Ser sandigim seylerde,
Var ettigin Hayr'a,
Hayran'im ALLAH'im...
Bu sözü oku ve icsellestir...
Kendimi iyi hissetmedigim zamanlarda hep bu gercegi hatirlarim...
Sendede ayni huzura vesile olur umarim
Kendim yazdım sanki senin yazdıklarını, hikayemiz benziyor, uzaktan akrabaydık, benimle denedi, oyalandı, beni kendine bağladı sana umut vermiyorum dese de, sonra bir anda başkası var dedi 3 ay sonra nişanşandı ve bu bahar evlendi, her günüm, son bir buçuk yılım acı çekmekle geçti, aynen senin gibi davetiye de göndermişler, ailem gidecekti düğüne, anneme açıklamak zorunda kaldım gitmesnler ve ondan bahsetmesinler diye, babam bilmiyor, akrabalarım kimse bilmiyor, onun düğününü kızı anlatıp duruyolar ve çocuğu da olacak....
umuyorum bu acılarımız bir gün geçer canım....
Hissettiklerin kolay şeyler değil sevdiğin insanın başkasıyla evlenmesi çok acı birşeydir eminim. Ama düğüne gidip tebrik edicem demişsiniz tamam veda etmeden çekip gitmiş bir adam ama evleneceği kızın ne suçu var? Kim ister düğün gününde eşinin eski sevgilisini görüp aklı karışmasını. Kız sizi bilmiyor olsa bile çok ama çok kötü bir durum. Bence düğüne gitmeniz çok yanlış hem siz acı çekiceksiniz hem o adamın aklını karıştıracaksınız ve evleneceği insanın durumu daha da kötü...
Sırf o kızı düşündüğüm için galiba gitmekten vazgeçiyorum... Onun en mutlu gunübeni bilmese bile - saygısızlık olur ona karşı
çok yerinde bir karar vermişsin... sende düşünme bence onu çünkü seven insan bunu yapmazdı sana çok seveceğin ve senin için fedakarlık yapacak birisi mutlaka çıkacaktır karşına öyle birisi için üzme kendini..
Mahvolacak deme lütfendügüne davetliyiz zaten. ben gidersem eger, sadece 5 dak. girip tebrik etmekti niyetim. güzelcene... Yoksa o kizin sucu ne ki kendimden gectim birde baskalarini düsünür oldum
bence GİT düğüne, zaten davetliymişsiniz....evlendiği kıza yazık diyenleri de anlamıyorum kızın haberi bile yoktur....böyle karaktersiz insanlara ne desem bilemiyorum...sonuçta baya uzun bi geçmişiniz var ve seninle yeniden denerken birden ortadan kayboluyo hiç birşey demeden....resmen duygularınla oynamış...böyle bi adamın moralini bozmakta kolay olmaz ama bozulursa da oh olur iyi olur bence...
ben olsam öyle bi sahnede yer alamayabilirdim...ama sen eğer bunu istediğinden eminsen git ve tebrik et bence, şöyle manalı bi şekilde son kez bak gözlerine....valla heyacanlı film sahnesi gibi bi an olur....eğer sen üzülmiyceksen istiyosan yap o karaktersizi düşünmeye değmez....ama üzülüceksen sonradan pişman olucaksan kötü olur,biraz düşün canım
Psikolojin yerinde mı senin???
Ne isin var senin arkanda durmayan erkek çocuğuyla senin? Adam bile olamamış ki annesinin seçtiği kızla evleniyor.
Kendi kararlarını almaktan aciz bir cocuk o.
Ne tebrik edeceksin ayrıca?
Bırak ne halı varsa görsün...
işin ilginci eski sevgili niye düğüne davet edilir.gel gör mutluluğumuzuda çatla diyemi.ne biçim bir sadistliktir bu..
Gitmemekle yüceligini göstermis olursun.
Ben sahsen gidemezdim, cünkü bana yar olmamis sevdigimi o mutlu gününde görmek istemezdim.
Hepiniz gencsiniz, hemen konustuk diye seninle evlenecek zorunlugu yok. Ve sana acik söyliyeyimmi? Annesini dinleyen kocayi zaten ben istemezdim.....iigghhhhh böyle erkeklerden uzak kalmani tercih ederim, Daha o büyüymemis yahu,birak annesinin dedigi ile evlensin...
Seni kimbilir nerde hangi kismetin bekliyordur.
Ha birde su var acelen ne??? Yasa hayatini ailenle, isine gücüne bak, koca her zaman bulunur. Yani gözünüzde büyütmeyi bu olayi bu kadar...
Annesi teyzeme lafini sokmus zaten... Gencler sevmis, bizde kendimizi ortada bulduk demis... Hepimiz davetliyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?