Iyide, seni bilmem themis, fakat ben hiç bir yerde kadinin kaç tane seks partneri oldugunu okumadim. Sadece o erkek ile 5 ay beraber yasadigini okudum. Ondan öncede bir flört zamani olmus olabilirdi, biz bunu bilemiyoruz.
Ve ayrica kadinin korundugunu da bilemeyiz, kim bilir korunda, hatta kim bilir morning after içmistir. Yani sen nerden çikariyorsun ki kadinin kürtaji dogum kontrol mekanizmasi olarak gördügünü? Ki desen her ay kürtaj yaptiriyor, yine neyse diyecegim, o'da yok...
Burda birçok varsayim okuyorum ve hepsi sirf kadin evli olmadan birisi ile beraber yasadigi için. Gerçekten çok üzücü aslinda. Hemcinsimiz bile böyle düsünüyorsa, elbette erkeklerin düsüncesi hiç degismez.
Bide üstelik tüm bu varsayimlar önemsiz. Su an o kadin, geçmisinde her ne yaptiysa yapti, bu muameliyi hak etmiyor. Kolunu kaybetmeyi hak etmiyor. O bebegi dogurup, dogurmuyacagi onun karari olmali. Sonuçta o bakacak ona. Üstelik bebegin babasi, annesini öldürmüs. Ve bu vahim durumda kadin bile çaresiz kaliyor. Kendisi karar veremiyor, neymis, o hayvan sevgilisi bebege karar verirmis.
Durum aslinda o kadar aci, ve vahim iken. Türkiyedeki kadinlarin hiç haklari olmadigini o kadar güzel gösteriyorken. Hemcinselerim bu kadina saldirmasini son derecede üzücü buluyorum.