Annesiyle görüşmeyen var mı?

ailemden hiç kimseyle görüşmüyorum hatta akrabalarla bile görüşmüyorum. annem katı kalpliydi, evlat ayrımı yapardı. büyürken bunun zorluklarını çok yaşadım. üç kız arasında hep kayırdığı evlatları oldu. aklım erip elim iş tutmaya başladığında bunu kabullenmedim. evlendim yine aynı, boşandım yine aynı. en sonunda irtibatımı kestim, sanırım o da memnun oldu ki torununla bile ilgilenmedi. keza babamda bir süre sonra ona uydu. kardeşler zaten annenin etkisinde hep. boşanırken bitti dedim, hepinizden boşanıyorum. hayatımda beni üzen hırpalayan kimseyi istemiyorum. burada anlattığım gibi kolay olmadı ama hep bir trafik kazası oldu ve hepsini kaybettim diye düşündüm. yıllarca görüşmedik duydum ki annem de babam da vefat etmiş. Allah günahlarını affetsin rahmet eylesin ama kırgınlığım hala geçmiyor.
bu arada boşanmış olduğum eşimin ailesi kızımla ve benimle boşandığım halde daha çok ilgilendi, ben de onlara elimden geldiğince baktım.
Anlattıklarınız çok üzücü gerçekten başınız sağolsun

Var eşim .
Evliliğimizibozmaya teşebbüs ettiği için konuşmuyor .
Bazen kv arayıp ağlıyor gidiyor 1 hafta sonra yıne küsüyor.

Garip bi ilişkileri var.

Arkadaşlar annem çocukluğumda çok kotu davranırdı evlendim hala her şeyden sorun çıkartıyor. Artık görüşünce sorun çıkacak diye korkuyorum. Bir anne kıza göre çok mesafeliyiz mesela hiçbir seyimi anlatmam. Kayinvalideme karşı da mesafeliyim. Bazı kadınlar annesiyle cok samimi oluyor mesela gidiyor bir ay yada iki hafta kalıyor filan. Acaba sorun bende mi. Annesiyle gorusmeyen var mı? Varsa çok özel değilse hangi sebepten görüşmüyorsunuz?
Ben annemle görüşüyorum ama kaynanamla görüşmüyorum

Arkadaşlar annem çocukluğumda çok kotu davranırdı evlendim hala her şeyden sorun çıkartıyor. Artık görüşünce sorun çıkacak diye korkuyorum. Bir anne kıza göre çok mesafeliyiz mesela hiçbir seyimi anlatmam. Kayinvalideme karşı da mesafeliyim. Bazı kadınlar annesiyle cok samimi oluyor mesela gidiyor bir ay yada iki hafta kalıyor filan. Acaba sorun bende mi. Annesiyle gorusmeyen var mı? Varsa çok özel değilse hangi sebepten görüşmüyorsunuz?

Tamamen görüşmemek yerine mesafe koyun. Her ne kadar kötü olurlarsa olsunlar anne babadan vazgeçmemeli insan.

Ben de ablamla görüşmüyorum. Anneme babama da çok kızdığım şeyler var ama onları silemem.
Ama ablamı sildim.

Yok canm sende değil bende anıyı senin gibi gorusmuyorum

Ben 3 sene görüşmedim sonra bebeğim. Oldu mecbur kaldım. Mesafeliyim
Benim annem de oldukça evlat ayrımı yapan oğlunu kayıran sorumsuz biriydi.
Bana hiç seni seviyorum dediğini bilmem.
Küçükken taşların üzerine yatardim. Hasta olayım da beni sevsin diye..
Hep azarlar açık arar hor görür. En ufak yanlışıni günlerce söyler durur. ..
Bir gün sevgiyle yaklaşmaz hissettirmezdi. Anannem büyüttü beni ona çok bağlıydım. Ve fat ettigi zaman keşke annem olseydi ona bişey olmasaydı dedim..
Anneme çok kırgınim..
Şimdi. Kızımla benim ilişkime bakıp
Bizim zamanimizda çocuğun değeri yoktu otoriter olalım dedik diye vicdan yapıyor.
Bende kızıma arkadaş anne gibi görüyorum kendimi.
Çok şükür iyi bir anne olacağım inşallah.
Kızım en ufak derdi oldu mu annesine koşacak.
Onu gerekirse babasından dahi koruyacağım.
Onu sevgimle sicakligimla Sarıp sarmalayacagim hep..
Benim hep hayal ettiğim anne gibi. .

ben haftada bi iki kere görüşüyorum ama hiç bişey anlatmiyorum kv de öle.. güvenemiyorum ya sorun çikartiyoo en güvendiğim birisi EŞim.

