• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesine dik konuşan bana da dik konusur mu?

kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??

kendimden örnek vereyim. eşimin annesi biraz cahil, olmadık yerde laf söyleyen patavatsız bir hanımdır. hani kendisini pek sevmem ama saygısızlıkta etmem. ama eşim kaç kere yanımda azarladı kadını. ben üzüldüm sonuçta anne beğenmesende çocuğundan azar işitmesi hiç hoş değil. ve ilk yıllar bana karşı çok sabırlı tatlı olan eşim şimdi beni de annesi gibi olur olmadık şekilde azarlar. yani diyeceğim annesine yapan gün olacak aynısını hatta daha fazlasını sana da yapacak. erkekler iyiye gitmez. aksine evliliğe ve sana alışıp o cicim aylarını geçer ve senide artık hayatında olan olağan biri kabul edip zamanla saygı sınırını aşmaya başlar

mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana :((( hala yüreğimde o sözlerii..

Nisanlilik en guzel donemdir. O donemde bu kelimeyi kullandiysa, evlendikten sonra en kucuk tartismada seni baba evine gondereceginden emin olabilirsin.

Kaldi ki adamin sohbeti yok, soguk, ukala, herkesi azarliyor, ofke kontrolu yok.

Cok pardon ama sen bu adamla nisan asamasina nasil geldin? Neyine asik oldun?

Bu yazdigin ozellikler mutsuz bir evliligin kurallari diyeyim sana.

Gerisini sen dusun..

kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??

geçmiş sayfaları okuyamadım ama annesine saygısı sevgisi olmayan bir adamın eşine de olmaz.benim için aile kavramı çok önemli.sizin yerinizde olsaydım evlenince değişeceğini ummak yerine ilişkimi bitirmeyi düşünürdüm.

şimdi yukarıda size ettiği lafı görüm de o adamın kendisine de saygısı yok.ayrılmak için daha ne kadar ağır söz işitmeyi bekliyorsunuz? kendinize yazık etmeyin.

Son düzenleme:
geçmiş sayfaları okuyamadım ama annesine saygısı sevgisi olmayan bir adamın eşine de olmaz.benim için aile kavramı çok önemli.sizin yerinizde olsaydım evlenince değişeceğini ummak yerine ilişkimi bitirmeyi düşünürdüm.

şimdi yukarıda size ettiği lafı görüm de o adamın kendisine de saygısı yok.ayrılmak için daha ne kadar ağır söz işitmeyi bekliyorsunuz? kendinize yazık etmeyin.

bencede ayrıl terbiyesiz adam

her bayanın düştüğü yanlışa düşüyorsun. EVLENİNCE ADAM DEĞİŞMEZ, SEN DEĞİŞİRSİN, UYUM SAĞLARSIN, ONUN TAVIRLARINA ALIŞIRSIN.

alışamazsan buraya konu açarsın.

Allah hakkında hayırlısını versin. kıymet bilen ve huzur veren eşlerle herkesi karşılaştırsın.

Nişanlınızla nişanınızda tanıştınız sanırım?
Öyle bir anlatmışsınız ki hakkında hiç fikriniz yok gibi...
Ne diyeyim ateşe atlamak sizinki.
Cahil cesareti resmen. :6:

anasına yapan afedersiniz ama danasına da yapar diye bir söz vardır,ayrıca bugün s...r git diyen yarın ewlenince iplerı iyice ele alıp dahada çirkinleşebilir.k.baban . K.validene yapıyorsa inan bana ogulları da sana yapacaktır ... Afedersiniz it ne yerse onu mıçarmış. Çok üzgünùn ama ögl

öyle canım sabah oldu bigün babası dedi ekmek alim dedi anneside dedi yok ben gidicem dedi. ben baska seyler alcam sipariş veremem ole dedi. adam da ısrarla ben gidicem dedi kaynanam da hayır ben dedi ole olunca en sonun da kayın baba da sinirlendi gibi DEFOL GİT OZAMAN SANA DA İYİLİK YARAMIYOR dedi ben şok oldum.. cunku kayınvalde giderse poça da alcak para gidicek ondan..pinti ya adam ama o lafı söyledi karısına aynısını Nişanlım bana da dedi s..r git de dedi DEfol da dedi görgüsüz dedi aileme de bana söledi tabi annemlerin yüzüne değil.

nilce, size bu cümleleri kullanan insanla bırakın hayat geçirmeyi bir saatinizi bile ziyan etmemelisiniz.

İyi düşünün demeyeceğim, hemen karar verin.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

..

Bu arada rica ediyorum argo kelimeleri açık açık yazmayalım. Hiç yazmamak en iyisi ama en azından yazılıyorsa böyle yazılmamalıdır.

Amin sağol canm,psikolojim cok bozuldu güler yüzü mutlu umutlu kız değilim artık ağlıcam yine :((((
özür dilerim argo için düşünemedim hiç :((

Öncelikle tebrikler; nişanlının annesine karşı soğuk oluşunu kendi hanene yazılmış artı olarak değil, endişelenmen gereken bir durum olarak algılaman akıllıca.

Zaten kendi sorunun cevabını vermişsin; evet annesine saygı duymayan adam sana da duymaz.

Madem nişanlılık evlenmeden evvel ölçüp biçip karar verme süreci, bunu iyi kullan; kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

cok olcüp biçtim içim istemiyor evlenmek ona kıyamıyorum bende alışmışım biraz işte kolay olmicak ama ayrılmam gerek herkez ayrılmalısın diyo.

Canim nisanlilik evliligin yarisi. Yasiorsun goruyorsun ona gore tercihini yapiyorsun. Ya kabukkenip seversin yada tahammul edemeyip vaz gecersin. Onemli olan sen neyi istiyorsun durum ortada

tahammül edemiyorum ona göre aramızda bişi yok 3 5 kopukluk oluyo dio o da normal diyo. 3 5 dediği bunlar işte.. ailem ailesini beğenmediğinde bitirmeliydim.. yeri geliyor ağzımın içine bakıyor hangisi gerçek hali.. ama konuşkan değil sohbet edemiyoruz ben konusursam konusur yoksa nadiren konusurr

Amin sağol canm,psikolojim cok bozuldu güler yüzü mutlu umutlu kız değilim artık ağlıcam yine :((((
özür dilerim argo için düşünemedim hiç :((

Ah nilce, sizi bu kadar çok üzen bir insanı aynı çatı altına girerek ödüllendirmeyi mi düşünüyorsunuz ?

Biliyorum, uzaktan konuşmak çok kolay ama buradaki onlarca kişi uzaktan konuşmuyor..

Birebir yaşadıkları için kendileri kurtulamadığı için size kurtul diyorlar.

Babasından ne gördüyse aynısını uygulamaya çalışıyor.

Nişanlısına futursuzca bu cümleleri kuran,ilgisiz ve kaba adam evlenince sizi hangi şartlarda yaşatır o kadar aşikar ki..

Ağlamayın ne olur..Yaralı kalbinizle duan edin..

Birlikteliğiniz oldu mu bu adamla ? Yoksa görücü usulu mu ? Nişanlanmadan önce nasıldı ?

mesela şöyle canım tartısıyoz mesela ben konusuyorum o susuyor sinirleniyor uzatma diyor simdi kırıcı konusucam olmicak diyo.. uykum var diyo.. bi gün sinirlendi bana teli de kapamadım S***** G** (Defol) dedi bana :((( hala yüreğimde o sözlerii..

:53::53: Aman Allahim bu adamla nasil bir gelecek dusunuyosun sen canim ? Evlenmeden bunlari soylerse evlenince neler yapar dusunmuyo musun hic ? Ustelik ailende ailesini sevememis eslerle birlikte ailelerde evleniyor diye bir soz var bu gercekten dogru..
Neden kendini sagilatiyosun saygi zaten yok sevgide varsa bile bu saygisizligin altinda ezilir gider. Sen mecburmsun cekmeye ?
Bastan kestir at burdaki cogu insanin soyleyecegi soz bu yolun basindasin yola cikmamis say kendini evlenince basini duvarlara vurmani hic kimse istemez..

Ah nilce, sizi bu kadar çok üzen bir insanı aynı çatı altına girerek ödüllendirmeyi mi düşünüyorsunuz ?

Biliyorum, uzaktan konuşmak çok kolay ama buradaki onlarca kişi uzaktan konuşmuyor..

Birebir yaşadıkları için kendileri kurtulamadığı için size kurtul diyorlar.

Babasından ne gördüyse aynısını uygulamaya çalışıyor.

Nişanlısına futursuzca bu cümleleri kuran,ilgisiz ve kaba adam evlenince sizi hangi şartlarda yaşatır o kadar aşikar ki..

Ağlamayın ne olur..Yaralı kalbinizle duan edin..

Birlikteliğiniz oldu mu bu adamla ? Yoksa görücü usulu mu ? Nişanlanmadan önce nasıldı ?

Çok üzülüyorum sevmiyor da değilim seviyor da değilim çok fazla alışkanlık oldu sanrım. 2008 den beri görüşüyoruz 1 yıl oldu nişanlıyız. ben baska sehirde o baska sehirde yaşıyor. ben onla bir arada cok olamadım olduğumdada en son 10 gün oldu yanndan geleli 3 gün oldu. ondan oncede gittim 3 gün kaldım diğer günler teyzemde kaldım annesine bu kadar ters konustuğunu ilk defa gördüm. diğer gittiğimde bu kadar azarlamıyordu. bu kez cok azarlıyordu 10 gün kalınca daha cok belli etti sanırım. anneside söylüyor böle dik konusur diyo abiside böyleydi diyor. cok resmidir normalde soğuk kanlı girişken değil hiç.. biz bir arada cok olamadık işte 6 ayda bir felan 4 ayda bir gelirdi yanıma 2 3 gün kalır giderdi. ayn yerde de kalmadık nişanlana kadar ki huyunu daha cok bilim. internetten tanıştık biz :((( güvendim. beni cok seviyor biliyorum aslnda dün ayrılmakdan bahseder gibi oldum üzüldü cokk. istanbul gibi bi yere de 1450 lik maaşa gitmekte zoruma gidiyor kiracı olcaz.. hani beni inciticek diye korkmasam oynayarak gider dayanırdım. para harcamayı sevmez beğendiğin bişi var mı demez kolay kolay.. bi kaç kez benide azarladı bu gittiğimde Akşam telde söyledim azarladın dedim o da bana dedi mantıksız sseyler yapıyosun cunku dedi insan böle dermi.. ki beni cok seiyor ağlıo sızlıo ayrılmayalım diye.. cokk mutsuzum ben ağlamim kim ağlasın düşünüme 2 ay kaldı :((((((((

nişalının hiçmi iyi tarafı yok ki bu kadar mı kötü?..sanırım sen içinde bitirmek istiyorsun ve etrafından destek arıyorsun..unutma bu yaşam senin yaşamın, hayat senin hayatın.bugün ayrıl diyende ayrılma diyende yarın senin yanında yakınında olmayacak.insanlar çok değişkendir huyları çok değişmesede hareket ve tavırları yaşam standartları değiştikçe değişir.senin her koşul için yapmann gereken iletişimi düzgün ve tam tutmak heleki evlemeden önce hoşlanmadıklarını dile getirmek olmalı..İçine atma kiminle ne sıkıntın derdin varsa saygı çerçevesinde konuşmalısın ki bu konuşmayı önce kendinle yap ve kendinle yüzleş.Kimin ne dediği değil senin ne hissedip düşündüğün önemli.bazı şeyleri şimdiden görmüş olman sana bir artı kazandırmış,bu doğrultuda istediklerini ve istemediklerini evlemeden önce dile getirip konuşmalısın ve ona görede kararını vermelisin...bir abla nasihatı kim olursa olsun sevdiklerin hakkında kötü konuşulmasına sessiz kalma yarın öbür gün daha ağırları gelmeye başlar..

öyle canım sabah oldu bigün babası dedi ekmek alim dedi anneside dedi yok ben gidicem dedi. ben baska seyler alcam sipariş veremem ole dedi. adam da ısrarla ben gidicem dedi kaynanam da hayır ben dedi ole olunca en sonun da kayın baba da sinirlendi gibi DEFOL GİT OZAMAN SANA DA İYİLİK YARAMIYOR dedi ben şok oldum.. cunku kayınvalde giderse poça da alcak para gidicek ondan..pinti ya adam ama o lafı söyledi karısına aynısını Nişanlım bana da dedi s..r git de dedi DEfol da dedi görgüsüz dedi aileme de bana söledi tabi annemlerin yüzüne değil.

Allah aşkınıza daha evlenmeden ailenize bile laf söylemiş. yapmayın ne olur... ne demek görgüsüz.asıl kendisi görgüsüz ve ne konuştuğunu bilmeyen patavatsız birisi:47::47:
Sakın acımayın...ne demek küfür etmek falan. nişanlılıkta bunu yapan evlenince neleeeeeerrrrrr söyler neler yapar. görgüsüz ailen evime gelmesin bile der...
bulunmaz biri mi sanki???? bir kaç ay üzülürsünüz ennnnn fazla olur biter...hem uzak şehirler çabuk unutulur...haaa senelerce üzülmeye razıyım bu adamdan çocukta yaparım onun yetiştireceği çocuklara da razıyım diyorsanız o başka...

:53::53: Aman Allahim bu adamla nasil bir gelecek dusunuyosun sen canim ? Evlenmeden bunlari soylerse evlenince neler yapar dusunmuyo musun hic ? Ustelik ailende ailesini sevememis eslerle birlikte ailelerde evleniyor diye bir soz var bu gercekten dogru..
Neden kendini sagilatiyosun saygi zaten yok sevgide varsa bile bu saygisizligin altinda ezilir gider. Sen mecburmsun cekmeye ?
Bastan kestir at burdaki cogu insanin soyleyecegi soz bu yolun basindasin yola cikmamis say kendini evlenince basini duvarlara vurmani hic kimse istemez..

önceeri annemlere misafirperverlikte sıfır olduklarından dolayı üzülür canımı sıkardım,artık onu da gectim sinirlenince ağzına geleni söylüyor işte aile ortamlarını beğenmiyorum hiç..ama seviyor beni diye düşünüp düzelir evlenince diyorum ona kalsa sinirendirdin söyledim dedi bida söylicenmi dediğimde sende sinirledirme beni diyor :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( mecbur değilim ama alışkanlıkk bi anda nasıl biticek diyorummm :((( millet 2 ay sonra düğün var biliyor :( sevmeyenler sevinceekkk :(((

Evlenmeyi bilmem de annesine bile böyle yapan adam sana neler yapmaz.

Aylar önce sevgilimle annesi tartışırken yanlarındaydım, sevgilim kadını kolundan sarstı üzerine yürüdü falan.

Çok kızdım, ben de salak gibi önüne atladım, aralarına girdim.

Aradan bir sene geçti.

Bu sefer ben suratımın ortasına tokadı yedim.

O zaman geldi aklım başıma. Nasıl hızla ayrılacağımı edeceğimi bilemedim.

Bir adam annesini el üstünde tutmuyorsa, ondan bir cacık olmaz.

nişalının hiçmi iyi tarafı yok ki bu kadar mı kötü?..sanırım sen içinde bitirmek istiyorsun ve etrafından destek arıyorsun..unutma bu yaşam senin yaşamın, hayat senin hayatın.bugün ayrıl diyende ayrılma diyende yarın senin yanında yakınında olmayacak.insanlar çok değişkendir huyları çok değişmesede hareket ve tavırları yaşam standartları değiştikçe değişir.senin her koşul için yapmann gereken iletişimi düzgün ve tam tutmak heleki evlemeden önce hoşlanmadıklarını dile getirmek olmalı..İçine atma kiminle ne sıkıntın derdin varsa saygı çerçevesinde konuşmalısın ki bu konuşmayı önce kendinle yap ve kendinle yüzleş.Kimin ne dediği değil senin ne hissedip düşündüğün önemli.bazı şeyleri şimdiden görmüş olman sana bir artı kazandırmış,bu doğrultuda istediklerini ve istemediklerini evlemeden önce dile getirip konuşmalısın ve ona görede kararını vermelisin...bir abla nasihatı kim olursa olsun sevdiklerin hakkında kötü konuşulmasına sessiz kalma yarın öbür gün daha ağırları gelmeye başlar..
konustum ben onlada bak sevmiyorum bu huylarını dedim insan ne kadar sınırlenirse sinirlensin böyle kelimeler kullanılmaz diyorum dedim söyledim ben böyleyim gördün işte dedi 2 ay var kararını ver o zaman zorlamicam bu kez dedi arkasından ağladı telefonda.. sinirlyken söylüyor acımıyor bana sakinkende seviyor üzülüyor ağlıyor bende değişiceni sanmıyorum ben onu hiç sinir etmemeliyim yoksa cekemiyor beni kızınca söylüyor ağır sözler:(( napcamı sasırdım delircem.düşünmekten kafayı yiyicem

malesef şöyle söyleyim böyle biri ne yapar biliyormusun evlenince o bağırıp çağırdığı annesi çok kıymetli olur.sen bile şaşarsın.sonra bakarsın bağırıp çağırdığı sadece sen olmuşsun.çok gördüm ben bunu malesef böyle

Back
X