Annesinin lafına giden erkekler

Bakin taktik aynı buraya dikkat edin. Size de ailem soruyor diye ısrar etmişti. Kız altın falan istememiştir hikaye yazmış.
Bu olayı bana kendisi söylemedi. Ayrıldıktan sonra yakın arkadaşı vardı beni aradı o anlattı bu yüzden iki yakaları bir araya gelmedi senden sonra da hiç gelmez dedi

ana kuzusu erkek düşman başına vermesin öyle bir dert bacım,ne başı var ne sonu ,nede çözümü ucuz kurtulmuşsun güzelim allah bizi ana kuzusu olmayan ,sadık ,dürt, adam diyebileceğimiz insanlarla karşılaştırsın büyük sıkıntı cidden ama zoru görmeden kolaya ulaşamazsın ben ona inanırım cefasını çektiğin şeylerin sefasını sürersin umarım canım

Aminnn

Bu olayı bana kendisi söylemedi. Ayrıldıktan sonra yakın arkadaşı vardı beni aradı o anlattı bu yüzden iki yakaları bir araya gelmedi senden sonra da hiç gelmez dedi

Yakın arkadaşı o an olaya birebir şahit olmuş mu? Yoksa öyle anlatıldığı için mi biliyor? Herkese bu kadar inanmayın.

Yakın arkadaşı o an olaya birebir şahit olmuş mu? Yoksa öyle anlatıldığı için mi biliyor? Herkese bu kadar inanmayın.
Söylemiş askerdeyken aramış bunu ayrıldık altın istedi o yüzden faln demiş

Merve yatıp kalkıp Allah’a şükür et bu aileye gelin gitmedin. Kimseye de ah etmene gerek yok ilahi adalet elbet tecelli edecektir.

Bak bugün 1 yıldır sevgiliydik zoruma gitti deyip en ufak bi yeşil ışığa onay verirsen yarın 3 5 yıl evliliği nasış bitircem zoruma gidiyo başlıklı bi konunu daha görebiliriz merve . Aklını başına al bu leş aile şansın var ki sana yüzlerini çok erken göstermişler ne evlilik var ne çocuk... Ve emin ol ki bu çocuk seni sevmiyor ve ailecek sorunlular.. Ben olsam annesi bir daha ararsa siz kendinizi ne zannettiniz bana ve aileme saygısızlık yapma hakkını size kim verdi bu arada size çok teşekkür ederim sizin gibi haddini bilmez sorunlu bi aile olarak yüzünüzü erken gösterdiğiniz beni ve ailemi sizin gibi insanlarla dünür yapmadığınız için çok teşekkür ederim der hayatıma bakardım lütfen bırakın bu 1 yılımız yalan mı modunu evet gördünüz yalanmış. Anasının eteğinden çıkamamış tiplerden ne koca olur ne baba .

Söylemiş askerdeyken aramış bunu ayrıldık altın istedi o yüzden faln demiş
Kızın istediği altın iş ciddi olduğu için düğünde takılacak olan altınlar olmasın size öyle aksettirilmiş de olabilir sonuçta gerçeği tam olarak bilmemiz imkansız.. Ama o kıza da size de yapılan aynı yani bu aile leş lütfen bi hata yapmayın önünüze bakın iletişim kurmalarına izin vermeyin hatta gerekirse babanız muhattap olsun ne kızımı ne eşimi bundan sonra asla rahatsız etmeyin sizin gibii bir aile bizim dengimiz bile olamaz uzak durun desin çünkü bu aile çok hadsiz daha tanışmada annenize neler demiş birde nişan veya evliliği düşünün ne pislikleri çıkar bunların.. Arkanıza bile bakmayın.

babası onu bu yaşa kadar getirmiş onların istedikleri (parasal) her şeyi yapmak zorundaymış.
Ailesi oğullarının evlenmesini istemiyor, çünkü birkaç sene maaşını yiyecekler. O çocuk kimseyle evlenemez kolay kolay. Herkese bir kulp takıp ayırırlar. Sen yat kalk şükret kurtulmuşsun. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…