• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesiz kaldım. Babam dedemi süründürücekmis.

Tamamdrdik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
461
113
18
25
Ben babamla yaşıyorum
Annem dedemle yaşıyor biraz psikolojik sorunu var.
Dedem yaş maaşı annemden dolayı da bakım maaşı alıyor asgari ücret kadar yani.
Babam bana maddi açıdan iyi bakamadi cimri davrandi bunu annemlere söylemiştim.
Dedem de dava açmış annemin nafakasi kesilmisti bu ara dedemin borcu varmış o yüzden. Annemin maaşını dedem alıyor. Dedem dava acmis bana babam bakmıyor diye. kizdim neden yaptınız bunu diye babama kağıt gelmiş eline ulasmis. Bana kızdı arkamdan bicakladiniz diye. Herseyi yüzüne vurdum ben kizsamda icim yumusaktir dedi.Sonra kuzu gibi oldu para verdi al isteğini al dedi. Yalanciktan yapıyor.
Deden davayı ceksin dedi. Dedemin yanina gidersem para alırlar benim icin diye. Annemle aramizda 20 saat var şehir uzakligi. Otobusle. Babam burdan sahit götürücem 1 hafta orda durucam. Gidis geliş masraflarını herşeyi dedenden alicam. O başkalarının sirtindan geçinmeye alismis onu mahvedicem dedi. Ama dedemin parasi yok nasıl ödesin. Annem bana düşman olucak dedemde beni unutucak hayatta tek başıma kalicam. Babamin umrunda değilim dün para verdi ama daha vermez. Inanmiyorum. Dedene anlat dediklerimi davadan kacmaya calisicak ama o paraları odettiricem ona dedi. Babam memur. Dedem 85 yasinda

Son düzenleyen: Moderatör:
Annenle dedenin yanında yaşama imkanın yokmu?bunun dışında üni sınavına iyi çalışıp şehir dışı yaz kurtul o evden..
Okuyamam onların yanında maddiyat olarak da bana bakabiliceklerini sanmıyorum bu durumdan sonra

Allah yardımcın olsun. Yanlarına gitme ihtimalin yoksa annene herşeyi anlat bilsin. Sessiz kalırsan aranız bozulur

Hiç anlamadım ya kim kime para veriyor kimin nafakası kesiliyor? Allah aşkına olayları yaşarken biz de yanınızdaymışız gb yazmayın şu mesajları
Dedem babama dava açmış 800 liralik para ödesin diye. Bana da para yollamak için. Babamda buna çok sinirlendi. Bana bakmiyorsun dedim herşeyi yüzüne carptim babamin korktu dedemin yanina giderim de parasini yerim diye. Dün 800 lira verdi isteğimi aldım. O deden bana dava açtı bende gidicem davayı devam ettiricem burdan şahit götürücem tüm masraflarimi odettiricem ona diyor. Dedemde para yok. Annem ve dedem mazi olucak yani

Baban anneni hizmetçi gibi kullanmak için boşandıktan 17 yıl sonra yanına çağırdığında,söyledik sana babanın karakterini.O zaman savunuyordun babanı herkese.Ne oldu şimdi bak.
Kaçarak gelmiştin bir de babanın yanına.İmkanın varsa geri dön.Okulunu oku ayaklarının üstünde dur annene sahip çık.Babanın da ciddi söylediğine inanmıyorum.Boş boş atıyor.Bağlanmış nafakayı ödemek zorunda.Ödemezse mahkeme çatır çatır alır.

Dedem babama dava açmış 800 liralik para ödesin diye. Bana da para yollamak için. Babamda buna çok sinirlendi. Bana bakmiyorsun dedim herşeyi yüzüne carptim babamin korktu dedemin yanina giderim de parasini yerim diye. Dün 800 lira verdi isteğimi aldım. O deden bana dava açtı bende gidicem davayı devam ettiricem burdan şahit götürücem tüm masraflarimi odettiricem ona diyor. Dedemde para yok. Annem ve dedem mazi olucak yani
Sizin yerinizde olsam dedemin ve annemin yanına dönerdim, baban paşa paşa gönderecek o nafakayı! Ne diye sürünüyorsun dengesiz adamın yanında? Git hiç değilse seni koşulsuz seven insanların yanında yaşa üniversiteye kadar! Ayrıca sıkı ders çalış üniversitede iyi bir bölüm kazan, kendi hayatını kurtarmaya bak.

Onun dava açmasıyla dedikleri olacak mıymış,
Haksızsa bir de mahkeme masraflarını ödeyecek baban,gözü kesmez bu ihtimali de,ayrıca anca sana atıyor gibime geldi.
Hakimler salak mı haklıyı haksızı ayırt edemeyecek,
Korkmayın hemen her konuşana,ağzı olan konuşuyor çünkü.

Babamla yasiyorsan baban sana niye nafaka ödesin böyle birsey mümkünmü onu bile bilmiyorum.
Mümkün değil dedem yasliliktan şaşırmış ışte öyle bir dava açmış. Bana yollucakti her ay alacagi paradan. 200 lira yolluyor zaten babam ıstettiriyor

Onun dava açmasıyla dedikleri olacak mıymış,
Haksızsa bir de mahkeme masraflarını ödeyecek baban,gözü kesmez bu ihtimali de,ayrıca anca sana atıyor gibime geldi.
Hakimler salak mı haklıyı haksızı ayırt edemeyecek,
Korkmayın hemen her konuşana,ağzı olan konuşuyor çünkü.
Haksız olduğunu nerden anlicaklar babam oraya sahitle gidicek 3 kişiyle benim cocuklugumu bilen komsularla.

Baban anneni hizmetçi gibi kullanmak için boşandıktan 17 yıl sonra yanına çağırdığında,söyledik sana babanın karakterini.O zaman savunuyordun babanı herkese.Ne oldu şimdi bak.
Kaçarak gelmiştin bir de babanın yanına.İmkanın varsa geri dön.Okulunu oku ayaklarının üstünde dur annene sahip çık.Babanın da ciddi söylediğine inanmıyorum.Boş boş atıyor.Bağlanmış nafakayı ödemek zorunda.Ödemezse mahkeme çatır çatır alır.
Aynı kişi mi ki. Eee bakım parası alacak kadar engelli ise ev işi nasıl yapacak kadın.

Haksız olduğunu nerden anlicaklar babam oraya sahitle gidicek 3 kişiyle benim cocuklugumu bilen komsularla.

Hangi şahit?Ne için şahit?Sen babanla büyümemişsin ki çocukluğunu bilen şahitleri olsun.Korkutmak amaçlı yapıyor.İnanma.Dedenin yanında niye okuyamazsın?Maddi imkansızlıklardan mı?Bursla okursun.Yeter ki okumak iste.Part time çalış yine oku.

Back
X