- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
25.05.2015'de buldum onu .. İşyerinde bahçeye indik daha doğalı 2 gün olmuş tahminimizce kordon bağı kuruydu ama düşmemişti. Minicik dişi bir kedi yavrusu. Diğer kardeşleri ölmüş anne de sanırım bunun da öldüğünü düşünmüş ki ortalıklarda yokmuş 2 gündür. Sıcak suyla ısısını koruyorum, kokuma alıştığı için arada boynumda yatırıyorum, süt tozu aldık kedi için onu sulandırıp besliyorum, idrarını da yaptırıyorum maşallah güzelce uyuyor doyduğunu karnının şişliğinden anlıyorum. :)) iki gündür işe getirip geri eve götürüyordum şimdi babaanneme bıraktım bugünlük ama aklım hep onda benim güzel kızım teyzeleri size de resmini koyayım, bir de sorum şu arkadaşımın hırkasında çok rahat yatıyor uyuyor, o da evinde kedi besliyor büyük ihtimal onun kokusunu alıyor o yüzden daha rahat ediyor. İlk gece beni hiç uyutmasa da şimdi maşallahı var. Kaybederim diye çok korkuyorum tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Bir de o hırkadan nasıl ayırabilirim onu 1-2 hafta kalacak hırka bizde arkadaşa söyledim kendisi de kedi sever olduğu için sağolsun hiç sorun etmedi :) ne zaman yürür ? o zamanlar da ne yapmam gerekir mamaya ne zaman başlamam lazım ? çok mama delisi de yapmak istemiyorum çünkü mama su ile şişiriyor sadece, ev yemeği vs ile daha çok tokluk sağlamak istiyorum ona. Hadi bakalım Peri'm için önerinizi bekliyorum..