Linçleyecek kadar kötü değil. Anneniz ayıp ediyor. Söyleyin bir müslüman üç günden fazla küs kalmaz
Evlada küsmek bana çok anlamsız geliyor ya.
40 gün konuşmayacak bir şey dememişsiniz. Anneniz zor bir kadın sanırım.
Yani ne yapmam yada dusunmem gerek?Çünkü siz barışmak için uğraşınca sivri dilli olduğu gerçeğini kabul etmiş olacaksınız. Böyle olan bir insan farkında değil midir sizce? Gayet de biliyor o da.
Dediğinizde de bir şey yok bu arada.
Sizde peşine düşmeyin bir süre belki pişman olur. İnatçı insanlar zor gerçekten umarım geçer bu durumlar herşey çok güzel olur hayatınızdaAsla dinlemiyor. Yurt disina cikt demin bi hafta icin, evden acelece cikti opusmeyelim diye? Icimi soguttu iyice ya..
Aynen oyle. Hic bir sekilde gelistirmemis kendini babamda kuslukten beri uvey baba oldu resmen. Basimi alip gitmeyi dusunuyorum ciddenBazi insanlar anne olsun, ne kadar yas alirsa alsin duygusal acidan kendini gelistirmiyor..küsmek, cocugunu ilgisini/sevgisini cekerek cezalandirmasi bundan dolayi
Kız kardeşiniz size destek çıkacak bir kere. O anne uzatma diyecek. Israrla ama. Bu esnada siz de suçlu gibi değil gayet normal davranacaksınız. O da bir gün normale dönecektir. Sonra bir gün anneli kızlı oturun konuşun. Ha her şey bir anda değişmez ama bir ümit hafifler. O da belki. Olay kız kardeşler olarak birbirinize destek çıkmanız ama. Annenizi kıstırın demiyorum sakın yanlış anlamayın.Yani ne yapmam yada dusunmem gerek?
Annem onunlada kus zaten. Sonradinda kucugumuz olan 17ayasindaki kardesimede kustu, elle tutulur sebep yok?Kız kardeşiniz size destek çıkacak bir kere. O anne uzatma diyecek. Israrla ama. Bu esnada siz de suçlu gibi değil gayet normal davranacaksınız. O da bir gün normale dönecektir. Sonra bir gün anneli kızlı oturun konuşun. Ha her şey bir anda değişmez ama bir ümit hafifler. O da belki. Olay kız kardeşler olarak birbirinize destek çıkmanız ama. Annenizi kıstırın demiyorum sakın yanlış anlamayın.
Evet en son konusmuyosun, ne zaman konuscaksiniz. Konusman icin ne yapmam gerekiyo dedim ama mesafeden memnun oldugunu soyledi. Devam konussam kavga cikardi. Kafayi yedirtcek bana yaHayat kısa kuşlar uçuyor… Anneniz biraz ergen tavırlı sanırım, olgunluk gösteremiyor. Bence kısa zamanda o adım atmıyorsa siz adım atın. Aile içi olabilecek şeyler, yargılamamak lazım.
Lütfen üç kardeş bunu tamamen görmezden gelip bol bol eğlenin. Çok üzüldüm evdeki gergin hava eminim gözle bile görünüyordur. Babanız ne alemdeAnnem onunlada kus zaten. Sonradinda kucugumuz olan 17ayasindaki kardesimede kustu, elle tutulur sebep yok?
Evet goruluyo tabi. Erkek kardesim esiyle bizdelerdi, ben isten geldim. Sofraya oturdular kendi kendilerine. Biz uc kardese ne yemek vardi ne tabak. Kendilerine gore yemek yapiyo. Yemeginde degilim ama yaptigi hareket.. babam annemin hakli oldugunu dusunuyo ve zaten annemi dusman istemez, ona dokunmayan yilan bin yasasinLütfen üç kardeş bunu tamamen görmezden gelip bol bol eğlenin. Çok üzüldüm evdeki gergin hava eminim gözle bile görünüyordur. Babanız ne alemde
Sürekli bu şekildeyse huy edinmiştir, yapacak bir şeyiniz yok. Kabulleneceksiniz. Sürekli böyle değilse anlayışla karşılayıp çözüm üretmelisinizEvet en son konusmuyosun, ne zaman konuscaksiniz. Konusman icin ne yapmam gerekiyo dedim ama mesafeden memnun oldugunu soyledi. Devam konussam kavga cikardi. Kafayi yedirtcek bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?