Annesiyle birlikte yaşayan evliler

iyikiamaiyiki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.294
543
73
Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım

Sizin kattaki banyodan su açınca ses gidiyor mu banyo süresi boyunca? Onu kontrol edin , ses gitmiyorsa sorun etmeyin. Anneniz gece kapı tıkırtısını kontrol edecek değil. Aslında bana kalsa hiç takmayın derim ama rahatsız oluyorsunuz diye aklıma bu geldi

Anneniz sürekli sizinle kalacaksa bunlara takılmamaniz lazım, sonuçta seviştiğinizi karı koca olduğunuzu biliyor anneniz , çocuk bakışarak yapılmadığına göre. Öyle duvardan duvara vurmalı, kırbaçlamalı, çığlık kıyamet bir seks hayatınız yoksa rahat olun. Gece banyo kapısı ya da su sesi takip edip hesap soracak değil ya anneniz 😅 Olmadı eşiniz sabah erkenden duş alır siz de gün içinde alırsınız.

Siz evlisiniz. İlişkiye girmeniz kadar doğal bir şey yok. Yatağın gıcırtısı alt kata gitmediği müddetçe su sesinin gitmesi rahatsız edici bir şey değil.

Sizde agac kavuğundan çıkmadınız sonucta . Annemde kayinvalidemde yılla birer ay bende kalirlar.biz her sabah duş alırız eşimle öyle işe gideriz . Ozaman annemle kayinvalidem hergece iliskiye girdigimizi düsünmesi lazim. 🙈🙉🙊

Bende anlamıyordum forumdan öğrendiğim kadarıyla dini bir durum galiba. Ben sevişmeden önce duş alınmalı diye düşünüyorum.

Gusül abdesti almiyormusunuz

Biraz daha açar mısın tatlım bende merak ettim.
Sebeplerini özellikle.

Şu an nedenini anladım😄
Biz gusül falan almayız hiç. Her gün zaten gün içinde duş alan insanlarız. E ikinci duşu da gecenin köründe alası gelmiyor insanın. Üşeniyoruz yani başka sebebi yok🤗

Back
X