İnşallah anlar. Rabbim gönlüme göre versin inşallah. Çok mutlu olurum inşallah abla. Annemin bir arkadaşı kadın var onunla dertlesirim nadiren . Hep der ki kızım bu imtihan. Evlenince bak gör mutlu olacaksın. Çünkü senin gibi aileden yüzü gülmeyen kızlar sabrederse evlenince feraha eriyor der. İnanıyorum bende çok mutlu olacağım abla.
Rabbim diyorum öyle mutlu bir yuvam olsun ki annemin evine gelip oturduğumda evimi özleyim gidiyim annem arkamdan baka kalsın diyorum. Çok uğraştım çünkü abla çok konuşmaya uğraştım. Rabbime isyan etmekten de çok korkuyorum .![]()
Amin Allah kalbine göre versin. İnşallah evleneceğin zaman çok mutlu olursun, eminim ki senden çok güzel bir anne de olacaktır. Kaç kardeşsiniz bilmiyorum ama annen tüm kardeşlere mi böyle sadece size mi bu şekilde davranıyor? Şahsen ben böyle bir annem olmasını istemezdim. Çocukluğunu, gençliğini zehir eden bir anne ne kadar sevilebilir ki. Saygı da duyulmaz ama sen yine sabretmişsin, saygını eksik etmemişsin. Bunun sonuçlarını da güzel alacaksın umarım...