Adam bile olmamis.. ben onu gözümde nekadar büyüttüm senelerce, o yokken bile, onun askini büyüttüm icimde
ama onların çağırmaları da çok ayıp.hem ayır kızla oğlanı hemde kızın ailesini çağır.umarım ailenizde gitmez sizde.çünkü nispet yapacaklar akıllarınca.onlara bu zevki vermeyin sakın..
Birde düsünsenize, ben gitmisim süslenip püslenip, güler yüzlü ona hic birsey gecmemis aramizda gibi TEBRIK ediyorum, oda benim oynadigim oyunu bana oynayip, ayni sekilde güler yüzlü KANKI Hesabi tebrigimi kabul edip, karisini tanistiriyormusoracikta kusarim heralde,.
öyle yanildim ki onda, tepkisi ne olur hic bilmiyorum
Birde düsünsenize, ben gitmisim süslenip püslenip, güler yüzlü ona hic birsey gecmemis aramizda gibi TEBRIK ediyorum, oda benim oynadigim oyunu bana oynayip, ayni sekilde güler yüzlü KANKI Hesabi tebrigimi kabul edip, karisini tanistiriyormusoracikta kusarim heralde,.
öyle yanildim ki onda, tepkisi ne olur hic bilmiyorum
aman ne üzülücen ya onları o şekilde görünce bence için soğur hatta nefret bile edersin....ne kadar büyütmüş herkes...kişilik meselesi...tekrar diyorum ben yapamayabilirdim ama sen istiyo gibisin...yüzüne gözüne bulaştırmazsan, süslen püslen mutlu güler yüzlü bi şekilde git...ama hiç bozuntuya verme....onun tepkisini de gör...aman o büyümemiş çocuk bilmemne diye anca kendimizi avuturuz burda....canın nası istiyosa öyle yap bence....karşıda düşünmeye değer bi durum göremiyorum....hatta annesi davet bile etmiş heyyy allam.....ama dediğim gibi ne olursa olsun bozuntuya vermeyeceğine eminsen...kendini kötü bi duruma düşürmeni de istemem açıkçası...iyi düşün,emin olursan da yap çokta önemli diil...
Canım bak sana açık açık yazıyorum! sen boşver; sevmiş mi sevmemiş mi, napmış, mutlu mu, sevse napacaktı falan...
Sen o düğüne gidersen ve o adamı damatlıkla ve yanındakini de gelinlikle görürsen; ÖLÜRSÜN. Sen bu ikisini daha sokakta yanyana görmemişsin, ilk kez göreceksin ve evleniyor olacaklar; yaşadım benzer şeyleri ben de. Hala unutamam bir çok görüntüyü. Beni dinle, ölürsün. Başka hiçbir şey hissetmezsin gidersen, yıllarca unutamazsın o görüntüyü. Nolursun yapma gitme. Onun erkekliğine yazık; sevgisine bile sahip çıkamayan adama bir daha yüzünü gösterip de ne yapacaksın be güzelim.
canım cok kotu cok acı bır duygudur emınım
ama sakın o dugune gıtme .utanacak olan o olmaz
sen olursun .senı ıstemeyen bır annenın oglunun dugunune
gıtmek senı kucuk dusurur .o dugune katılman korkmadıgını
kanıtlamaz cok yanlıs dusunuyorsun .bence asil bı kadın gıbı
davranıp sessız kal ve dugune sakın katılma .
Sarsılır bi elbet ama takmaz görünecektir, onun için güzel bir gün sonuçta herkesin ilgisi onda ve mutlu olacağı günlerin umudu onu avutur. Sense zaten bildiğin bir acıyı gözünle görerek artıracaksın.
İnan ben onu artık daha az takmaya başladığımı düşünüyordum, bir akrabanın düğününde eşiyle dans etti oynadı, o sıra hiç bakmadım, aman banane, benim taktığım insan bu muymuş dedim ama yalnız kaldıkça düşünüp acı çektim, hiç gerek yok kendini değersizleştirmeye.
Çevremizde çok böyle hikaye var, sen de benim gibi seneler sonra bile karşılaşmak zorunda kalacaksın, ay bu benim düğünüme bile gelmişti zamanında diye düşünmesin hiçbir zaman...
Yaa işte dayanıyorsun sonuçta elinden birşey gelmiyor sürekli ondan bahsediyorlar benim etrafımda içimi kemiriyor herşey, kimse bilmediği için, annem biliyor utancımdan yerin dibine giriyorum. Ömrüm boyunca da ben onu unutmazsam bu aptal durumda kalıcam, onun için unutmaya zorluyorum kendimi, acı kolay kolay azalmıyor ama kendimin tek çaresi benim; senin de öyle...
evet evlendi, davetiyesini de göndermiş tabi akrabayız uzaktan da olsa, ailem bilmiyodu onla görüştüğümüzü, benimle oyalanıyordu, senle sonumuz yok diyordu ama onu çok sevdiğimi biliyordu, arayıp duruyordu, koşulsuz sevgi şevkat veriyordum çünkü, niye bu kadar iyisin diyordu...birgün başkası var dedi bir buçuk sene önce...çıktı gitti hayatımdan sözde ama sürekli haberi geliyor, lafı geçiyor, düğününe ailem gidecekti bu yaz, anneme açıklamak zorunda kaldım. onca zaman sonra bir akrabamın düğününde gördüm bir ay önce, hiç bakmadım suratına ama gözüm çarptı tabi, eşiyle dans etti, kendini mutluluğunu gösterdi, ömrüm boyunca bu huzursuzluk devam edicek, onun için unutmak zorundayım, silmek gerçekten.
Peki simdi hayatinda biri varmi? yani ondan sonra giren oldumu hayatina ?
biz akraba degiliz, ama ayni köylüyüz, ve dügünlerde kesin görücem onu ve Karisiniyada olurda bir haber gelir, onu da duyarim, benden uzak degil
offff allahim insallah hepimize hayirlisini nasip eder... Gönlümde olan nasip degilmis
o Düğüne Gidersen Onursuz Gurursuz bir insan olarak hitap edilirsin Eşimin eski sevgilisi bizim Düğünümüze gelmiş Tabi ben eski sevgilisi olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim Videosunda herkes güldü geçti gülüp geçilirsin Boşver Allah büyüktür Sen nişan atmışsın sadece ne mağlum onunda boşanıp bir gün kapına gelmiyeceği İlahi adalet her zaman haklının yanındadır Deymez...
Kimse olmadı, tanıştırmak isteyenler çok oldu, kimisiyle tanıştım ama ilk görüşmede bıraktım, ben başkasını değil sevmek konuşmak bile istemiyorum hala...O benim ilk ve çocukluktan beri gizli aşkımdı, o da hissediyormuş demek ki ama beni sadece ezdi geçti, şu anda ne kadar mutlu merak ediyorum...
Tebrik etmek zorunda bile kaldım annesigili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?