Ben 2 yasindayken ayrıldılar babamla ve annem bana bakmak yerine beni anneanneme bırakıp evlendi ve hiç umrunda olmadım bakmadı yani sorsanız annenin ustunde hakki varmi diye bence sadece 9 ay karnında taşımış derim her fırsatta sen babana benziyosun sevmiyorum diye biriydi hicbir zamana anne olmadı sevmedi beni birgün saclarmi taradigini sirtimi oksadigini öpüp kokladigini hatırlamam ben ustunde üstlük oklavayla dayak yerdim her fırsatta dovulurdum ama babam oylemi uğruna ölürüm ben babamın 27 yıllık hayatında birkere babamdan kötü laf işitmedim bana elinden geldiğince anne baba oldu kucukken saçım bitlenitdi babam bana anne olurdu temizlerdi oyuzden babam benim hayattaki tek kahramanım... annemionu öpünce sadece bir yabancı gibi tepki veren biriydi ama yinede eksikti bir yanim küçükken anlamazdim aglardim annem diye ama büyüdükçe beni sevmeyen bırakan biri için neden okadar gözyaşı döktüm diğer üyelere sorum sız hiç anne sevgisine muhtaç kaldinzmi keşke düzgün seseydi kokusunu icime cekseydim dedignz oldumu benm 3 evlâdım var 3 ününde gözüne yaş değse ciğerim parçalanır dünyaları yakarım bazen kendimi tutamayıp kizdigimda hemen annem gelir aklıma ben onun gibi değilim diyorum kendime 1 anne ne kadar evlenebilir peki heleki kızı evliyse el kapısın daysa bence anne demek evladini düşünmek gerek ama annem ben evlendigimden beri 5 kere evlenip bosandi oncesini size söylemiyorum bile şimdi siz düşünün sizce suç kimde

Beni okutabilmek için harçlık gönderip kendi 1 ay 50 lirayla idare eden bir annem vardı. Çok şanslı biri olduğumu hissettim yazılanları okuyunca. Annem benim canım annem
Harçlığı birkenara bırakın keşke sevgisini gorebilseydim

Ben de evlendikten sonra yıllarca küs kaldım bir yıl önce barıştık,şuan iyiyiz ama zerre güvenmiyorum aileme yaşadıklarımızdan ötürü ,ben evlenmeden önce bi sıkıntı yoktu onların kızıydım evlendim el oldum,yıllar sonra ünlü bi psikolog olan bi hocamla konuştum,bazı aileler ilk çocukları evlendiğinde terkedilmiş gibi hissedip bi travma geçiriyorlarmış,sanırım biz de öyle oldu,ne kadar saçmalık varsa yaptılar boşanayım eve geri döneyim diye bıd bıd yediler beni,en son küstüm iki yıl konuşmadım onlarla,telefonlarına bile çıkmadım,beni sonsuza dek kaybettiklerini düşünmüşler,ben küsken annemi yolda tinerciler sıkıştırmış o zaman aradım annemi iki yıl sonra,” beni araman için başıma bi felaket mi gelmesi lazım yapma kızım böyle “ dedi,o katı sert kadının sanki bütün duvarları yıkıldı bambaşka bi anne oldu,şuan iyiyiz ama evliliğimde vs bişe yaşasam bu kadar olaydan sonra sanırım güvenemem onlara. Görüşmeyenleri anlıyorum kolay bi karar değil o hayat getiriyor bizi oraya

Anne dendi mi yüreğime kor düsüyor.benim annem sessiz sakin sabirlı ve fedakar bir anneydi.babam onu dövüp kovsa bile bizim icin sabretti.gece gündüz calistı.üstüne basina bisey almadi.hep idare etti.kaynanaya görümcelere ve babama ses çikarmadan oturdu.kizlarimi yuvadan uçurana kadar gitmicem dedi.benim zavalli annem biz evlendik çıktık tam yaza bosanacaktı ki kansere yakalanmiş.bu kadar cektikten sonra ne olacaktı ki.elbet bi yerlerinden bi hastalik cikacaktı.ona çok üzülüyorum.bir kere bile dayağini yemedim.acı bi sözünü duymadım.ben ondan incinmedim.Rabbim de onu incitmesin.böylesine iyi bi insana bunlarin olduğuna inanamiyorum.
Keske bizi dövseydi.bencil bi kadin olsaydı da simdi böyle olmasaydı.hayatta en güvendigim en sevdiğim en kıyamadığim insan...

. yıllarca görüşmedik duydum ki annem de babam da vefat etmiş. Allah günahlarını affetsin rahmet eylesin ama kırgınlığım hala geçmiyor.
.
Of şuraya kadar okudum ama şurda bir taş oturdu kalbime. Yarabbim sen büyüksün. Size o kadar kötü davranmışlar ki öldüklerini bile sonradan duymuşsunuz. Çok acı ya. Allah bizleri hayırlı anne babalar etsin, çok üzüldüm.

Back
X