anneye adanmış bir hayat

annen aslında seni gazlamaya çalışmış sanki..belkide zorlamasa işe gireceğin yoktu..topluma karışmak işe gitmek seni sıkmamalı..hergün istemiyorum diyerek işe gitme..haline vaktine şükret..senin hastalığından daha kötü durumda olan insanlar var ve senin yerinde memur olmak isteyen binlerce kişi var..şanslı olduğunu hisset..tedavini aksatma..ben yapamıyorum deme..yapmaya gayret et..

ne desek boş hasta olmak istiyorsunuz gibi anne ne yapsın ki

işine gelince hasta oluyr demek ki

şaka gibisiniz konularınıza şöyle bir baktım bipolar olmadıgınız kesin

Psikiyatriye gitmen ve bazı ilaçlar kullanman lazımdı... Bunları yapmadıysan artık karakterin haline gelmiştir tedavide fayda etmez ya da çok uzun süren tedaviler alman gerekebilir.

hafta sonları da ek kurslar açtım .bir de ben aldığım zaman ucuzdu.ve öyle para yok memuriyette :)asosyal olunca ne kadar biriktirebildiğini aklı almıyor insanın .

Tedavi kısmına bir şey dememişsiniz. İlaç kullanıyorsunuz değil mi? Bence düzenli terapiye de gidin. Ben de gidiyorum. Terapi insanın hayatına iyi geliyor ihtiyacımız varsa.

hayır ben böyle konuları anlamıyorum biz "normal" insanlar etrafımızdaki herkesi çok mu seviyoruz, herkes işine bayılarak mı gidiyor, kimseyle sorun yaşamıyo muyuz...

siz bence sadece bunalımdasınız hasta falan değilsiniz.

Nasıl dilinin ucuna geldiğini olduğu gibi söyleyen anneler var böyle
Siz kaç yaşınıza geldiniz ki hala daha anneniz buna hüküm verebiliyor
Üslubu çok yanlış ve aşırı çirkin Allah sabırlar versin
Sizin ki de hastalık imtihanı ama hayattan zevk almak mutlu olmak sizin elinizde
Sevdiğiniz şeyleri keşfetseniz, bunlara vakit ayırsanız emin olur sizi rahatlatır.
Annenizle çok takılmayın alışverişinizi kendiniz yapın, gülümseyin
mimikleriniz için çalışın hani diyorsunuz ya insanlar yüzüme bakınca bile anlıyor bunu inanın çok isterseniz değiştirebilirsiniz

hırslı anneler böyle hale getiriyorlar evlatlarını sonra vah tüh diyorlar.sizin annenizde annemi gördüm bi an. çıkardığını asla beğenmeyen.

şu yazdıklarınız ve diğer konularınıza bakınca hasta olduğunuzu düşünmüyorum nedense.

psikolojik destek almalısın ruh halin normal değil

Burada yeniyi. Ve sadece dünü yazabilirim. Hayatımızda ne psikolojik sorun varsa ailelerimizin eseri. Ben de iş hayatı vs para biriktirdim gizlice ayrı eve çıktım. Görmedim uzun sürede . Evlilik çoluk çocuk görüşüyorum ama onları asla affetmeyecegim. Bence siz onlardan elinizi cekemezsiniz vicdan maddi olarak destek olacak yine herseylerine kosacaksiniz. Ama basabilirseniz bırakın herseyi sıfırdan başlayın çok zor inanın çok zor ama yapın. Bir de basarabilirseniz .hayatınıza kimseyi aşk anlamında sokmayın. Bağımlı olabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…