O sizin düşünceniz eşim alkol alamaz haram olan biseyi yapmasıni istemem.Benim alnim ak yalan söylemeyi beceremem benden resim gönder derse gönderirim neden huzursuzluk cikarayimÇocuk mu bu izin veriyorsunuz
İzin veririm izin vermem….iki yetişkin insan ilişkisi mi bu?
Adamın içesi gelmiş bunu bile gizli saklı yalan dolanla yapacak hale getirmişsiniz
Eşiniz sizi arayıp fotoğraf at bakayım gerçekten anandamısın güvenmiyorum sana ispatla dese güzel olur mu?
Böyle ilişki olmaz evlilik hiç olmaz
Bu kadar güvensizlik olduktan sonra zibilyon yıllık evli olsan ne olur be.
Yok hayir nerdesin dedigimde söylemedi 40 dk sonra resim gönderdi evdeyim der gibi. Neden anlayamayacağım esimin konuşma ses tonundan bile anlayabilirim.Ermiş misiniz nasıl doğuyor insanın içine?
Basbayağı güvenmiyorsunuz adama
Hayır bi de resim at demişsiniz
Atmış bu sefer inanmıyorum demişsiniz
Ne yapmalıydı ki adam?
Önceden yalan söylememesi gerekirdi tabi ki
Ama siz de affedemediyseniz devam etmemeliydiniz
Biri beni de sürekli yalancılıkla suçlasa ben de iyi niyetle yaklaşamam
Güvensizlik yaratan kendisi oldu napiyorsun nerdesin dedigimde cevap vermedi.Bu kadar güvensizlik olduktan sonra zibilyon yıllık evli olsan ne olur be.
Güvenmediğiniz adamla neden devam ediyosunuz?Güvensizlik yaratan kendisi oldu napiyorsun nerdesin dedigimde cevap vermedi.
Haklısınız kendini hint kumaşı sanıyorİyi ya işte tavrı siz yapın onun paçaları tutuşsun, kendini bilmeyen kadın ve erkeklere değer versen de çok belli etmiyceksin, kendilerini hint kumaşı sanıyorlar sonra. Güvenmiyorsanız ve her defasında da yıllardır aynı tavrı yapıyorsa eşinizle gidip döneceksiniz memleketinize. Yok olmaz diyorsanız da umursamıycaksınız.
Eşim bana resim gönder emin olayım dese mahkeme celbi gönderirimO sizin düşünceniz eşim alkol alamaz haram olan biseyi yapmasıni istemem.Benim alnim ak yalan söylemeyi beceremem benden resim gönder derse gönderirim neden huzursuzluk cikarayim
Hemen boşanayım mi?Güvenmediğiniz adamla neden devam ediyosunuz?
Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat ben sizin gibi degilim.Nerdesin merak ettim resim gönder diyebilirim size gore boşanma sebebi olabilir.Alkol konusunda da kesin ve net bir şekilde kullanamaz o yüzden gizli yapıyormuş buda onun terbiyesizliği ve onun hatası alnim ak derken de gizli bisey yapmamEşim bana resim gönder emin olayım dese mahkeme celbi gönderirim
Eşimden ben istesem o da aynı şeyi yapar her normal insan gibi
Bizim alnımız karamı birşeyden korkumuz mu varda bu yollara girmiyoruz sizce
Alkol almasına gelince hesabı size mi verecek? İstemezsiniz anlarım da yapamaz edemez nedir ya al işte bal gibi yapmış, hesabını da size vermeyecek, akıl baliğ olalı çok olmuş farkında mısınız
İstemezsiniz alkol almasını tamam da alamaz nedir ya. Eşiniz de olsa herkesin haramı helali sevabı günahı kendine.O sizin düşünceniz eşim alkol alamaz haram olan biseyi yapmasıni istemem.Benim alnim ak yalan söylemeyi beceremem benden resim gönder derse gönderirim neden huzursuzluk cikarayim
Evet alamaz ayni hayatı paylasiyorsak benim eşim haram olan ve zararli bi maddeyi kullanamaz.İstemezsiniz alkol almasını tamam da alamaz nedir ya. Eşiniz de olsa herkesin haramı helali sevabı günahı kendine.
Zorbasınız net.Evet alamaz ayni hayatı paylasiyorsak benim eşim haram olan ve zararli bi maddeyi kullanamaz.
Tabi mümkünse yarın.Hemen boşanayım mi?
Adamın kelamı yetmiyor mu kendini ispatlaması için resim atması mı gerekiyorDüşüncelerinize saygı duyuyorum fakat ben sizin gibi degilim.Nerdesin merak ettim resim gönder diyebilirim size gore boşanma sebebi olabilir.Alkol konusunda da kesin ve net bir şekilde kullanamaz o yüzden gizli yapıyormuş buda onun terbiyesizliği ve onun hatası alnim ak derken de gizli bisey yapmam
Çok kötü bi espri yapardım da neyseTeşekkür ederim ilk sizden duydum zorba birisi olduğumu
Allaşkına yap.Çok kötü bi espri yapardım da neyse
Evet alamaz ayni hayatı paylasiyorsak benim eşim haram olan ve zararli bi maddeyi kullanamaz.
Hanımefendi bana niye beğenmedim atıyonuz bence eşinize atın. Evliliğinizi devam ettirilemez görmem suç mu?Tabi mümkünse yarın.
🌶Hayatı paylaşmayı siz çok yanlış anlamışsınız. E kullanmış işte. Bir daha kullansa ne yapacaksanız?
Nooo geçti artıkAllaşkına yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?