annesine düşkün erkek

Konu eski ama yeni yorumunuzu gördüm yani hala birliktemisiniz...Bile bile göz göre göre lades diyorsunuz evlenmeyi düsünüyorsunuz, daha sevgiliken ailenize hakaret eden ailenin icine girmeyi göze almissiniz... Öyle takmiyorumla olmuyor o isler bilesiniz... Kendi düsen aglamaz...

yanlis aktarmisim sanirim,
kimse hakaret etmedi...
saygisizca bir tavirlari vardi, ailemin yuzune nasil davranirlar bilmiyorum, kotu soz isitmedim ama benden oturu aileme de uzak olmaya calisiyorlar...
Erkek arkadasim farkinda ve cok mahcup, telafi etmek icin ugrasiyor, ailesi de ondan uzaklasmamak icin daha cok ozen gosteriyorlar artik, konuyu actigim zamanlardaki gibi degil cok degisti...
Aileler tanisinca tavirlarini gozlemleyip tekrar dusunecegim.
dedigim gibi su an hazir hissetmiyorum, bu yuzden cogu asamayi da askiya aldim.
Ancak hakli oldugnuz yerler var... tereddutlerim de var zaten.

Ozaman allah hakkinizda hayirlisi neyse onu eyler insallah...

Bence de kuruntu yapmıyorsun. Büyük ihtimal sana karşı çok pozitif duygular beslemiyorlar. İlk tanıştığınızda her şey iyiymiş ama dikkat ettin mi ne zaman ki erkek arkadaşın ev tutacağı zaman sende kalmaya başlamış o zaman davranışları değişmiş. Bazı aileler böyledir. Siz aynı evde kalıyorsunuz diye seni oğullarına yakıştıramamış olabilirler. Hele de gelenek göreneklere fazla bağlı bir annesi varsa aynı evde kalmanız onları soğutmuştur. Benim aklıma başka bir tahmin gelmedi açıkçası.

Tesekkur ederim...
Ilk tanistigimda da sorunlar vardi da kiskanmislardir paylasamazlar zamanla degisir diye dusunmustum...
Is gorusmeleri icin geldiginde otele yerlesmek yerine bana geldiginde de sorun yoktu.
Kendi evi olup bana yemege gelmesi ya da disarida benimle oturmasi sorun... yani sorun benimle olan birlikteligi.
Orf adet oldugnu sanmiyorum benzer dusuncelere sahibiz... evlensek bile ben yabanci olacagim,
Benim sahsimla ilgili de degil, oglunun deger verdigi bir kiz arkadasi / es adayi olmasi asil sorun.
Asarlarsa kendileri asacaklar, bu konuda yapabilecegim birsey yok.
Ogullarindan ben vazgectim o vazgecmedi hatta depresyona girdi... o yuzden simdi bana selam yollamaya da basladilar, davet etmeye de. Kendileri bilir.

Sevgilinin ailesinin tavrı çok kırıcı gerçekten.......
Ama sevgilin seni onlara 'önemli' bir insan olarak anlatsaydı,
Sana karşı tutumları bu kadar ilginç olmazdı.
Allah yardımcın olsun.....

Uzgunum sende evlenince benim gibi sorun yasayacaksin
Simdiden cephe olusturmuslar
O selamlara felan kanma
Ayni seyler benim basima da geldi bosanmamizi bekliyorlar
Beni istemiyorlardi herseyde belli ettiler simdiki aklim olsa dugunde bile vazgecerdim
Evlenince erkekler degisiyor
Aman ailem dislar mi diye daha da annelerine dusuyorlar
Bazi seyler cok belli oluyor ah bende gorup ayrilmistim sevgili iken sonra aman seviyorum diye tekrar baristim ama gene ayrilacagiz olan umitlere olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…