- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi orantisizempatik
Alamnyalı süslü X kaynana hiç bakmaz ayrıcaÇocuğa anneannenin bakacağı ne malum hem senden sonra, babası alıp giderse...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alamnyalı süslü X kaynana hiç bakmaz ayrıcaÇocuğa anneannenin bakacağı ne malum hem senden sonra, babası alıp giderse...
Alamnyalı süslü X kaynana hiç bakmaz ayrıca
Çocuğa anneannenin bakacağı ne malum hem senden sonra, babası alıp giderse...
orantısızsempatik bak bu cümleyi iyi oku lütfenİntihar en kolay çözüm. Bencilce sadece anlık duygularla kendini bu zorluklardan kurtarmaya çalışmak. Arkada bıraktıklarına alırış etmeden. Sen bu yaşında sorunlarla baş edemiyor ve işin kolayına kaçmaya çalışıyorsun ama el kadar kızından hayata 1-0 yenik başlamış olmasıyla baş etmesini bekliyorsun öyle mi? Bak arkadaşım kimsin bilmiyorum ama bildiğim tek şey işin kolayına kaçıyorsun. Bu durumu yaşayan bir tek sen değilsin, hangimizin sorunları yok, hangimiz maddi ve manevi yönden dibe vurmadık ama kimse senin gibi zorluklarla karşı karşıya kaldığında kolayı seçip intihar etmeyi düşünmüyor. İki çocuğum var ne kadar zorda olursam olayım intiharı asla düşünmem o iki meleği annesiz bırakmaya hakkım olmadığını çok iyi biliyorum çünkü.
Ben %99 eminim o %1 de insnalık hali belki diye veriyorumHaa sen diyosun ki bu üye o üye...hmmm, belki
Özele gel istersenAlamaz babası, önce kendine baksın o. Anneannesi vermez zaten.
Kiminin yarasını kanattım, kimini üzdüm kusuruma bakmayın.
Sacmaladım yine. Bakarız buluruz bir caresini
Simdi düşününce güldüm istemsiz. Doğru söylüyorsun. Ben küstüm oynamıyorum diyeceğim. Onlar kaldıkları yerden devam edecekler sanki :)orantısızsempatik bak bu cümleyi iyi oku lütfen
sen başedemiyorsun ama evladının başetmesini bekliyorsun.
sadece o değil.
ailenin de bvöyle bir acıyı tolore edip hemmen toparlanıp senin evladına bakabileceklerinin planını yapıyosun.
senin dışında herkes güçlü mücadeleci olacak,yenilmeyecek hayata öyle mi
Bakacağından adım gibi eminimBen bakarım ankaraya gelirsem.
Alamaz babası, önce kendine baksın o. Anneannesi vermez zaten.
Kiminin yarasını kanattım, kimini üzdüm kusuruma bakmayın.
Sacmaladım yine. Bakarız buluruz bir caresini
32 yaşındakaç yaşındasın orantısızsempatik.
annene uzun ömürler dilerim.
yaşamamışssın bilemiyorsun.
evt 34 yaşımda yıkıma uğradım ben.
daha da toparlanamadı bir yarım.
evladının çekeceği acıya göre mi karar vereceksin ölüme.
dert değilse nedir.amaçsızlık vs hepsi depresyonun uzantısı.
kendine ve tedavine zaman tanı.
bu kadar dirayetsizlik niye.
güldürebildiysem ne mutlu:))Simdi düşününce güldüm istemsiz. Doğru söylüyorsun. Ben küstüm oynamıyorum diyeceğim. Onlar kaldıkları yerden devam edecekler sanki :)
Bu acıdan bakmamıştım gercekten. İrdeleme yetimi de kauybetmişim
Yok alamaz. Almaz yani. Herkes bilir neyi ne kadar yapabileceğiniVelayeti nolacak peki? Yasalar kime veriyor çocuğu da alamaz diyorsun? Bal gibi de alır. Gider o çakma sarışına verir.
kim bu üye bana da söylermisin acaba:))32 yaşında
Sayılır.güldürebildiysem ne mutlu:))
sen küsüp oyundan çıkacaksın ama diğerleri çıkmayacak .
annen bi kere çoook güçlü demir gibi olacak.
kızı intihar etmiş önemli değil o torununa bakacak bi ömür boyu.
üzülmeyecek-yyılmayacak vs.
sen eşinden ayrımısın
Öyle midir bilmiyorum. Belki anlar. Yani ben intihar edenleri anlayabiliyorum.
Gerçi cok sacma biri cıkıp e öl o zaman ne soruyorsun da diyebilir.
baba isterse bal gibi alır.Yok alamaz. Almaz yani. Herkes bilir neyi ne kadar yapabileceğini
Yokkim bu üye bana da söylermisin acaba:))