canım birkerede ben yapim size yemek de degişiklik olur onlarda tadı alırlar
ne olmuş yesen oooo falanca teyze cok guzel olmus nasıl yaptın desen agzınmı eskır ya da yedın dıye ölür musun :26:
ne olmuş yesen oooo falanca teyze cok guzel olmus nasıl yaptın desen agzınmı eskır ya da yedın dıye ölür musun :26:
o öyle olmuyo işte herkes bir değil ben mesela beyenmediğim yemeği hayatta yiyemem lokma ağzımda büyür normalde de çok yemek seçtiğim için bi yere kolay kolay yemeğe gitmem konu sahibi de sanırım benim gibi...ben zaten beyenmedikleri halde yiyebilen insanlara hayranım
yemek yapmak istediğin zaman yağ olsada yok diyormuş ya ileride kayınvalidenle asıl problemlerin başlıcak bu davranış iyiye delalet değil o yüzden sen bu konuyu çok basit görüp başka dertlerle uğraşçakmışsın gibi geliyor kayınvalidenle umarım olmaz... ama sana tavsiyem fazla samimi olmamaya çalış ve fazla laf verme kendin veya sevgilinle ilişkiniz hakkında. kayınvalideyke samimiyet iyi birşey değil hem yaşamış biri olarak hemde yaşayan kişileri görerek tecrübeyle sabittir. o kayınvalide bunu bil hep tetikte ol farkettirmeden ama konuşurken çok dikkatli konuş...
ileride yemek problemi öyle küçük kalıyorki canım ya evlilik baya zor zanaat
eyvahki ne eyvah .)))) kaynanan eşiyle problemlerinimi anlatıyor tam benimki. benimkide öyle yapardı sonra bize neler yapmadıki. eşimle gezmeye çıkalım veya başka bişey başlardı hemen babanız bana böyle davranmadı bi böyle yapmadı bi demeye. kıskançlığından ara bozmaya başladı kavgalar gürültüler. aman dikkatli ol patlaması yakındır.
Benimkinin yaptiklari da cilk yagdan yenmez. Bir de sac cikar icinden. Artik dayanamayip soyledim kibarca kadina. Sacina basortu takiver sacin cikiyor yanlis anlama dedim. hala saci acik yapiyor yemekleri ben de diken ustunde yiyorum. Kocam annesinin yemeklerini cok overdi, evlenmeden kolesterolu cikinca ters tepti. Eee her yemege 1 paket tereyagi koyarsa olacagi o dedim. Simdi annesine gittigimizde yagli yemeklerin ucundan yiyor, yemegi resmen eseliyor kocam. Kaynanam uyuz oluyor yemiyor diye :) Lezzetli olacak diye oglunun sagligiyla oynamaktan vazgecmiyor ama. Bir de her sofrada tereyaginin sagligini dinliyorum gina geldi. Gecenlerde kolesterol cikmis kaynanada, kirmizi et de yemem ki diyor, bastim ben de durur muyum, o kadar tereyagi yersen olacagi o diye :)))) Kal geldi kadina :)))
yeniliklere acik olun biraz hatir icin cig tavuk bile yenirmis
wenars meraba canım. sana konuyla alakası olmayan bir sorum olucak. şimdi sevgilinin ailesinin evine gidiyorsun bazen annemler öğrenirse diye korktuğn oluyor mu
neyse ben senden daha ii durumdaymışımbenimkiler biliyor babamda dahil ama onlara gittiğimi bilmiyorlar. duysalar neler olur bilemiyorum =(( Bilmiyorum napıcaz? hiç gitmesen olmuyor kıramıyorsun gidiyorsun ailene yalan söylüyorsun. bnmde 3.5 sene oldu kimbilir kaç kere gittim bilmiyorum
canim, miden almiyorsa yeme.. Ben az yerim zaten felan de, yada gelmeden atistirmistim ondan yiyemedim yoksa cok güzel olmus ellerinize saglik de :)) Bende esimin babaannesinin evinde yemek yiyemiyorum böhh aklima geldikce o koku midem bulaniyor. Evi cok agir kokuyor oyüzden orda yatmadigim icin esimle cok tartismistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?