Annesinin yemeklerini yiyemiyorum diye surat asıyor

canım birkerede ben yapim size yemek de degişiklik olur onlarda tadı alırlar

yaptım canım yapmaz mıyım pastalar börekler yaptım. benimkini de çok beğeniyorlar ama annelerininkini de çok beğeniyorlar. zaten asla yemek seçmeyen insanlar bunlar. önlerine ne koysan bu niye böyle olmuş demiyorlar asla ben de anlamadım

ne olmuş yesen oooo falanca teyze cok guzel olmus nasıl yaptın desen agzınmı eskır ya da yedın dıye ölür musun :26:

sana şunu söyliyim ben 1 buçuk senelik evliyim ve kayınvalidemin yemeklerini de hiç sevemedim...memleketimiz aynı olduğu halde yemek yeme alışkanlıklarımız çok farklı...yiyemiyorum yani elimde değil..onlara yemeğe giderken mutlaka yemek yerim sonra tokum derim...illa ye derse ben çok yemek seçiyorum onu yemem bunu yemem diye saymaya başlarım..artık onlarda alıştılar...eşim bişey demez sağolsun ama beyenmediğimin farkındalar..kayınvalidem hep der ben sizin gibi değişik şeyler yapamıyorum kusura bakma diye ben de estağfurullah senle ilgili değil ben çok kötüyüm yemek konusunda çok seçiyorum filan derim kendimi kötülerim o zaman ısrar edemiyolar sen de direk yemekler kötü deme işte ben çok yemek seçiyorum sizin yemeklerinize alışık değilim falan filan kendine bahane bul yemeklere değil boşveeer

ne olmuş yesen oooo falanca teyze cok guzel olmus nasıl yaptın desen agzınmı eskır ya da yedın dıye ölür musun :26:

o öyle olmuyo işte herkes bir değil ben mesela beyenmediğim yemeği hayatta yiyemem lokma ağzımda büyür normalde de çok yemek seçtiğim için bi yere kolay kolay yemeğe gitmem konu sahibi de sanırım benim gibi...ben zaten beyenmedikleri halde yiyebilen insanlara hayranım

ben aslında bamya dışında hiç yemek seçmem biliyo musun.
ama gerçekten çok farklı bir yemek stili var.
saygım sonsuz. asla bir saygısızlık yapmadım kendisine ve yapmam da.
çok severim ben onları.
ama yemek meselesine takılıp kalıyorlar. ben yiyemiyorum napim

yemek yapmak istediğin zaman yağ olsada yok diyormuş ya ileride kayınvalidenle asıl problemlerin başlıcak bu davranış iyiye delalet değil o yüzden sen bu konuyu çok basit görüp başka dertlerle uğraşçakmışsın gibi geliyor kayınvalidenle umarım olmaz... ama sana tavsiyem fazla samimi olmamaya çalış ve fazla laf verme kendin veya sevgilinle ilişkiniz hakkında. kayınvalideyke samimiyet iyi birşey değil hem yaşamış biri olarak hemde yaşayan kişileri görerek tecrübeyle sabittir. o kayınvalide bunu bil hep tetikte ol farkettirmeden ama konuşurken çok dikkatli konuş...
ileride yemek problemi öyle küçük kalıyorki canım ya evlilik baya zor zanaat

ben hem sevdiğim adamla bir ömür beraber olmak istiyorum hem de evlilikten korkuyorum.
korkmamın nedeni evlenince erkekler değişiyor diyorlar.ailesine çok bağlı oluyor diyorlar.

evet ben bi yemek yapmak istediğimde şu yok bu yok diye yaptırmadığı oluyor bazen.
sevgilim de eğer benim bi yemek yapmamı istiyorsa o yemek için ne gerekliyse marketten alıp getiriyor ki annesi yok demesin.
aslında bana çok iyi davranıyor. yılbasında hediye falan verdi. kendi kızı olmadıgı için beni kızı gibi gördüğünü düşünüyorum.
mesela yılbaşında sofra hazırlanacaktı sevgilimin babası "wenars hadi kalk da sofrayı kurmaya yardım et" dedi.
annesi hemen "sen mi kaynanasın ben mi? karısma kıza yorulmuslardır" diye tersledi adamı.
hoşuma gitti aslında ama evlenmeden böyle kaynana lafını duymak da korkutmadı değil.
ben biraz uzak ve mesafeli davranmaya çalışıyorum.
kendisi eşiyle problemlerini falan anlatıyor ama ben yorum yapmadan dinliyorum.
bu kadar temkinli davranmak zorunda mıyım? insanlar kendisi gibi olanları sevmiyorlar mı...:26:

eyvahki ne eyvah .)))) kaynanan eşiyle problemlerinimi anlatıyor tam benimki. benimkide öyle yapardı sonra bize neler yapmadıki. eşimle gezmeye çıkalım veya başka bişey başlardı hemen babanız bana böyle davranmadı bi böyle yapmadı bi demeye. kıskançlığından ara bozmaya başladı kavgalar gürültüler. aman dikkatli ol patlaması yakındır.

