- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi orantisizempatik
Kocasınınkini yolsunSenin iki tel saçını yolmamak için zor tutuyor kendini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocasınınkini yolsunSenin iki tel saçını yolmamak için zor tutuyor kendini![]()
Kızım var
Olaylar gelişmiyor artık cekirge hanım.İşlerim birikti
Bu konu Ayşe'nin ya da Fatma'nın fark etmez yine aynı yorumları yapar kızardım
Eski bi tanıdıkmış meğer, hala cümlelerimin ardındayım
Ama şahsi düşüncem bu kişi intihar edemez
Bi takım yeni olaylar gelişmiştir isyanlardadır bu kadar
O kadar da vicdansız değildir diye düşünüyorum
Bir anneyim 32yaşındayım 30 yasinda annemi kaybettim ve bu yaşta olmama rağmen anneme okadar ihtiyaç duyuyorum ki anlatamam kendimi çaresiz hissediyorum annemin güven dolu kucağını arayıp duruyorum düşünün sizin yavrunuz iki yaşında hem ölmek kurtuluşmu acaba hiç mi olacaksınız sanki bunun sorgusu suali cezası yokmu burası sınav ve bizler herşeye dayanmalıyız size Allahtan güç ve kuvvet vermesini diliyorumDikkat cekmek istesem KK ya konu acmam :) en son isteyeceğim sey suanda dikkat cekmek :)
Tedavi görüyorum evet ama bu fikri aklımdan cıkaramıyorum.
Derdim büyük, anlatılarak cözülemez.
Ölme fikri cok yakın gelmekle birlikte bencilce de geliyor.
Dünyaya getirilmiş iki yasında bir cocuğa sorulmadı kimin evladı olacağı. Bu şekilde yalnız bırakmak. Biraz icimi acıtıyor. Daha doğrusu durduruyor diyelim
Eski mesajlarınıza baktım da annelik hakkında negüzel şeyler paylaşmışsınızVakit ayırıp okuyana teşekkür ederim. Hakkınızı ghelal edin.
İnancımı da yitirmeye basladım sanırım. O yüzden öteki taraf aklıma gelmiyor bile.Bir anneyim 32yaşındayım 30 yasinda annemi kaybettim ve bu yaşta olmama rağmen anneme okadar ihtiyaç duyuyorum ki anlatamam kendimi çaresiz hissediyorum annemin güven dolu kucağını arayıp duruyorum düşünün sizin yavrunuz iki yaşında hem ölmek kurtuluşmu acaba hiç mi olacaksınız sanki bunun sorgusu suali cezası yokmu burası sınav ve bizler herşeye dayanmalıyız size Allahtan güç ve kuvvet vermesini diliyorum
İnşallah iyi ol arkadaşım. Rabbim yaşam sevinci versin sana. Var olmak güzel şey. İnsan olarak var edilmiş olmak kendine başına çok büyük bir şeref zaten. İyileş inşallah.Vakit ayırıp okuyana teşekkür ederim. Hakkınızı ghelal edin.
Çok uzun zamandır var aklımda ama stabil değildi. Yani arabayla giderken karsıdaki viyadüğe carpmak fln seklinde dönem dönem herkesin aklına gelebilecek seviyedeydi. Son iki aydır arttı.Eski mesajlarınıza baktım da annelik hakkında negüzel şeyler paylaşmışsınız
Nasıl böyle bir düşünceye kapıldınız hayretler içindeyim bir annenin yerini hiç kimse dolduramaz.
Olmadı dr değiştirin ama o minicik yavruya ve kendinize kıymayın lütfen!
bir de şöyle düşün. bebeğin henüz 2 yıldır hayatında var. onu kaybetsen hissedeceğin acıyı hüznü düşünebilir misin?Vakit ayırıp okuyana teşekkür ederim. Hakkınızı ghelal edin.