Anneye gelince illaki tartışma çıkaran eş

O sizin düşünceniz eşim alkol alamaz haram olan biseyi yapmasıni istemem.Benim alnim ak yalan söylemeyi beceremem benden resim gönder derse gönderirim neden huzursuzluk cikarayim

Bu kadar güvensizlik olduktan sonra zibilyon yıllık evli olsan ne olur be.

Yok hayir nerdesin dedigimde söylemedi 40 dk sonra resim gönderdi evdeyim der gibi. Neden anlayamayacağım esimin konuşma ses tonundan bile anlayabilirim.

Haklısınız kendini hint kumaşı sanıyor

O sizin düşünceniz eşim alkol alamaz haram olan biseyi yapmasıni istemem.Benim alnim ak yalan söylemeyi beceremem benden resim gönder derse gönderirim neden huzursuzluk cikarayim
Eşim bana resim gönder emin olayım dese mahkeme celbi gönderirim
Eşimden ben istesem o da aynı şeyi yapar her normal insan gibi
Bizim alnımız karamı birşeyden korkumuz mu varda bu yollara girmiyoruz sizce
Alkol almasına gelince hesabı size mi verecek? İstemezsiniz anlarım da yapamaz edemez nedir ya al işte bal gibi yapmış, hesabını da size vermeyecek, akıl baliğ olalı çok olmuş farkında mısınız

Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat ben sizin gibi degilim.Nerdesin merak ettim resim gönder diyebilirim size gore boşanma sebebi olabilir.Alkol konusunda da kesin ve net bir şekilde kullanamaz o yüzden gizli yapıyormuş buda onun terbiyesizliği ve onun hatası alnim ak derken de gizli bisey yapmam

İstemezsiniz alkol almasını tamam da alamaz nedir ya. Eşiniz de olsa herkesin haramı helali sevabı günahı kendine.

Adamın kelamı yetmiyor mu kendini ispatlaması için resim atması mı gerekiyor
Buz gibi güvensizlik işte
Kendimi ispatlamak zorunda kalıyorsam bu evlilik değildir ki
Kesin ve net şekilde kullanamaz dediğiniz şeyi kullanmış adam işte diyorum
Kendinizi Yalova kaymakamı pozisyonuna niye sokuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…