Konu koca anne baba iş vs değil
Boşanmak falan bunlar fasa fiso. Çok basit işler.
Hayat cok amacsız kaldı. Yazdıklarınız hepsini yutkunarak okuyorum. Herseyin farkındayım. Teyit almak gibi bir niyetim de yok.
Sadece cok merak ediyorum. Cok üzülüyorum. Cok boş hisediyorum. Anlatamıyorum da derdimi.
Doktor da care olamıyor gercekten. Bir ödevmiş gibi gidip konusup ilac kullanıp yasıyorum.
hepinizin yazdıklarını okuyorum.
İnanın niyetim ya da derdim tek tek anlatılabilecek seyler değil.
Ben konu acsam aaa sunlar sunlar oldu desem herkes ya söyle cık sunu yap tasın istifa et evlen fln der. Ben bunu her hafta yapıyorum zaten. Olmuyor. Tutunamıyorum. Ufacık bir dal var elimde. Bir cift el.
Eve gidip merdivenelrden anne deyisini duyuyorum. Emiyor ve sonra arkasını dönüp gidiyor. Babasına daha cok ihtiyacı var gibi. Anneannesi daha cok seviyor gibi. Beni sadece emip arkasını dönüyor gibi.
Anlattıklarım komik ya da basit gelebilir. Bensiz de yasar gibi. El kadar cocuk. Tam izah edemiyorum kendimi.
Hani 23 yasında mezun olduğumuzda hepimiz idealisttik. İtibarımı kaybedecek hicbirsey yasamadım sükürler olsun ama ayna bana öyle söylemiyor. Saclarımdaki aklar tek tek dile gelmiş sanki. Yaşama diyor. Saygı görmüyorsun diyor. Sen o cocuğu haketmiyorsun diyor. O masa senin hakkın değil diyor. Aldığın nefes zarar diyor.
bi sürü şey yazacaktım ama içim eziliyo yazdıklarını okuyunca.
yapma arkadaşım sen onun en kıymetlisisin.
herşeyi sorguluyosun da bari onun sana sevgisini sorgulama.
yavrunun elini bırakma.
herşey boş anlamsız olsa da anlamlı olan tek şey evladın.
o minik elleri bırakma.
sen herşeyden vazgeç ama ondan vazgeçme.
ama daha da önemlisi kendinden vazgeçme.
shape te yazmış aramızda dibe vurmayan var mı diye.
şahsen ben defalarca bu yıkımı yaşadım.
seni de içine düştüğün boşluğu da anlayabiliyorum az çok.
ama boşluktan çıkmanın yolu ölüm değil.
sen evladın odaklı yazdın ,biz de çok küçük olduğu için onun üzerinden bırakma yapma diyoruz.
tabiki aslolan sensin senin hayatın.
düzelir be canım gçer.
bak atlatırsın emin ol.
yeter ki kendini olumluya sevket.
direnç göster.
evladın bu noktada seni hayata bağlayıcı meleğin olsun.
çok üzücü oluyor yazdıkların.