Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Teyemmüm ulaşılabilecek temiz su kaynağı olmadığında yapılabilir sadece, bu konuyla ilgili özel bir uygulaması olduğunu zannetmiyorum. Tabi ben yetkili bir mercii değilim bu konuda 😂😂
Konuyu okumak eğlenceliydi kim duş alıyor kim almıyor tek tek liste yaptım🤪🤪😂😂😂

Arkadaşın bahsettiği durumu bende duymuştum bir hocadan ama o hocanın bahsettiği temiz su olsa bilse kullanamayacak durumda olmak bu konu çok uygun değil sanki ona😀 ne bileyim kış vakti köyde dağ basindasin temiz su var ama ısıtacak soba yok buz gibi yikansan zatürre olacaksın filan :) ya da ev çok çok kalabalık düğün evi gidip duş alamiyorsun ya da gece bebek ağladı o halde emzirmek istemiyorsun iki dk teyemmüm yapıp emzirip duş almak gibi anlatmıştı doğru yanlış anlatan bilir bana da çok mantıklı gelmisti :)

Bende kardeşimle kalıyoruz çalışıyor bizde kalıyor o yüzden evet bazen o sıkıntıyı bende yaşıyorum çünkü hemen yan odamda ama alıştım artık takmıyorum 😁😁 ama yatak başlığına çözüm bulmam gerekiyor en çok bu geriyor beni sürekli duvara vuruyor 😆😆😆

Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Bende aynı şeyleri yaşadım😊 zamanla geçiyor evet aileyle yaşayınca bu konular çok sıkıntı oluyor tek duş değil insan huzursuz oluyor

Bende kardeşimle kalıyoruz çalışıyor bizde kalıyor o yüzden evet bazen o sıkıntıyı bende yaşıyorum çünkü hemen yan odamda ama alıştım artık takmıyorum 😁😁 ama yatak başlığına çözüm bulmam gerekiyor en çok bu geriyor beni sürekli duvara vuruyor 😆😆😆
Duvara vurmaya nasıl utanmıyor ona şaşırdım ben ..yani yatak başlığına çare olmuyor bazen çünkü ..

Yatak başlığı duvara vuruyor kurulum yaparken tek tarafı montalamislae diğeri taraf boşlukta
Tamam o olabilirde kardes kişisi duvara vurmaya utanmıyor mu onu anlamadım ..himm sanırım yanlış anladım ...neyse ben sandım ses gelince kardeşiniz az sessiz olun diye vuruyor

Tamam o olabilirde kardes kişisi duvara vurmaya utanmıyor mu onu anlamadım ..himm sanırım yanlış anladım ...neyse ben sandım ses gelince kardeşiniz az sessiz olun diye vuruyor
Yok yaa onu kastetmedim başlığı kastettim 😁😁

Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Bende aynı şeyleri yaşadım😊 zamanla geçiyor evet aileyle yaşayınca bu konular çok sıkıntı oluyor tek duş değil insan huzursuz

Back
X