eyvahhh ayy balım korkutma beni dur
valla eşiyle dertlerini anlatır devamlı. hatta bi ara dedi ki şimdilik bu kadarını anlatayım ilerde siz evlenince diğer problemlerimizi de anlatırım.
ayy ben çok korktum şimdi ne yapsak :18::18:
ama biz sevgilimle devamlı gezeriz. bide ayrı şehirlerde oldugumuz için birbirimizin yanına gittiğimizde devamlı geziyoruz. tabi sevgilim eve gidelim annemler seni özlemiş diye tutturmadıgı sürece :18:

Benimkinin yaptiklari da cilk yagdan yenmez. Bir de sac cikar icinden. Artik dayanamayip soyledim kibarca kadina. Sacina basortu takiver sacin cikiyor yanlis anlama dedim. hala saci acik yapiyor yemekleri ben de diken ustunde yiyorum. Kocam annesinin yemeklerini cok overdi, evlenmeden kolesterolu cikinca ters tepti. Eee her yemege 1 paket tereyagi koyarsa olacagi o dedim. Simdi annesine gittigimizde yagli yemeklerin ucundan yiyor, yemegi resmen eseliyor kocam. Kaynanam uyuz oluyor yemiyor diye :) Lezzetli olacak diye oglunun sagligiyla oynamaktan vazgecmiyor ama. Bir de her sofrada tereyaginin sagligini dinliyorum gina geldi. Gecenlerde kolesterol cikmis kaynanada, kirmizi et de yemem ki diyor, bastim ben de durur muyum, o kadar tereyagi yersen olacagi o diye :)))) Kal geldi kadina :)))

tecrübeli gelinin hali başka işte
ne güzel söyleyebilmişsiniz ama bu anneler hep kendileri "en iyisini" bildikleri için kaale almıyorlar

wenars meraba canım. sana konuyla alakası olmayan bir sorum olucak. şimdi sevgilinin ailesinin evine gidiyorsun bazen annemler öğrenirse diye korktuğn oluyor mu

Son düzenleme:
wenars meraba canım. sana konuyla alakası olmayan bir sorum olucak. şimdi sevgilinin ailesinin evine gidiyorsun bazen annemler öğrenirse diye korktuğn oluyor mu

sadece evlerine gittiğimi değil, 2.5 yıldır bir sevgilim oldugunu ve ona söylemediğimi öğrenmesinden de korkuyorum canım

neyse ben senden daha ii durumdaymışım benimkiler biliyor babamda dahil ama onlara gittiğimi bilmiyorlar. duysalar neler olur bilemiyorum =(( Bilmiyorum napıcaz? hiç gitmesen olmuyor kıramıyorsun gidiyorsun ailene yalan söylüyorsun. bnmde 3.5 sene oldu kimbilir kaç kere gittim bilmiyorum

Son düzenleme:

valla ben de çok gitmişimdir. erkek ailesi hemen sahipleniyor özledik gel diyorlar kıramıyorsun.
ilerde söz,nişan vb. durum olursa ve annem 2senedir zaten onlara gidip geldiğimi öğrenirse beni keser :18::18:

canim, miden almiyorsa yeme.. Ben az yerim zaten felan de, yada gelmeden atistirmistim ondan yiyemedim yoksa cok güzel olmus ellerinize saglik de :)) Bende esimin babaannesinin evinde yemek yiyemiyorum böhh aklima geldikce o koku midem bulaniyor. Evi cok agir kokuyor oyüzden orda yatmadigim icin esimle cok tartismistik

eğer öğle yemeğine çağırdılarsa öyle geçiştiriyorum ecem ama kahvaltıya çağırdılarsa kaçışım olmuyor malesef.
şimdi diyeceksin ki peynir,zeytini sevgilinin annesi yapmıyor.
evet yapmıyor ama peynirin falan içinde durduğu kaplar çok pis.
bide yumurta falan yaptığında o kadar az pişiriyor ki ben nefret ederim az pişmiş yumurtadan.
ama asla kırmam onları işte ucundan kıyısından geçiniyorum.
bi de sofrada 3kişi bir ağızdan bana yemek yedirmek için seferber olmasalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…