Annesinin yemeklerini yiyemiyorum diye surat asıyor

Ayyy canım sana bişey diyeyim mi, evet can sıkıcı bi konu haklısın lakin dilerim kayınvalidenle tek derdin bu olur hayatta valla bak. Yat kalk şükür et sen yine de haline.

Ayyy canım sana bişey diyeyim mi, evet can sıkıcı bi konu haklısın lakin dilerim kayınvalidenle tek derdin bu olur hayatta valla bak. Yat kalk şükür et sen yine de haline.

çok sağol tatlım yaa inşallah ilerde bir sorunumuz olmaz.
bana iyi davransın da yemeklerini yiyemesem de olur haklısın

söz ve nişandan önce hiç gitmedim ki acaba ben mi anormalim
ben de sevmem bazı yemeklerini ama şimdi hani aramızda artık öyle resmiyet veya aşırı saygı yok aramızda cok iyi zaten, acık acık söylüyorum, annemin yaptıgına alışkınım bu bana değişik geliyo yiyemiyorum derim yani
sözden önce bi kere ufak da olsa bi operasyon geçirdi, minik bi çiçek alıp gittim, bi kere de anahtarımı unutmuştum evde de kimse yoktu bizim, o zaman aradım napıyosun diye, evdeyim gelsene dedi öyle gittim yakındı ztn evlerimiz
kaynanamı önceden de tanıyodum ama dışarda tanışmıştık kahve içmiştik, fazla mı resmiymişiz neymişiz
ama ben konu bu olmasa da iş ciddiye binmeden o kadar sık sık gidip gelmeyi dogru bulmuyorum, çünkü şimdi o aranız süt liman olan kaynanalar düğün zamanı bundan yararlanmaya çalışcak görün
benden abla tavsiyesi dicem ama muhtemelen benden büyüksünüzdür

Ben de böyle düşünüyorum canım. Bir kaç kez telefonda konuşmuştuk biz. Sonra aşkım bana evlenme teklif edince kadınlar güruhu bir kaç kez bize misafirliğe geldi ondan sonra ben ve ailem gitmeye başladık. Şimdi de nişanlıyım hala tek başıma gitmişliğim yok. İllaki birini alırım yanıma.

Son düzenleme:

nişanlıyken de gererdi beni öyle onlarla ailece yemek yemek falan
ama genelde yanlızken kaynanam arardı onun yanına giderdim arada kahveye çaya

nişanlıyken de gererdi beni öyle onlarla ailece yemek yemek falan
ama genelde yanlızken kaynanam arardı onun yanına giderdim arada kahveye çaya

Ya öyle gündüz çayına çağırsa ben de tek başıma giderim ama ben okuyorum kayınvalidem de çalışıyor. Bu durumda pek çay kahve olayına girişemiyoruz. Yoksa tabi ki nişanlımın annesiyle bir bardak çay içmeye de korumayla gidecek değilim

koruma kelimesi hiç aklıma gelmemişti güldüm akşam akşam sayende

canım biliyo musun ben de doğru bulmam aslında. hatta ne gerek var diye düşünürüm.
ama 2sene önce ben seni ailemle tanıstırmak istiyorum, onlar da çok istiyorlar diye tutturan sevgilim yüzünden içli dışlı oldum. annesi ne komsuya çıkar ne çarşıya. 24 saat evdedir 2senedir daha dısarı çıktıgını görmedim. çok ısrar ederim bazen beraber çıkalım diye yok çıkmaz. kızı da yok. evde 3erkeğin arasında binbir dertle boğusuyor. bana telefonda özledim seni gel de azıcık dertleşelim dediğinde kıraamıyorum bu yüzden.
tabi o kendisi anlatır derdini ben daha hiç bişey anlatmadım. hatta sessizce dinlerim. sadece dinlemem bile yetiyor ona.

benimde arkadaşım var balıkesirli cokta guzel yemekler yapar yöreye mazeret bulman ilginç... birde asıl sizin tarafın yemekleri farklıdır genelde çok yağlıdır kuzenimin eşi oralı da düğüne gittiğimizde bizde orada aç kalmıştık yani yaptıkları nohut yemegini bile yiyemedik.ama tabi belkide sevgilinin annesi de yemek konusunda basarılı olmayabılır.sende hergün onlarda yemiyorsundur gittiğinde de biraz sık dişini

Canım aslında şanslısın kayınvaliden kötü yemek yaptı için.düşünsene güzel yemek yapsa ve kocan senin yemeklerini beğenmese.Ben çok duydum böyle olup da sorun yaşayanları.eşim benim yemeklerimi daha çok beğenir.Hatta bir keresinde bizde yemek yiyorduk.eşim annesine anne sen de karım gibi yapsana taze fasulyeyi dedi.ben de masanın altından ayıp diye ayağına hafifçe vurdum.ben de sevmem yemeklerini.sebze yemeklerine 1 çaydanlık suyu boca eder.boşver böylesi daha iyi.

yöreye bahane bulmadım ki ben canım. erkek arkadasım alınmasın diye yöre farklılığıdır dedim ona sadece.
tabi ki hergün gitmiyorum ama dişimi sıkmakla olmuyor işte.
çok az pişmiş yumurtaya çörek otu karıstırıp yiyemiyorum...

valla öyle bir sevgilim var ki önüne taş koysam onu da yer bu ne demez
şanslıyım evet canım ne yapsam beğenecek diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…