Anneye gelince illaki tartışma çıkaran eş

Aylinry

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
230
238
53
Konya
..... günü koye anneme geldim.Ablamgilde her yaz gelirler birlikte kalırız anneme kendimize kış hazırlığı yapariz çocuklarımız birlikte oynar eğlenir.Ertesi günü eşimi aradım konuştuk sonra aksam birşey soylemek icin tekrar aradigimda sesi boşlukta gibi geldi ve söylediğimşeye cevap vermedi nerdesin fılan dedim söylemedi ve kızmaya başladı bende resim gönder diye ısrar ettim kapattık.40 dk sonra tekrar aradım göndermedin deyince tavır yaparak evde olduğunu belli eden resim gönderdi ve yalan söylüyorsun dedigim için sinirli kapattik.Cuma günüde yufka ekmek yaptigimiz icin arayamadim oda aramadı.Cumartesi günüde merak ettiğim için aradım cevap vermedi tekrar denedim meşgule attı 10 defa aradım mesaj attim hiçbir şekilde dönüş yapmadı cok zoruma gitti üzüldüm oncede yalan söylediğini yakalamistim ve bütün güvenimi yikmisti ? yıllık evliyiz çocukça telefona bakmamasi mesaj yazmaması beni düşündürmeye başladı bu adam her köye gelmemde kalmamda bu tarz küslükler çıkarıyor ve burnumdan getiriyor napacagimi şaşırdım ve paylasmak istedim.

Son düzenleme:
Yazdım yazdım sildim..
Güven olmadan bir ilişki nasıl yürür bilemedim
Evet zor yürür ben eşime her konuda izin veririm güvenirim ama doğru söyleyecek gizli iş yapmayacak 3 ay önce Ramazan bayramında yalan söyledi istediği zaman arkadaş evinde kalır ama hangi arkadaş onu bileceğim X dedi ama Y abisinde kalmis ve ilk defa o gün alkol kullandığını öğrendim ve bu konu aramizda kaldı ama bunu atlatamıyorum benim iyi niyetimi kullanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı davranışlar değil fakat ben sizin bu saçma tavır karşısında ısrarla aramanıza şaşırdım. Şahsen bende 10 yıllık evliyim, eşim öyle dengesiz tavırlara girerse tavrın alasının karşılığını yaparım eşime, aramam da umrumda olmaz. Üstüne düşmeyin kendini bi halt sancak küçük enişte.

Koyde cok uzun mu kaliyorsunuz? Eşiniz belki cok uzun kalmaniza bozuluyordur.
Yaaa daa hazir siz gitmisken alem yapiyordur ve hesap soramayin diye de küslük cikariyordur. İkinci daha yakin gorunuyor
Köyümüz uzak değil 25 dk lik.Konusarak halledebiliriz artik gel derse giderim ama bence de ikinci seçenek gibi alem yapıyor ve benim hesap sormami istemiyor bu hep boyle oldu artık anlamasını istiyorum benimde sözümü dinlesin.

Bu yüzde insan kafası rahat biyere gidemiyor varya.

E kavgayı siz başlatmışsınız

Evet 10 yildir boyle bende gurur yaparim yanıma gelene kadar konuşmadığım zamanlar oldu hatta gelme bitsin dedigimde oldu.Ama bu sefer farklıydı aklima kötü bisey geldi aradığımda meşgule attı mesaja cevap verirdi yazmayinca aklim hep onda kaldi.

Çocuk mu bu izin veriyorsunuz
İzin veririm izin vermem….iki yetişkin insan ilişkisi mi bu?
Adamın içesi gelmiş bunu bile gizli saklı yalan dolanla yapacak hale getirmişsiniz
Eşiniz sizi arayıp fotoğraf at bakayım gerçekten anandamısın güvenmiyorum sana ispatla dese güzel olur mu?
Böyle ilişki olmaz evlilik hiç olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz gururlu olmayı çok yanlış anlamışsınız ve uyguluyorsunuz bence

İyi ya işte tavrı siz yapın onun paçaları tutuşsun, kendini bilmeyen kadın ve erkeklere değer versen de çok belli etmiyceksin, kendilerini hint kumaşı sanıyorlar sonra. Güvenmiyorsanız ve her defasında da yıllardır aynı tavrı yapıyorsa eşinizle gidip döneceksiniz memleketinize. Yok olmaz diyorsanız da umursamıycaksınız.

Zaten biliyorum ama suphelendiren kendisi içime yalan söylediği doğdu.
Ermiş misiniz nasıl doğuyor insanın içine?
Basbayağı güvenmiyorsunuz adama
Hayır bi de resim at demişsiniz
Atmış bu sefer inanmıyorum demişsiniz
Ne yapmalıydı ki adam?

Önceden yalan söylememesi gerekirdi tabi ki
Ama siz de affedemediyseniz devam etmemeliydiniz
Biri beni de sürekli yalancılıkla suçlasa ben de iyi niyetle yaklaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…