar anlayamiyorum ben.
etraf ne der diyemi korkuyosun sen simdi? Ama unutma evlendiginde sen mutsuz oldugunda o etraf hic susmayacak simdi en azindan 1-2 ay susmazlar..
Sen nede ekstirmiyosun ki bana bu sekilde davranamazsin sen ne hakla boyle konusuyosun demiyosun :26:
Ya cok seviyosun yada etraf ne der diye korkuyosun. Senin hayatin etraf uzerinemi kurulu ?
Boyle bir adam ne diye cekilir yahu :44: