- Konu Sahibi DepresifFisilti
kızlarrr sizce olabilir mi?? ne diye sorarsanız şöyle ki.. nişanlım cok soğuk karekterde,insanlarla konusmayı pek beceremeyen, becermeye çalısamayan sadece arkadaslarıyla sohbet etmeye calısan ki zaten sohbeti de pek yok konustururlarsa konusur.. ama benle felan kavga edince sanki dil bi pabuç oluyor. kırıcı oluyor. sohbet muhabbet yoktur soğuk kanlı yapısı beni rahatsız ediyor.. annesini zarlıyor genelde herseyio biliyor gibi davranıyor sizce evlenmelimiyim bu adamla daha bir cok sey.. çok inatcı birdeee bazen bana tahammül edemiyor.. BİŞİLER YAZIN BANA evlenipte kocasının iyiye doğru değiştiğini ören var mı??
kendimden örnek vereyim. eşimin annesi biraz cahil, olmadık yerde laf söyleyen patavatsız bir hanımdır. hani kendisini pek sevmem ama saygısızlıkta etmem. ama eşim kaç kere yanımda azarladı kadını. ben üzüldüm sonuçta anne beğenmesende çocuğundan azar işitmesi hiç hoş değil. ve ilk yıllar bana karşı çok sabırlı tatlı olan eşim şimdi beni de annesi gibi olur olmadık şekilde azarlar. yani diyeceğim annesine yapan gün olacak aynısını hatta daha fazlasını sana da yapacak. erkekler iyiye gitmez. aksine evliliğe ve sana alışıp o cicim aylarını geçer ve senide artık hayatında olan olağan biri kabul edip zamanla saygı sınırını aşmaya başlar